Filtry





Kia Sportage

924 výsledků

Kia Sportage 2.0CRDi,136kW,1majČR,s.kn,4x4
Před 72 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Vozidlo zakoupeno jako nové v České republice, po prvním majiteli, najeto pouze 99 000 Km, pohon 4X4, servisní kniha, servisováno v autorizovaném servise Kia, s... (více v detailu)
Středočeský kraj
399 800
 Kč
Kia Sportage, 2.0CRDi,136kW,1majČR,s.k,99tkm
Před 72 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vozidlo zakoupeno jako nové v České republice, po prvním majiteli, najeto pouze 99 000 Km, servisní kniha, servisováno v autorizovaném servise Kia, stabilizace podvozku ESP, asistent rozjezdu do kopce HSA, možný protiúčet, možný prodej na splátky., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mlho... (více v detailu)
Středočeský kraj
458 900
 Kč
Kia Sportage 1.6 CRDi TOP 4x4
Před 72 dny - AUTO_ESA
2020, 100kW, nafta, SUV, 187 005km, 4×4
Neuvedeno
Kia Sportage, 2.0 CRDi, ČR, 4X4, 136kW
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Kia Sportage je oblíbené SUV, které kombinuje atraktivní design s vysokým komfortem a bezpečností. Tento model nabízí širokou škálu výbavy a je cenově dostupný, což ho činí ideální volbou pro různé typy řidičů. Tato Kia Sportage je rodinné SUV s pohonem 4x4, které je původem z ČR. Je vybavena výkonným dieselovým motorem 2.0 CRDi o výkonu 136 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, což je důležitý ukazatel jeho historie. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost v noci. Sedadla jsou vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což zvyšuje pohodlí při jízdě v chladnějším počasí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený, multifunkční a vyhřívaný pro maximální kom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Kia Sportage, 1.6 T-GDI MHEV, Navigace
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Zánovní vůz v perfektním stavu přímo po 1. majiteli. V plné tovární záruce. Interiér bez známek předchozího používání. Samozřejmostí je doložená servisní historie (servisní knížka) a veškerá palubní dokumentace (návody atd.),Výbava TOP, motor 1.6t-GDi MHEV 110kW, automatická převodovka, oranžová metalíza, 18" al. kola, navigace, sunset, automatická klimatizace, tempomat, multifunkční kožený volant s výhřevem, polokožené čalounění, vyhřívané přední a zadní sedačky,parkovací asistent s kamerou, Full LED světla, keyless, volby jízdních režimů a mnohé další. ,Tovární záruka do roku 2030, ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750 000
 Kč
Kia Sportage, 1.6 T-GDI, ČR, 4X4
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Kia Sportage 1,6 T-GDi DCT 4WD TOP SUV
Před 73 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
SUV benzin. První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný VOZIDLO IHNED K ODBĚRU; Výbava: GPS navigace Full LED světlomety aut. dálkové světlomety zadní parkovací kamera vyhřívaná sedadla a volant; DALŠÍ SLUŽBY: záruka na 7 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
859 980
 Kč
Kia Sportage, 1,6 GDi 97kW 4x2 Exclusive
Před 74 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, PŘIPRAVUJEME DO PRODEJE, 2. majitel, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifun... (více v detailu)
Liberecký kraj
270 000
 Kč
Kia Sportage, 1.6 T-GDI 2WD DCT Black*Kůže*
Před 74 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., ABS, Apple Car Play, Asistent ro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
717 530
 Kč
Kia Sportage, 1.6 T-GDi MHEV DCT AWD TOP Evo
Vůz se nachází na adrese AUTOBOND Plus s.r.o., Krmelínská 773/10, 720 00 OSTRAVA-HRABOVÁ. Mob.: 731 653 663, 725 167 355. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla. K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrál... (více v detailu)
779 900
 Kč
Kia Sportage, 2.0 CRDi, 4x4, ČR
Před 75 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Pravidelný servis, krásný stav, nová spojková sada 2023, pohon 4x4, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volan... (více v detailu)
Liberecký kraj
199 000
 Kč
Kia Sportage, 1.7 CRDi, Kůže, Navi
Před 75 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počít... (více v detailu)
Hlavní město Praha
235 000
 Kč
Kia Sportage, 1.7 CRDi, Automatická klima
Před 75 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkčn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč
Kia Sportage, 1.6 GDI,1.maj,ČR
Před 76 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, L... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Kia Sportage, 1.7CRDi,1.maj,ČR,AC,TZ
Před 76 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Kia Sportage NQ5 HEV 1,6 T-GDi Automat !SKL
Před 77 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
IHNED K ODBĚRU! Využijte naši výraznou slevu na jedno z nejprodávanějších SUV v Česku stejně jako výhodný úver s úrokem jenom 3,99%. Vůz se nachází na pobočce Autobond v Praze, Kolbenova 859/15, Praha 9 Záruka 7 let nebo 150 000 km včetně asistenčních služeb ZDARMA! V případě jakéhokoliv dotazu se obraťte na náš prodejní tým: kiaprah... (více v detailu)
Hlavní město Praha
836 980
 Kč
Kia Sportage, NQ5 HEV 1,6 T-GDi Automat !SKL
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU! Využijte naši výraznou slevu na jedno z nejprodávanějších SUV v Česku. Cena je platná při financování KIA SELECT s atraktivním úrokem 3,99%. Vůz se nachází na pobočce Autobond v Praze, Kolbenova 859/15, Praha 9 Záruka 7 let nebo 150 000 km včetně asistenčních služeb ZDARMA! V případě jakéhokoliv dotazu se obraťte na náš prodejní tým: kiapraha@autobond.cz či rovnou zavolejte na číslo: 226 216 622, kde Vám se vším maximálně poradíme. Anebo se u nás klidně stavte. Budeme se na Vás těšit! Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. *Ilustrační foto Další výbavy: br... (více v detailu)
Hlavní město Praha
836 980
 Kč
Kia Sportage, 2.0 CRDi 4x4,1.maj,ČR,AT
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čaloun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320 000
 Kč
Kia Sportage, 2.0 CRDi AWD,Spirit,xenon
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED světlomety plno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
325 000
 Kč
Kia Sportage 1,6 4x2 7DCT EXCLUSIVE*ref.vůz
Před 78 dny - CARS_CZ
Referentský vůz s nájezdem do 12.000km k odběru ihned*Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731 a § 1732; ani (ii) veřejným přísli... (více v detailu)
697 832
 Kč
Kia Sportage 1,6 4x2 7DCT EXCLUSIVE*ref.vůz
Před 78 dny - CARS_CZ
Referentský vůz s nájezdem do 12.000km k odběru ihned*Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731 a § 1732; ani (ii) veřejným přísli... (více v detailu)
697 832
 Kč
Kia Sportage NQ5 1,6 T-GDi 4x2 EXCLUSIVE !S
Před 78 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
IHNED K ODBĚRU! Využijte naši výraznou slevu na jedno z nejprodávanějších SUV v Česku, stejně jako výhodný úver s úrokem jenom 3,99%. Vůz se nachází na pobočce Autobond v Praze, Kolbenova 859/15, Praha 9 Záruka 7 let nebo 150 000 km včetně asistenčních služeb ZDARMA! V případě jakéhokoliv dotazu se obraťte na náš prodejní tým: kiapra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
654 980
 Kč