Filtry





Kia Sportage

916 výsledků

Kia Sportage 1,6 TOP MY25 SUV
SUV benzin. *TOP Vůz do výroby.Fotografie ilustrativní!! Součástí ceny vozidla jsou již: povinná výbava asistenční karta. Možnost odpočtu DPH. V případě zájmu o vůz prosím kontaktujte prodejní poradce KIA: Ja... (více v detailu)
775 980
 Kč
Kia Sportage, 1,6 TOP MY25
Před 611 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní, *TOP Vůz do výroby.Fotografie ilustrativní!! Součástí ceny vozidla jsou již: povinná výbava, asistenční karta. Možnost odpočtu DPH. V případě zájmu o vůz prosím kontaktujte prodejní poradce KIA: Jan Vích tel: +420 255 720 146, jan.vich@emilfrey.cz Jan Šístek tel: +420 255 720 142, jan.sistek@emilfrey.cz Pavlína Hendrychová tel: +420 255 720 132, pavlina.hendrychova@emilfrey.cz VYKUPUJEME VOZY VŠECH ZNAČEK, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamyká... (více v detailu)
Hlavní město Praha
775 980
 Kč
Kia Sportage, 2,0
Před 625 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav dobrý, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, Kožené potahy, Mlhovky, Nas... (více v detailu)
Středočeský kraj
109 000
 Kč
Kia Sportage, 1.6Crdi 85kw
Před 694 dny - Ústecký kraj - SAUTO
AUX, LED denní svícení, manuální převodovka, přední pohon, zadní stěrač, ; Cena bez DPH: 413222 Kč, Koupeno u autorizovaného dealera v SRN, první majitel, nehavarované, servisní knížka. Na vozidlo poskytujeme 2 roky záruku a doživotní garanci na původ a počet najetých km. předprodejní servis - nová STK bude zajištěna při prodeji. Možnost úvěru. Financová zajišťujeme prostřednictvím ESSOX s.r.o.. Pro více informací volejte : 608 330 055; 608 959 4... (více v detailu)
Ústecký kraj
449 999
 Kč
Kia Sportage, 1.6i, ČR, NAVI, 62tis. KM !!!
Před 697 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Vozidlo zakoupeno jako nové v ČR. Nyní čerstvě po servisní investici / nový olej, filtry, přední i zadní brzdy komplet /. Po revizi klimatizace. 2x klíč, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
249 000
 Kč
Kia Sportage, 1.7 CRDI automat 7DCT STYLE ČR
Před 709 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
7° automatická převodovka DCT, NAVIGACE, parkovací kamera, vyhřívané přední a zadní sedačky, vyhřívaný volant, odnímatelné TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ na 1.600 kg ... atd., koupeno nové v ČR, 1.majitel, NEHAVAROVANÉ, servisní knížka, vůz po operativním leasingu, možnost odpočtu DPH * nejedná se o žádný komisní prodej či zprostředkování prodeje - je to námi vykoupený vůz, na který kupujícímu poskytujeme veškeré právní záruky * Další výbavy: brzdový asistent, AUX,, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
499 900
 Kč
Kia Sportage, 1.6 GDi / NEW MODEL
Před 715 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
6 rychlostních stupňů, aktivní kapota, AUX, el. přední okna, manuální převodovka, ; ČR SPZ ! Možnost dopravy po celé ČR ! Více informací na : www.autopetrsimanek.cz;, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
249 900
 Kč
Kia Sportage, 2.0-4x4-TOPSTAV-AUTOMAT
Před 719 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
