Filtry





Honda Civic, Honda Civic Sport Plus 10G 1.5
Prodám auto roku 2020 - Honda Civic Sport Plus gen 10., po faceliftu, barva bílá, 135kW, v provozu od 31.3.2020 Najeto: 62770 km Motor 1.5L VTEC turbo Druhý majitel. Kola 17", original. Prodávám jak s letníma tak zimníma pneu. Nikdy nebouráno. Pravidelně servisováno po... (více v detailu)
550 000
 Kč
Honda CR-V 1.6 i-DTEC BiTurbo 4x4
Před 87 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
Poslední servis 04/2024 144200 km. Plní normu EURO6 registrace pouze 800,- Kč. servisní knížka
Ústecký kraj
379 990
 Kč
Honda CR-V 1.6 DTEc, ČR
Před 87 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
V případě financování s vybranými partnery je cena 249000 Kč. Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 000
 Kč
Honda CR-Z, Honda CR-Z 1,5 hybrid
Před 88 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Velmi dobrý stav. Spolehlivé auto pro zábavu i každodenní ježdění třeba do práce. Při sklopení zadních sedadel překvapivě prostorný kufr. Vejde se i taška s golmanskou výstroj na hokej, možná i dvě. Dvě kompletní sady kol, zima léto., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
159 000
 Kč
Honda CR-V 4x4 2.0i 110kW, SERVISNÍ KNIHA
Před 88 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
DANISH EXPORT CARS.cz - dovozové automobily z Dánska. POSKYTUJEME ZÁRUKU NA PŮVOD vozidla a POČET NAJETÝCH KILOMETRŮ. NOVÁ STK A EMISE V CENĚ. VÝBAVA EXECUTIVE. PRAVIDELNÝ SERVIS - SERVISNÍ KNIHA . ANTIKOROZNÍ ošetření - dutiny, prahy, dveře, motorový prostor, podvozek. POCTIVÉ KILOMETRY a JA... (více v detailu)
Hlavní město Praha
129 000
 Kč
Honda CR-V 1,6i-DTEC LifeStyle AWD
Před 89 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
! ! ! NUTNO VOLAT PŘEDEM ! ! ! .. v zastoupení nabízíme po druhém MAJITELI, nadmíru ZACHOVALOU a HEZKOU a hlavně NEHAVAROVANOU či jinak poškozenou Hondu CR-Véčko s pohonem AWD 4x4 * manuální převodovkou * bohatou VÝBAVOU LifeStyle, ... * koupeno NOVÉ a PRAVIDELNÝ autorizovaný SERVIS v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
530 000
 Kč
Honda Civic, 1.8i, 103 kW,154 000 km,Sport
Před 89 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Spolehlivé auto, které je technicky bez problému. Za poslední dva roky byla provedena výměna převodovky, předních tlumičů, stabilizátorů a horního uložení předních tlumičů. V pravidelných intervalech měněn olej. V květnu byla provedena STK. Přidám sadu zimních pneumatik na plechových discích r16. Auto je celkově v hezkém stavu a bez problémů, ale má své kosmetické vady na laku viz. foto (přední nárazník, přední dveře). Bohužel nefunguje sklápění pravého zrcátka, klasický problém u Civicu., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
105 000
 Kč
Honda Accord, 2.2 i-DTEC, po STK, Tažné
Před 89 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Kožená sedadla, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Pamět nastavení sedadla řidiče... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Honda Civic, 1,4i, autoklima, tažné
Před 90 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Civic 8.generace v dobrém stavu. Druhý majitel, autoklima, tazne, k vozu sada zimních kol (nove gumy), STK do 2026, spolehlivý vůz., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imob... (více v detailu)
Kraj Vysočina
105 000
 Kč
Honda Civic, 1,8 Comfort AMT ČR DIGIKLIMA O
Před 92 dny - Středočeský kraj - SAUTO
2 x klíče od vozidla, koupené nové v ČR, letní pneu na vozidle, nová spojková sada, spolehlivé vozidlo bez investic, možnost zimních pneu na AL discích v ceně vozidla, bez zjevné koroze, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kol... (více v detailu)
Středočeský kraj
104 000
 Kč
Honda Civic, 2,2 i-DTEC SPORT 110 kW
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA. AUX, 4x zimní pneu Matador 225/45R17 (70%), ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
139 900
 Kč
Kraj Vysočina
158 990
 Kč
Honda Prelude, 2.0i Klima*Šíbr*Vyhř.Sedadla
Před 94 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Stav dobrý,Úvěr možný, 1.Reg 30.4.1999, Prelude Model 5G bez koroze! Garantované 145.161km! Certifikace kvality od TÜV-NORD! Zachovalý stav vozu, BEZ KOROZE! Nyní nový startér, pneumatiky a kompletní brzdy! na vozidlo je všechno je funkční! Původní německy TP, po druhým majiteli! 5-ti st.převodovka, klimatizace, litá kola, vyhřívaná sportovní sedadla, el. okna a zrcátka, el. střešní okno, ABS, 2x airbag, radio Sony MP3, V... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
