Filtry





Hyundai Bayon 1,0 T-GDI PLAY PLUS
Hyundai Bayon 1,0 T-GDI PLAY PLUS
Před 73 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, Předváděcí vůz. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731... (více v detailu)
Kraj Vysočina
489 990
 Kč
Hyundai Bayon 1,0 T-GDI LP MT PLAY PLUS
Hyundai Bayon 1,0 T-GDI LP MT PLAY PLUS
Před 73 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, Předváděcí vůz. K dispozici srpen 2024. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve s... (více v detailu)
Kraj Vysočina
514 991
 Kč
Hyundai i30, WG FL 1,5I SMART CLIMATE
Hyundai i30, WG FL 1,5I SMART CLIMATE
Před 73 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
SKLADOVÝ VŮZ K ODBĚRU IHNED. Motor 1,5i 70 kW MT. Převodovka 6st. MT. Barva červená - Ultimate Red Metallic. Interiér černý. Stupeň výbavy SMART. Příplatková výbava Paket Climate.Vyhřívaná přední sedadla. Vyhřívaný kůží potažený volant. Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích LKA a sledování únavy řidiče DAW vč. upozornění na rozjezd vozidla vpředu LVDA . Aktivní asistent pro vedení vozu uprostřed jízdního pruhu LFA. Světlomety se statickým přisvěcováním do zatáčky. Automat. světla. LED světla pro denní svícení. 16'' kola z lehké slitiny. Autonomní nouzové brzdění FCA s detekcí vozidel, chodců a cyklistů. Přední a zadní parkovací senzory. Zadní parkovací kamera. Integrovaná navigace s 10,25'' dotykovým displejem s funkcí Android Auto a Apple CarPlay. USB, 12V zás. PŘÍKLAD FINANCOVÁNÍ: částka při 70% akontaci na 24 měsíců včetně pojištění - 5 900 Kč, úroková sazba 0,99%., ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
541 890
 Kč