Filtry





Kia Cee´d

859 výsledků

Kia Cee´d, 1.4i Kombi
Před 288 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
, ABS, Alarm, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, N... (více v detailu)
Olomoucký kraj
75 000
 Kč
Kia Cee´d, 1.0 T-GDI Fresh
Před 289 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Vůz zakoupen jako nový u dealera v ČR, po prvním majiteli, tovární záruka 7let/150000km, možnost odpočtu DPH. Díky naším partnerům zajistíme výhodnější financování bez akontace a s úrokem od 3,9%, Váš stávající vůz vykoupíme protiúčtem za vyšší cenu ! Výbava Fresh: ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY, POSILOVAČ ŘÍZENÍ, KLIMATIZACE, BLUETOOTH, LED DENNÍ SVÍCENÍ, TEMPOMAT 4X AIRBAG A MNOHO DALŠÍ VÝBAVY! Kompletní nabídku vozidel naleznete na www.direct-auto.cz, ABS, Autorádio, Bluetooth, Dálkov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
354 900
 Kč
Kia Cee´d, 1,5 T-GDI 118 kW GPF
Před 289 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Vůz zakoupen jako nový u dealera v ČR, po prvním majiteli, tovární záruka 7let/150000km, možnost odpočtu DPH. Díky naším partnerům zajistíme výhodnější financování bez akontace a s úrokem od 3,9%, Váš stávající vůz vykoupíme protiúčtem za vyšší cenu! Výbava: 16" ALU KOLA, ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY S PARKOVACÍ KAMEROU, VÝHŘEV VOLANTU A PŘEDNÍCH SEDADEL, 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, NAVIGACE, SMARTLINK, BLUETOOTH, BEZDRÁTOVÉ NABÍJENÍ TELEFONU, BEZKLÍČOVÉ ODEMYKÁNÍ I STARTOVÁNÍ, 6X AIRBAG A MNOHO DALŠÍ VÝBAVY! Kompletní nabídku vozidel naleznete na www.direct-auto.cz, ABS, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Ce... (více v detailu)
Olomoucký kraj
489 900
 Kč
Kia Cee´d, 1,4 i,66kW,ser.kn,aut.klim,ALU
Před 299 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Individuální dovoz, po druhém majiteli, vedená servisní kniha, automatická dvouzónová klimatizace, tempomat, alu kola, satelitní navigace, zadní parkovací kamera, možný protiúčet, možný prodej na splátky., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizé... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 800
 Kč
Kia Cee´d, 89kW LPG *nová STK 5/2025*
Před 306 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
+++PLATBA KARTOU, PŘEVODEM, V HOTOVOSTI NEBO VYŘÍZENÍ ÚVĚRU PŘÍMO U NÁS V AUTOBAZARU+++STK do 05/2025+++, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Mul... (více v detailu)
Olomoucký kraj
59 000
 Kč
Kia Cee´d, Ceed 5HB
Před 312 dny - Pardubický kraj - SAUTO
, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Pal... (více v detailu)
Pardubický kraj
549 900
 Kč
Kia Cee´d, T-GDI Exclusive SW117 kW 7DTC
Před 312 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Palubní počítač, Parkovací kamera... (více v detailu)
Hlavní město Praha
569 900
 Kč
Kia Cee´d 1,4
Před 312 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
C13. Stav dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v D
Ústecký kraj
128 900
 Kč
Kia Cee´d, SW 1,5 T-GDi 7DCT TOP !SKLADEM
Před 315 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
!IHNED K ODBĚRU! Jeden z posledních modelů se silnějším výkonem 118 kW. Cena platí při financování vozidla na splátky u vybraných partnerů. Nabízíme skvělý úvěr s úrokem již od 3,99%. Kromě výhodného úvěru Vám umíme zařídit, operativní leasing, skvělou pojistku či lze nákup tohoto vozu řešit i protiúčtem Vašeho stávajícího vozu, kdy Vám stávající vozidlo oceníme zcela ZDARMA. Záruka 7 let nebo 150 000 km včetně asistenčních služeb ZDARMA! V případě jakéhokoliv dotazu se obraťte na náš prodejní tým, který Vám se vším maximálně poradí. Anebo se u nás klidně stavte. Budeme se na Vás těšit! Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Služba předání vozu na ji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
589 980
 Kč
Kia Cee´d, 1.4L
Před 316 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Auto s oděrkami, Manuální klimatizace, El. před okna, Multifukční volat, 5 st. manuální převodovka, gumová vana do kufru,, ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
29 900
 Kč
Kia Cee´d, SW 1.6 CRDi 100 kW HMEV 7DCT G
Před 316 dny - Středočeský kraj - SAUTO
PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 7 LET NEBO 150 000 KM.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multi... (více v detailu)
Středočeský kraj
579 888
 Kč
Kia Cee´d, T-GDI Comfort73 kW Hatchback
Před 316 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Multifunkční volant, Originální autorádio,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
364 900
 Kč
Kia Cee´d, 1.4T-GDI 103KW 1.MAJ 39 725KM
