Filtry





BMW X3, 30d xDrive 190kW*A/T*SENZORY*
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Historie a nájezd kilometrů prověřeno společností cebia na vyžádání lze zaslat mailem, pravidelně servisováno, aktuálně po servise. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně., ABS, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dřevěné obložení, El. ovládání oken, El. ovládání zrcá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
290 000
 Kč
BMW Řada 2, 228i/170kW Xdrive
Před 89 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Otevřeno 7 dní v týdnu. Jsme autorizovaný prémiový dealer vozů Hyundai, Peugeot a MG. Rádi vykoupíme nebo přijmeme do komisního prodeje Vaše vozidlo. Nabízíme výhodné financování, Pojištění za VIP ceny či prodloužení záruky k danému vozu. Možnost zakoupení autodoplňků a příslušenství. Další výbavy: AUX, zadní světla LED,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
749 900
 Kč
BMW Řada 3 320 d xDrive, 1. maj, ČR, DPH
Před 89 dny - Pardubický kraj - TIPCARS
první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ. Vozidlo koupené jako nové v České republice, přímo po prvním majiteli, s možností odpočtu DPH. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená zá... (více v detailu)
Pardubický kraj
760 000
 Kč
BMW X3 xDrive30d
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý koupeno v CZ, nehavarované
Jihomoravský kraj
949 000
 Kč
BMW X2 xDrive18d
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ, nehavarované
Jihomoravský kraj
749 000
 Kč
BMW X3 xDrive30i
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý první majitel, koupeno v CZ, nehavarované
Jihomoravský kraj
879 000
 Kč
BMW 2 218i Active Tourer
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
první majitel, koupeno v CZ, nehavarované
Jihomoravský kraj
319 000
 Kč
BMW 5 M550d xDrive Touring
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý servisní knížka, nehavarované
Jihomoravský kraj
839 000
 Kč
BMW X3, xDrive30d
, Alarm, Bezklíčkové ovládání, CD přehrávač, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Head-up display, LED světlomety pln... (více v detailu)
949 000
 Kč
BMW X1 xDrive25e
Před 89 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Tažné zařízení, Pohodlný přístup, Vyhřívání sedadla řidič/spolujezdec, DVOULETÉ POJIŠTĚNÍ ZÁRUKY BMW PREMIUM SELECTION. VÝKUP VOZIDEL VŠECH ZNACEK - PROTIÚČET - Přijímáme vozidla BMW a MINI do komisního prodeje - pro více informací - kontaktujte: Michal Horňák, Manažer výkupu vozidel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 299 000
 Kč
BMW X7 xDrive40i
Před 89 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
Upozorňujeme, že tato nabídka vozidla není návrhem na uzavření smlouvy dle $ 1732 zákona č. 89/2012 Sb. VÝKUP VOZIDEL VŠECH ZNAČEK - PROTIÚČET - Přijím... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 877 000
 Kč
BMW Řada 5, BMW 520d Xdrive, ČR
Před 89 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Adaptivní regulace podvozku, Aktivní kapota, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Mobilní připo... (více v detailu)
Středočeský kraj
579 000
 Kč
BMW X5 3.0 /173kW
Před 90 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, Prodám BMW E70, X5, 3,0D r.v. 9/2007, 2993cm, 173kW, naj. 332.000kmautomat, stříbrná metal., klima, el. okna, střešní nosiče, vyhřívaná světlá kůže, xenony, senzor deště, ASC, PDC, ALU 19“, NAVI, multi. volant a.j. Velm... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
169 000
 Kč
BMW Řada 5 530xd M-Paket HUD ACC Navi CZ
Před 90 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, AS242701Výbava: Barva: Champagner Quartz Metallic, M Sportovní paket, Sportovní automatická převodovka, El. ovládané skelněné střešní okno, Průchozí nakládací systém, Driving Assistant Plus, Adaptivní tempomat, Hlídání mrtvéh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599 000
 Kč
BMW Řada 6, 640i XDrive GT Luxory Line
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 754 500
 Kč
BMW Řada 6, 620d xDrive GT M Sport*Kůže*
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 430 220
 Kč
BMW X7 xDrive40d SUV
Před 90 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
SUV nafta.
Jihomoravský kraj
2 455 000
 Kč
BMW Řada 4 420d xDrive kupé
Před 90 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
kupé nafta. Pro detailnější informace o vozidle nás neváhejte kontaktovat. Přímé spojení na jednotlivé prodejce naleznete zde: https://www.cartecgroup.co... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 299 000
 Kč
BMW M8 Competition xDrive / LASER / Carbon kupé
Před 90 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
kupé benzin. První majitel BMW M8 Competition xDrive Coupé 460kW! Možnost plnohodnotné prodloužené záruky až na 48 měsíců. Výkonné coupé ve vrcholné specifikaci a skvělé výbavě. Kompletní autorizovaná servisní historie. Metalický lak Motegi Red černá kůže Merino ///M Driver's Package Karbonový exte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 258 000
 Kč
BMW X3 2,0i M Paket - TOP STAV SUV
Před 90 dny - Jihočeský kraj - YAUTO
SUV benzin. Vozů BMW u nás najdete širokou řadu. Dalším z nich je tato X3 2,0i s originálním M Paketem po privátním majiteli a vysokou výbavou, do které patří mimo jiné: kožená vyhřívaná sedadla, satelitní navigace, CD měnič, přední i zadní parkovací senzory, isofix... (více v detailu)
Jihočeský kraj
169 999
 Kč
BMW Řada 3, 2.0 d 318d,ČR,AT,LED navi
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč
BMW X5, 3.0d xDrive,ČR,AT,bixen
Před 90 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Funkce plynulého dovírání dveří, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Kožená s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
BMW Z4, 3.0i 6MT
Před 90 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Velmi pěkné, návykové autíčko. Sedneš, jedeš a stále se směješ. Bohužel nastal čas přesedlat na něco rodinnějšího. K autu doložím faktury (výměny všech olejů, svíčky aj. průběžná údržba). Prosím, jen vážní zájemci., ABS, Centrální zamykání, Dálkov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
280 000
 Kč
BMW X2 sDrive20i
Před 90 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
Pro více informaci o vozidle volejte na telefonní číslo: +420 724 900 432, spojíme Vás s prodejcem. Provozní doba: pondělí a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 374 702
 Kč
BMW Řada 5 540d xDrive Touring
Před 90 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
Pro více informaci o vozidle volejte na telefonní číslo: +420 724 900 432, spojíme Vás s prodejcem. Provozní doba: pondělí a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 569 000
 Kč