Filtry





Jaguar F-Pace

110 výsledků

Jaguar F-Pace , 3,0 30d AWD PRESTIGE Automat
Před 44 dny - Královéhradecký kraj - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel Nové pneu na voze.
Královéhradecký kraj
699 900
 Kč
Jaguar F-Pace , 2,0 D200 SE,1.Maj,ČR,DPH
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel APPROVED Koupeno nové v ČR 1.majitel možnost odpočtu DPH servisováno elegantní barevná kombinace Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731 a § 1732; ani (ii) veřejným příslibem dle § 1733. Uveřejněním tohoto inzerátu nevzniká uživateli služby ani jakýmkoli třetím osobám nárok na ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 399 000
 Kč
Jaguar F-Pace 2,0 D200 SE,1.Maj,ČR,DPH
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
APPROVED Koupeno nové v ČR, 1.majitel, možnost odpočtu DPH, servisováno, elegantní barevná kombinace, Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731 a § 1732; ani (ii) veřejným příslibem dle § 1733. Uveřejněním tohoto inzerátu nevzniká uživateli služby ani jakýmkoli třetím osobám nárok na uzavření smlouvy, zejména se vylučuje aplikace § 17... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 399 000
 Kč
Jaguar F-Pace , 3,0 D300 R-DYNAMIC SE MY25
Před 50 dny - Plzeňský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel SKLADEM - PŘESNÁ DOTUPNOST NA VYŽÁDÁNÍ - pobočka PRAHA. ALU R20 + červené třmeny Cold Climate Pack Black Pack Convenience Pack Driver Assist Pack El. PANORAMA střešní okno 3D prostorová kamera Tmavá skla Podélné střešní nosiče ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 140 442
 Kč
Královéhradecký kraj
749 900
 Kč
Jaguar F-Pace , PRESTIGE AWD, MERIDIAN
Před 58 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
Bratislava PRESTIGE AWD MERIDIAN
Moravskoslezský kraj
768 000
 Kč
Jaguar F-Pace SVR P575 EDITION 4x4 automat
Před 58 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Pixel LED světlomety. Více informací u obchodních manažerů na prodej@bofb.cz *Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731 a § 173... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 596 460
 Kč
Jaguar F-Pace, 20d R-SPORT AWD NAVI PANORAMA
Před 64 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů.Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu.Dále si také můžete nechat prověřit vůz vlastním mechanikem či autorizovaným servisem.Vůz původem z ČR po 2. majiteli. Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2. Další výbavy: otáčkoměr, el. nastavitelná zadní sedadla,, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
588 000
 Kč
Jaguar F-Pace 30d S AWD AUT
Před 71 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem. Všechny vozy prochází velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakte... (více v detailu)
Středočeský kraj
599 000
 Kč
Jaguar F-Pace, 30d S AWD AUT
Před 71 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem. Všechny vozy prochází velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED denní svícen... (více v detailu)
Středočeský kraj
599 000
 Kč
Jaguar F-Pace 30d AWD, 4X4, Automat
Před 71 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
760 000
 Kč
Jaguar F-Pace, 20d AUT AWD Pure
Před 72 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodno... (více v detailu)
Středočeský kraj
699 000
 Kč
Jaguar F-Pace , 2,0 d 132kW,Prestige,1.Maj,DPH
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Koupeno nové v ČR 1. Majitel servisováno možnost odpočtu DPH elegantní barevná kombinace interiéru Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599 000
 Kč
Jaguar F-Pace, 30d AWD, 221kW, ČR, DPH
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Jaguar F-Pace je luxusní SUV, které nabízí vynikající jízdní vlastnosti a komfort. Jeho cena odpovídá prestiži značky a vysoké úrovni výbavy. Tento rodinný Jaguar F-Pace je vybaven výkonným dieselovým motorem 30d AWD. Motor o objemu 2993 ccm poskytuje výkon 221 kW. Vůz je poháněn automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Vozidlo pochází z ČR a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít je vybaven virtuálním kokpitem pro snadnou orientaci. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven vyhřívaným předním oknem pro rychlé odmrazení v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750 000
 Kč
Jaguar F-Pace, 30d AWD R-Sport
Před 85 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
03/2023 - Výměna Vodního čerpadla a Rozvodové sady Bližší informace k tomuto vozu rádi zodpovíme na tel. 775 770 990. Kompletní nabídka vozidel na www.trotina.cz, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční vola... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
619 900
 Kč
Jaguar F-Pace , 2,0 E-Performance/1.MAJITEL
Před 91 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
První majitel Garance najetých kilometrů možnost prohlídky v autorizovaném nebo Vámi vybraném autoservisu. Možnost prodloužení záruky od výrobce až na další 3. roky bez omezení najetých km. Možnost Vašeho vozu protiúčtem. Údaje obsažené v této kartě ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599 000
 Kč
Královéhradecký kraj
609 999
 Kč
Jaguar F-Pace 2,0 25d AWD R-SPORT Auto
Před 95 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
první majitel, koupeno v CZ
Královéhradecký kraj
610 000
 Kč
Jaguar F-Pace , 2.0 D R SPORT ČR DPH
Před 98 dny - 420_AUTO_CZ
EV.Č.:26 | Akční cena při financování: 539.999,- Kč | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |; alu kola, autorádio, AUX, bezklíčové odemykání, bezklíčové startování, bi-xenonové světlomety, denní svícení, dvouzónová klimatizace, hands free, hlídání jízdního pruhu, isofix, kožené čalounění, parkovací asistent, parkovací senzory zadní, USB, volba jíz 8x airbag; ABS; alu kola; aut. klimatizace; autorádio; AUX; bezklíčové odemykání; bezklíčové startování; bi-xenonové světlomety; centrál dálkový; denní... (více v detailu)
599 999
 Kč
Jaguar F-Pace PRESTIGE AWD, MERIDIAN
Před 98 dny - CARS_CZ
Bratislava PRESTIGE AWD, MERIDIAN. servisní knížka
768 000
 Kč
Jaguar F-Pace PRESTIGE AWD, MERIDIAN SUV
Před 99 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
SUV nafta. Bratislava PRESTIGE AWD MERIDIAN
Moravskoslezský kraj
768 000
 Kč
Jaguar F-Pace D200 R-DYNAMIC S AWD AUT
Před 107 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti Albion Cars. Po dovozu prochází všechny vozy velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě voz... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 149 000
 Kč
Jaguar F-Pace, D200 R-DYNAMIC S AWD AUT
Před 107 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti Albion Cars. Po dovozu prochází všechny vozy velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. startér,... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 199 000
 Kč