Před 325 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL, KOUPENO V ČR, STAV NOVÉHO VOZU - NAJETO POUZE 39 725 KM. KRÁSNÝ ČISTÝ INTERIÉR - BEZ ZNÁMEK POUŽÍVÁNÍ. NADSTANDARTNĚ VYBAVENÉ AUTO - SATELITNÍ NAVIGACE, PARKOVACÍ SENZORY + PARKOVACÍ KAMERA, ZIMNÍ PACKET - VYHŘÍVANÁ SEDADLA + VYHŘÍVANÝ VOLANT, TEMPOMAT, VEDENÍ JÍZDY V PRUZÍCH, ATD. NYNÍ ČERSTVĚ PO KOMPLETNÍ GARANČNÍ PROHLÍDCE + JE AUTO JIŽ PŘEZUTO NA ZIMNÍ PNEU - VZOREK 90% + JE K VOZU SADA LETNÍCH PNEU. AUTO JE STÁLE V PLNÉ TOVÁRNÍ ZÁRUCE DO 01/2028. NYNÍ PO GARANČNÍM SERVISU. PROHLÍDKY VOZŮ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399 000
 Kč
Kia Cee´d 1,4 CRDi 66kW Exclusive
Před 326 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Garance najetých kilometrů, možnost prohlídky v autorizovaném nebo Vámi vybraném autoservisu. Možnost prodloužení záruky od výrobce, až na další 3. roky, bez omezení najetých km. Možnost Vašeho vozu protiúčtem. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Ta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Kia Cee´d 1,4 i / 1.MAJ./SERV.KNIHA/
Před 326 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
CENTRÁL DÁLKOVÝ, EL. OKNA, EL. ZRCÁTKA, MULTIFUNKČNÍ VOLANT, TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
84 000
 Kč
Kia Cee´d, 1.4 i
Před 329 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Top auto ! Servisní knížka , zimní sada alu kol, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, El. ovládání oken, ESP, Isofix, Litá kola, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Parkovací kamera, Parkovací senzory, P... (více v detailu)
Ústecký kraj
219 000
 Kč
Kia Cee´d, 1.5 T-GDi TOP Premium
Vůz se nachází na adrese AUTOBOND Plus s.r.o., Krmelínská 773/10, 720 00 OSTRAVA-HRABOVÁ. Mob.: 731 653 663, 725 167 355. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla. K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, B... (více v detailu)
529 900
 Kč
Kia Cee´d, 1,4 CRDi 66kW Exclusive
Před 333 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní, Garance najetých kilometrů, možnost prohlídky v autorizovaném nebo Vámi vybraném autoservisu. Možnost prodloužení záruky od výrobce, až na další 3. roky, bez omezení najetých km. Možnost Vašeho vozu protiúčtem. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
104 000
 Kč
Kia Cee´d, 1.6 GDi 99kW Comfort+
Před 338 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo se nachází na provozovně AUTOBOND Plus PRAHA, K Hrušovu 1a, Praha 10 Štěrboholy; K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Navíc nabízíme možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla., ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Blue... (více v detailu)
Hlavní město Praha
159 900
 Kč
Kia Cee´d, 1.6 CRDi, ČR, 1.Maj, S.K.
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií a 100% garancí původu, prověřeno vlastním autoservisem. Autoobchod s 30 letou tradicí, jeden z největších prodejců zánovních a ojetých vozidel., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovlád... (více v detailu)
249 877
 Kč
Kia Cee´d, 1.0T-GDI 74kw 1 maj čr záruka
Kia Cee´d, 1.0 T-GDI 74kw, ČR,1.maj 8/2021 . PLNÁ TOVÁRNÍ ZÁRUKA 7 LET!!! Koupeno v č.r. 1maj. najeto 51 tis.km servisní kniha pravidelný servis. Výbava LED dení , vyhřívaný volant , vyhřívané sedadla , parkovací senzory + asistent + KAMERA ,tempomat ,centrál na dálku , hadnsfree ,Led dení svícení ,Klimatizace , lane asistent , front asistent , multifunkční kožený volant , pěkný a zachovalý vůz bez jediného poškození možnost výhodného financování . Veškeré údaje obsažené v této inzerci mají pouze informativní charakter. Nejsou návrhem na uzavření smlouvy. Cena vozu bez DPH 279.338,- cena vozu vč. DPH 338.000,-, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla,... (více v detailu)
338 000
 Kč
Kia Cee´d, 1.5 T-GDi TOP Premium
Vůz se nachází na adrese AUTOBOND Plus s.r.o., Krmelínská 773/10, 720 00 OSTRAVA-HRABOVÁ. Mob.: 731 653 663, 725 167 355. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla. K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládá... (více v detailu)
529 900
 Kč
Kia Cee´d, EDICE30 1.5 T-GDI 6MT
Před 345 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
IHNED K ODBĚRU! Cena je platná při financování vozu. Vůz se nachází na pobočce v Karlových Varech. AUTOBOND GROUP a.s., Studentská 325, Karlovy Vary. Záruka 7 let nebo 150 000 km včetně asistenčních služeb ZDARMA! Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb.občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent, GPS zabezpečení,, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovlá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
539 900
 Kč
Kia Cee´d 1,5T TOP automat *ref. vůz*
Před 347 dny - CARS_CZ
Referentský vůz s nájezdem do 12.000km k odběru ihned, možnost odpočtu DPH, Záruka 7 let nebo 150 000 km vč. asistenčních služeb ZDARMA! *Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy ... (více v detailu)
593 982
 Kč
Kia Cee´d 1,5T TOP automat *ref. vůz*
Před 347 dny - CARS_CZ
Referentský vůz s nájezdem do 12.000km k odběru ihned, možnost odpočtu DPH, Záruka 7 let nebo 150 000 km vč. asistenčních služeb ZDARMA! *Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy ... (více v detailu)
593 982
 Kč