139 990
 Kč
Honda Accord, 4D 2,0 ELEGANCE
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA., ABS, Autorádio, Bi-xenony, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Ostřiko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
209 900
 Kč
Honda Civic 1.0 VTEC Turbo, NOVÁ CENA, ČR
Před 94 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Honda CR-V, 1,6 D CZ 1 maj 4WD Executive
Před 94 dny - Zlínský kraj - SAUTO
české vozidlo, jeden majitel. Servisní historie vedena až do současnosti, zdokumentované servisní knihou. Servisováno Honda+CzechStyle. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: AUX, brzdový asistent,, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. startér, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Ostřiko... (více v detailu)
Zlínský kraj
329 000
 Kč
Honda Prelude 2.0 16V Klima*Šíbr*Vyhř.Sedadla Bez koroze! 145.161km! kupé
Před 95 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
kupé benzin. Druhý majitel Spotřebitelský úvěr 1.Reg 30.4.1999 Prelude Model 5G bez koroze! Garantované 145.161km! Certifikace kvality od TÜV-NORD! Zachovalý stav vozu BEZ KOROZE! Nyní nový startér pneumatiky a kompletní brzdy! na vozidlo je všechno je funkční! Původní německy TP po druhým majiteli! 5-ti st... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
139 990
 Kč
Honda Civic, 1.0 VTEC Turbo, ČR,2.maj
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Honda Civic Hatchback je model, který se vyznačuje dynamickým vzhledem a sportovním charakterem. Své majitele potěší vysokým stupněm bezpečnosti a pohodlnou jízdou, a to za přijatelnou cenu. Tato Honda Civic, původem z ČR, je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.0 VTEC Turbo. Motor o objemu 988 ccm poskytuje výkon 95 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje přístrojový štít s virtuálním kokpitem pro snadnou orientaci a přehled o stavu vozu. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320 000
 Kč
Honda CR-Z, 1.5, 96 kW, Hybrid
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Jsem druhý majitel v ČR, původem USA. Vozidlo pravidelně servisováno v Honda Jarov. V minulosti lakován přední nárazník z důvodu loupání laku v záhybech nárazníku plus byl měněn ventilátor chladícího systému hybridní baterie. Jinak byl prováděn pouze běžný servis jako výměna provozních kapalin, destiček atd.. V vozu jsou jak letní, tak zimní pneu. Na případné dotazy rád zodpovím., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
135 000
 Kč
Honda CR-V 2,0i-VTEC Executive AT 4x4
Před 96 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Stav perfektní servisní knížka, koupeno v CZ
Olomoucký kraj
245 000
 Kč
Honda CR-V, Honda CR-V 2.0 AT Exekutive
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Dobrý stav, nehavarováno, 1.majitel, pravidelně servisováno, lze doložit, ABS, Adaptivní tempomat, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
302 500
 Kč
Honda CR-V, Honda Cr-V 1.6 i-DTEC,88kw
Před 96 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Prodám Hondu Cr-V 1.6 i-DTEC/88kW. Rok:2014,najeto 192 tis.serviska poctivě vedená.Nebouráno a nelakováno., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, LED de... (více v detailu)
Karlovarský kraj
245 000
 Kč
Honda Jazz, Hybrid M1 - Málo najeto
Před 97 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Spolehlivý Japonec - najeto 61 500 km. Jedná se automat s tempomatem. V květnu 2024 vyměněn olej a všechny filtry, nové stěrače. Levé zadní stahování okna nefunguje. Pravidelně servisováno. Poslední technická kontrola proběhla v srpnu 2022 a vůz prošel bez problémů. Další technická kontrola je plánována na srpen 2024. V ceně je zahrnuta i sada zimních kol. Litá kola., ABS, Automatické svícení, Au... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199 900
 Kč
Honda Accord, 2.4 VTEC, benzin, manuál
Před 98 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
vzorně udržovaný včetně 2x ročně výměny oleje, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální... (více v detailu)
Olomoucký kraj
66 666
 Kč
Honda CR-V , 2.2 i-DTEC 4x4 ČR 1.MAJITEL
Před 98 dny - 420_AUTO_CZ
EV.Č.: 134 | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |; alu kola, autorádio, denní svícení, dvouzónová klimatizace, el. sklopná zrcátka, isofix, 8x airbag; ABS; alu kola; aut. klimatizace; autorádio; centrál dálkový; denní svícení... (více v detailu)
219 999
 Kč