Filtry





Dacia Duster

445 výsledků

Dacia Duster, 1.6i 1.MAJITEL,PĚKNÁ,+ZIM.GUMY
Před 71 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL, KOUPENO V ČR! ZACHOVALÉ AUTO. PRAVIDELNĚ SERVISOVANÉ. PO PEČLIVÉM MAJITELI. OBUTO NA LETNÍCH HLINÍKOVÝCH KOLECH + JE K VOZU SADA ZIMNÍCH PNEU. SPOLEHLIVÝ BENZÍNOVÝ MOTOR 1.6 77 kW. BĚŽNĚ BEREME AUTA NA PROTIÚČET - PŘÍPADNÝ VÝKUP - PRO NACENĚNÍ VAŠEHO VOZU NÁS KONTAKTUJTE. PROHLÍDKY VOZŮ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Autorádio, Centrál... (více v detailu)
Plzeňský kraj
159 000
 Kč
Dacia Duster, 1,5 dCi Essential,4x2
Před 71 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
celoročně garážované, v zimě nejeté, servisováno Dacia, nebourané, tažné zařízení, zámek řazení Construct, radio android 13, přední DVR kamera, couvací kamera, plnohodnotné rezervní kolo, country a styling pack, zatmavená skla profi. autofolií s atestem, ofuky oken, u nového vozu ošetřen komplet spodek auta, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deak... (více v detailu)
Jihočeský kraj
290 000
 Kč
Dacia Duster 1.0i,74kW,1majČR,s.kn,49tkm
Před 71 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Vozidlo zakoupeno jako nové v České republice, po prvním majiteli, najeto pouze 49 000 Km, servisní kniha, pravidelný servis, stabilizace podvoz... (více v detailu)
Středočeský kraj
264 800
 Kč
Dacia Duster, 1.6 SCe, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
326 000
 Kč
Dacia Duster, Journey Blue dCi 115 4x2
Před 72 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
SKLADOVÝ VŮZ ; na pobočce Modřice. Verze Journey. Výbava na přání: Handsfree karta pro bezklíčový přístup a startování tlačítkem, Dojezdové kolo. ;, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvéh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
496 000
 Kč
Dacia Duster, Journey Blue dCi 115 4x2
Před 72 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
SKLADOVÝ VŮZ ; na pobočce Modřice. Verze Journey. Výbava na přání: Vyhřívaná sedadla, Dojezdové kolo. ;, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Lit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
491 000
 Kč
Dacia Duster, 1.5dCi 85 Comfort 4x4 CZ
Před 74 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci,, ABS, Automatická uzávěrka diferenciálu, Autorádio, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, LED denní sví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
389 900
 Kč
Dacia Duster, 1,6 SCe 84 kW Prestige 4x2 S&S
Před 74 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavit... (více v detailu)
Pardubický kraj
313 000
 Kč
Dacia Duster, 1.6 SCe, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 74 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Bohatá výbava. Atraktivní a ojedinělá barva vozu.Vůz bez investic., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Pardubický kraj
313 000
 Kč
Dacia Duster, 1.6 SCe, Serv.kniha, Tempomat
Před 75 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Dacia Duster je cenově dostupné SUV, které nabízí pohodlnou jízdu a dostatek prostoru. Je to skvělá volba pro rodiny, které hledají komfort a funkčnost za rozumnou cenu. Tato Dacia Duster je rodinné SUV původem z ČR. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.6 SCe o objemu 1598 ccm a výkonu 84 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Co se týče vybavení, Duster nabízí klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Dacia Duster, 1.6 SCe, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 75 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vůz kupován jako nový v ČR, spolehlivý motor, řádně vedená servisní historie, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, LED denní svícení, Ml... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Dacia Duster, 1.5 Blue dCi, 4X4, ČR,1.maj
Před 76 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Spolehlivý vůz s jasně dohledatelnou historií, pohon 4x4, pravidelný servis, odpočet DPH., ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Kožená sedadla,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360 000
 Kč
Dacia Duster, 1.5 DCi klima 4x4
Před 77 dny - Pardubický kraj - SAUTO
ABS, El. ovládání oken, El. startér, Posilovač řízení, Senzor opotřebení brzd. destiček, Tažné zařízení, Otáčkoměr
Pardubický kraj
180 000
 Kč
Dacia Duster 1.6 SCe, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 77 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Dacia Duster 1.6 SCe, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 77 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Dacia Duster, 1.6 SCe, ČR,1.maj, Navi
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Dacia Duster je cenově dostupné SUV, které nabízí solidní výbavu a komfort. Svého majitele potěší i nízkými náklady na provoz a údržbu. Tato Dacia Duster je rodinné SUV, které pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.6 SCe o objemu 1598 ccm a výkonu 84 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční pro lepší ovládání vozu. Systém hlídání mrtvého úhlu zvyšuje bezpečnost jízdy. Pro snadné telefonování je vůz vybaven kon... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Dacia Duster 1.6 i
Před 78 dny - AUTO_ESA
2012, 77kW, benzín, SUV, 167 354km
150 000
 Kč
Dacia Duster, 1.5DCi 79KW S.Kniha , Tažné
V ceně nová technická kontrola. Počet KM doložený servisní knihou- pravidelný servis . Výbava Prestige . Možnost sjednání pojištění od ČPP s max. slevami, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek,... (více v detailu)
169 000
 Kč
Dacia Duster, 1.5 DCI/4x4/1.MAJ/TAŽNÉ/TEM/KL
Před 78 dny - Liberecký kraj - SAUTO
SADA ZIMNÍ PNEU VČETNĚ PLECHOVÝCH KOL V CENĚ VOZU. K VOZU PŘEDNÍ KAMERA S INSTALOVANÝM NAPÁJENÍM Z VOZU. RADIO PIONEER S HANDSFREE A BLUETOOTH + ORIGINÁL RADIO DACIA., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatická uzávěrka diferenciálu, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastav... (více v detailu)
Liberecký kraj
344 000
 Kč
Dacia Duster 1.5 Blue dCi, NOVÁ CENA, 4X4
Před 79 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 00... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Dacia Duster, 1.5 Blue dCi, NOVÁ CENA, 4X4
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Dacia Duster je cenově dostupné SUV, které nabízí pohodlnou jízdu a prostorný interiér. S její robustní karoserií a solidní výbavou je tato Dacia ideální pro každodenní použití i výlety do přírody. Tato Dacia Duster je rodinné SUV s pohonem 4x4. Pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.5 Blue dCi o výkonu 85 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita s Bluetooth umožňuje snadné telefonován... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Dacia Duster, 1,5 BluedCi Comfort.4x4.1.maj.
Před 80 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Úvěr možný, Vůz s jasným původem a historii. Po 1. majiteli. Koupený v ČR. S možností odpočtu DPH. Dálniční známka do 19.1.2025. K vozu sada zimních pneu + plechové disky. Prodloužená záruka až na 3 roky. Možná výměna + oboustranný doplatek. Vozidlo prověřeno u společnosti Cebia! V případě zájmu o videoprohlídku vozu nás neváhejte kontaktovat: email: info@autocentral.cz nebo tel.: 777564477., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
295 000
 Kč