Filtry





Land Rover Discovery

210 výsledků

Land Rover Discovery, 3.0 SDV6 HSE AWD AUT
Před 66 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vůz s jasným původem. Všechny vozy prochází velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: AUX,, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čal... (více v detailu)
Středočeský kraj
479 000
 Kč
Land Rover Discovery
Před 66 dny - Pardubický kraj - SAUTO
V ceně druhá sada pneu, originální střešní nosič. Jasný původ a najeté km. V laku časté škrábance od větviček. Vše funkční... (více v detailu)
Pardubický kraj
290 000
 Kč
Land Rover Discovery, 3.0 HSE LUXURY*7 míst*Kůže*
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., 360° monitorovací systém (AVM), ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 271 710
 Kč
Land Rover Discovery 3,0 D250 DYNAMIC SE AWD MY25 SUV
Před 72 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. 5 sedadel, ALU R22 BLACK, Cold Climate Pack, Comfort Pack, Towing Pack, Tmavá skla, Podélné střešní nosiče, PANORAMA okno, Determální čelní sklo, Chlazená schránka v přední opěrce, el. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 212 158
 Kč
Land Rover Discovery, Land Rover Discovery TD5
Před 73 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Kromě dálkového ovládání centrálního zamykání vše funkční , STK do 7/2026 , nové VIN zapsáno vTP .Olej na výměnu + filtry .Dohoda možná ., ABS, Dělená zadní se... (více v detailu)
Kraj Vysočina
109 000
 Kč
Land Rover Discovery , 2,0 TD4 110kW,HSE,1.Maj,ČR
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Koupeno nové v ČR 1. majitel servisováno možnost odpočtu DPH výbava HSE atraktivní kombinace interiéru a exteriéru. Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
499 000
 Kč
Land Rover Discovery , 2,0 SD4 HSE,7míst,DPH,Webasto
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel Koupeno nové v A výbava HSE 2.majitel možnost odpočtu DPH servisováno 7-míst tažné zařízení na 3.500kg activity key panoramatická střecha kamery 360 nezávislé topení s DOVeškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu ob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
899 000
 Kč
Land Rover Discovery , 3,0 TDV6 S, 2.maj.,ČR,7 míst
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel Koupeno nové v ČR 2.majitel servisováno tažné zařízení vozidlo v komisním prodeji - nestojí na prodejně pro prohlídku nás prosím kontaktujte s předstihem Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
420 000
 Kč
Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 Serv.kniha
Před 77 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Land Rover Discovery, 3,0 TDV6 SE AWD AT ČR DPH
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
KOUPENO NOVÉ V ČR, MOŽNÝ ODPOČET DPH, 1. MAJITEL, SERVISNÍ HISTORIE. Vozidlo se nachází na provozovně PRAHA, Weberova 1234, Praha 5. Vykoupíme Váš stávající vůz a všechny formality zařídíme za Vás. Doživotní GARANCE původu, stavu a km. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku.V případě zájmu volejte na tel. +420 727 976 240, nebo pište na email: martin.borek@dajbych.cz Další výbavy: AUX, aut. aktivace výstražných světlometů, aut. zabrzdění v kopci,, ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699 000
 Kč
Land Rover Discovery 3,0 TDV6 SE AWD AT ČR DPH SUV
Před 78 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. První majitel Leasing možný Úvěr možný KOUPENO NOVÉ V ČR MOŽNÝ ODPOČET DPH 1. MAJITEL SERVISNÍ HISTORIE PO SERVISU PO KONTROLE. Vozidlo se nachází na provozovně PRAHA Weberova 1234 Praha 5. Vykoupíme Váš stávající vůz a všechny formality zařídíme za... (více v detailu)
Plzeňský kraj
629 000
 Kč
Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4, ČR
Před 79 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4, ČR
Před 79 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Královéhradecký kraj
539 900
 Kč
Královéhradecký kraj
439 900
 Kč
Land Rover Discovery TD4, 4X4, Automat, Kůže, Navi
Před 85 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450 000
 Kč
Land Rover Discovery, 2,7 TDV6*AT*Xenon*7Míst*
Před 85 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý,Úvěr možný, ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatická uzávěrka diferenciálu, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Ochranné rámy, Originální autorádio, Palub... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
179 900
 Kč
Land Rover Discovery 3.0 HSE SDV6 automat 183kW SUV
Před 87 dny - Ústecký kraj - YAUTO
SUV nafta. SUV Land Rover Discovery 3.0 HSE SDV6; rok 2014 STK do 03/2025 nájezd 229 362 km motor 183 kW diesel Ford / Eur5 4x4 automatická převodovka tempomat rozvor 2 885 mm celková hmotnost 3.2t originál odpojitelné tažné na 3.5t uzávěrka diferenciálu vč. mezináprav xenony +LED; 2x centrální zamykání bezklíčové startování start-stop deaktivován; klimatizace handsfree CZ multimedia / displej navigace USB +aux couvací kamera / parkovací čidla audio Meridian surround; prosklená střecha uvnitř 3x st... (více v detailu)
Ústecký kraj
523 930
 Kč
Land Rover Discovery 3,0 D250 S AWD MY25 SUV
Před 87 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PRAHA. 5 sedadel ALU R21 BLACK Cold Climate Pack Driver Assist PACK Zatmavená skla Odnímatelné tažné zařízení Vyhřívaná všechna sedadla Keyless Entry 3D prostorová kamera El. řízené vzd... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 899 829
 Kč
Land Rover Discovery 3,0 D250 S AWD MY25 /el. tažné SUV
Před 87 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
SUV nafta. VŮZ NA CESTĚ - DOSTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PLZEŇ. 5 sedadel, ALU R21 BLACK, Cold Climate Pack, Towing PACK, Driver Assist PACK, Zatmavená skla, el. výsuvné tažné zařízení, Vyhřívaná všechna sedadla, Bezklíčový přístup - Keyless Entr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 930 354
 Kč
Land Rover Discovery, Discovery IV HSE Luxury
Před 94 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Leden 2012, najeto 337000, nafta, 188 kw, skvělý stav. TOP výbava, podvozek na v... (více v detailu)
Středočeský kraj
399 300
 Kč
Land Rover Discovery, 3.0TDV6*AWD*TAŽNÉ*7MÍST*
Před 102 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Historie a nájezd kilometrů prověřeno společností carVertical na vyžádání lze zaslat mailem, pravidelně servisováno, doloženo výpisem Land Rover, vybaveno tažným zařízením, 7místné provedení. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
589 000
 Kč
Land Rover Discovery 3.0TDV6*AWD*TAŽNÉ*7MÍST*
Před 102 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Historie a nájezd kilometrů prověřeno společností carVertical na vyžádání lze zaslat mailem, pravidelně servisováno, doloženo výpisem Land Rover, vybaveno tažným zařízením, 7místné provedení. Tat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
575 000
 Kč
Land Rover Discovery, 2.0 Sd4, 4X4, Automat
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
766 000
 Kč