CD - 693070. Vozidlo se nenachází na adres Strakonická 24. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky prosím KONTAKTUJTE na tel: 734 567 487 paní Kotkovou. O NÁS: Více jak 21 let se specializujeme se na značku Hyundai a Kia původem od autorizovaných dealerů, nedovážíme. Provádíme předprodejní prohlídky, měříme tloušťku laku, prověřujeme klienty v databázi exekucí a insolvencí, ověřujeme servisní a technické záznamy. Zkrátka prodáváme ojeté vozy jinak. Nabízíme výhodný protiúčet a financování. Postaráme se o Vás i po prodeji. Ke každému vozu obdržíte ZDARMA certifikát od Cebia, inspekční protokol a prověření v exekuci. Nabízíme osobní odborný přístup. Inzerent si vyhrazuje právo na uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: A... (více v detailu)
Hlavní město Praha
379 900
 Kč
Kia Sportage, 1.6GDI ČR!1.MAJ!STAV NOVÉHO
Před 756 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL, KOUPENO V ČR, PERFEKTNÍ STAV - PLNÁ SERVISNÍ HISTORIE - 03/08/2022 PŘI 44 350 KM BYLA DĚLANÁ KOMPLETNÍ GARANČNÍ PROHLÍDKA VČETNĚ VÝMĚNY OLEJE A VŠECH FILTRŮ. KRÁSNÝ ČISTÝ INTERIÉR - BEZ ZNÁMEK POUŽÍVÁNÍ - PO VELMI PEČLIVÉM MAJITELI - GARÁŽOVANÉ AUTO, PROSTORNÝ KUFR, VYŠŠÍ SEZENÍ - DOBRÉ NASTUPOVÁNÍ A VYSTUPOVÁNÍ Z VOZU A DOBRÝ VÝHLED NA VOZOVKU. PŘEDNÍ I ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY, PNEU 70%. VELMI ZACHOVALÉ AUTO, STK DO 08/2024, AUTO JE STÁLE V PLNÉ TOVÁRNÍ ZÁRUCE DO 08/2025! K VOZU CERTIFIKÁT CEBIA - GARANCE NAJETÝCH KM - NAJETO POUZE 46 061 KM. PROHLÍDKY VOZU JSOU MOŽNÉ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAV... (více v detailu)
Plzeňský kraj
419 000
 Kč
Kia Sportage, 2,0 CRDi 4X4 AT 136k DE LUXE
Před 801 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý,Úvěr možný, 1.MAJITEL, EXCLUSIVNÍ VÝBAVA, MÁLO NAJETÝCH KILOMETRŮ, PRAVIDELNÝ SERVIS KIA, SERVISNÍ KNÍŽKA, LETNÍ + ZIMNÍ KOLA, TOVÁRNÍ ZÁRUKA DO 07/2023, MOŽNOST ÚVĚRU,, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oke... (více v detailu)
Ústecký kraj
479 000
 Kč
Kia Sportage 2.0 CRDI 4x4 ČR
Před 877 dny - CARS_CZ
Servisní knížka EL. , V CENĚ VOZU ZÁRUKA NA 1 ROK.. Stav dobrý servisní knížka, koupeno v CZ, nehavarované
258 900
 Kč
Kia Sportage, 1.6GDI!ČR!1.MAJ REZERVACE
Před 882 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL, KOUPENO V ČR, PERFEKTNÍ STAV - PLNÁ TOVÁRNÍ ZÁRUKA, GARÁŽOVANÉ AUTO - KRÁSNÝ ZACHOVALÝ LAK BEZ KOSMETICKÝCH VAD. ČISTÝ ZACHOVALÝ INTERIÉR, PROSTORNÝ KUFR, K VOZU JE SADA LETNÍCH PNEU - VZOREK 70%, STK 10/2024, NEVŠEDNÍ HNĚDÁ METALICKÁ BARVA - KRÁSNÝ VZHLED. PROHLÍDKY VOZU JSOU MOŽNÉ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT . S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivac... (více v detailu)
Plzeňský kraj
339 000
 Kč
Kia Sportage, 1.6 GDI ecodinamics
Před 917 dny - Pardubický kraj - SAUTO
6 rychlostních stupňů, AUX, denní svícení, hands free, manuální převodovka, startování tlačítkem,, Adaptivní tempomat, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční vo... (více v detailu)
Pardubický kraj
385 000
 Kč
Kia Sportage, 1.7CRDi Exclusive ČR Tažné zař
6 rychlostních stupňů, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX, denní svícení, hands free, manuální převodovka, přední pohon, samostmívací zrcátka, zadní světla LED, ; *** VOZIDLO NESTOJÍ V AUTOBAZARU, V PŘÍPADĚ ZÁJMU PROSÍM VOLEJTE PŘEDEM *** Vozidlo v plné tovární záruce do 03/2023 nebo do 150tis km. *** ČESKÉ DOKLADY; *** MOŽNOST VYŘÍZENÍ EXPORTU VOZIDLA MIMO ČESKOU REPUBLIKU | SAMOZŘEJMOSTÍ MĚŘENÍ LAKU, VLASTNÍ MECHANIK, NEBO PROHLÍDKA VE VÁMI ZVOLENÉM SERVISU V RÁMCIBRNA | GARANCE PŮVODU, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spol... (více v detailu)
378 000
 Kč
Kia Sportage, 1.6 CRDi Exclusiv aut.,ČR,1.M,
Zavolejte nám a my Vám zašleme protokol historie vozidla ZDARMA. Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií a 100% garancí původu, prověřeno vlastním autoservisem. Autoobchod s 30 letou tradicí, jeden z největších prodejců zánovních a ojetých vozidel., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dě... (více v detailu)
499 877
 Kč
Kia Sportage, 1.6GDI ČR! VELMI PĚKNÁ + KOLA
Před 1117 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
KOUPENO V ČR, VELMI ZACHOVALÉ PRAVIDELNĚ SERVISOVANÉ AUTO, KRÁSNÝ ČISTÝ INTERIÉR, PERFEKTNÍ JÍZDNÍ VLASTNOSTI, SPOLEHLIVÝ BENZÍNOVÝ MOTOR, KRÁSNÝ VZHLED, BOHATĚ VYBAVENÉ AUTO-KLIMATIZACE, EL.OKNA, VYHŘÍVANÁ SEDADLA, ATD. K VOZU CERTIFIKÁT CEBIA-GARANCE NAJETÝCH KM., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED de... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199 000
 Kč
Prodáno
Kia Sportage 1,7 CRDI PREMIUM, NAVIGACE, KAMERA, TEMPOMAT
Před 101 dny - Hlavní město Praha
První majitel, !!!KOUPENO NOVÉ V CZ!!!PRAVIDELNÝ SERVIS!!!MOŽNOST PRODLOUŽEÉ ZÁRUKY AŽ DO 6/2028!!! ADAPTIVNÍ BI-XENONOVÉ SVĚTLOMETY S LED DENNÍM SVÍCENÍM, 6TI STUPŇOVÁ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA, SATELITNÍ NAVIGAČNÍ SYSTÉM, 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZCE, ASISTENT JÍZDY V PRUZÍCH
Hlavní město Praha
299 900
 Kč
Prodáno
Kia Sportage, 2013, 1.6 GDI, 99kW
240 000
 Kč
Prodáno
Kia Sportage, 2017, 1.6 T-GDI, 130kW, 4x4
340 000
 Kč
Prodáno
Kia Sportage 1.6 GDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 33 dny - Hlavní město Praha
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance,
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Prodáno
Kia Sportage 1.6 T-GDI, ČR,2.maj, Navi
Před 10 dny - Hlavní město Praha
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získej
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Prodáno
Kia Sportage 2.0 CRDi, 4X4, Serv.kniha
Před 10 dny - Hlavní město Praha
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka n
Hlavní město Praha
269 000
 Kč
Prodáno
Kia Sportage 1.7 CRDi, Serv.kniha
Před 10 dny - Hlavní město Praha
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka n
Hlavní město Praha
234 000
 Kč
Prodáno
Kia Sportage 1.6 T-GDI, 4X4, Automat
Před 26 dny - Hlavní město Praha
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z ví
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Prodáno
Kia Sportage 1,7 CRDI PREMIUM, NAVIGACE, KA SUV
SUV nafta. !!!KOUPENO NOVÉ V CZ!!!PRAVIDELNÝ SERVIS!!!MOŽNOST PRODLOUŽEÉ ZÁRUKY AŽ DO 6/2028!!! ADAPTIVNÍ BI-XENONOVÉ SVĚTLOMETY S LED DENNÍM SVÍCENÍM, 6TI STUPŇOVÁ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA, SATELITNÍ NAVIGAČNÍ SYSTÉM, 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZCE, TEMPOMAT,
299 900
 Kč