Filtry





BMW Řada 5

405 výsledků

BMW Řada 5, BWM F10 520d xdrive
F10 520d 2015 xdrive, najeto 173 000 km. Vše v pořádku, bezproblémový motor B47 Normální výbava typu bixenon, vyhřívané přední i zadní sedačky, volba jízdních režimů, kožené sedačky, senzor deště, tempomat, nová VTG, bluetooth a další blbosti. Auto je možné vidět v Brně nebo Znojmě, stačí se domluvit. Nebráním se také výměně za X5, X6, F-pace atd, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED denní s... (více v detailu)
369 000
 Kč
BMW Řada 5 , M550d xDrive DPH ČR
Před 127 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
EV.Č.: 221. Akční cena při financování: 719 999 Kč. Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
779 999
 Kč
BMW Řada 5, M550d xDrive DPH ČR
Před 127 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý, EV.Č.: 221 | Akční cena při financování: 719 999 Kč | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |;, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožené čalounění, LED ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
779 999
 Kč
BMW Řada 5, 530 iA xDrive Sport Line*Navi*
Před 128 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Au... (více v detailu)
Hlavní město Praha
849 420
 Kč
BMW Řada 5, 525i, Navi, Kožené sedačky
Před 128 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
BMW řady 5 Combi je luxusní vozidlo, které nabízí vynikající jízdní vlastnosti a komfort. Jeho výbava a prostorná karoserie splňují požadavky i těch nejnáročnějších řidičů. Toto BMW 5 Combi je vybaveno benzínovým motorem 525i. Motor o objemu 2996 ccm poskytuje výkon 160 kW. Vůz je vybaven bi-xenonovými světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, multifunkční a s automatickým nastavováním pro pohodlné a bezpečné řízení. Vůz je také vybaven Blue... (více v detailu)
Hlavní město Praha
139 000
 Kč
BMW Řada 5, 523 Panorama,LPG
Před 133 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Palubní počítač, Panoramatická střecha, Posi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
94 900
 Kč
BMW Řada 5, 525i E28, airbag, palubák, ABS
Do ČR dovezeno v roce 1993, od té doby jeden majitel až do roku 2021. První majitel bylo BMW, k autu mám originál původní německý TP, starý český TP a servisní knížku. Na autě jsou okresní SPZ ve formátu z roku 93. Ekodaň uhrazena. Motor nežere olej, ani vodu, dělal jsem na něm svíčky, kabely, palec rozdělovače, palivovou pumpu (předělána ze dvou na jednu), palivový filtr, olej s filtrem, vzduchový filtr, těsnění víka ventilů, seřízeny ventilové vůle, regulátor paliva, olej v diferenciálu, apod. Hezký veterán, pro více info volejte. Odkaz ... (více v detailu)
150 000
 Kč
BMW Řada 5, 520d xDrive 140kW M-Sport / ČR
Před 139 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
// PROSÍM VOLEJTE PŘEDEM - VŮZ U MAJITELE // Možnost odpočtu DPH. Zakoupeno nové v ČR, 1. registrace 03/2018, současný majitel od 02/2020 - zakoupeno jako předváděcí vůz. Pravidelný servis, udělané všechny svolávací akce. Poslední servis při 91.300km. Alu disky orig. BMW M 19" - NOVÉ letní pneu MICHELIN + navíc k vozu k dispozici zimní sada 18". Model M-SPORT, interiér černá stropnice + čalounění textil / ALCANTARA. Orig. TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ, LED SVĚTLOMETY, NAVIGACE, pohon 4x4 xDRIVE, AUT. PŘEVODOVKA s řazením pádly pod volantem, EL. VÍKO KUFRU + otevíratelné okno, EL. SKLOPNÁ ZRCÁTKA, sluneční clony v zadních bočních oknech, VYHŘÍVANÁ / EL. NASTAVITELNÁ PŘ. SEDADLA, zadní KAMERA, P+Z PARK. SENZORY, varování před chodcem, TEMPOMAT, volba jízdních režimů atd. Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX, el. tažné zařízení,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
749 000
 Kč
BMW Řada 5, 3,0 530xd 190kW AT KŮŽE CZ TZ
Před 140 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, * CZ * xDrive * Navigace Professional * Volba jízdních režimů * Virtual kokpit, palubní počítač, aut. 2-zónová klimatizace, M sportovní multifunkční volant s řazením pod volantem, startování tlačítkem, AUX, USB, bluetooth, satelitní navigace, kožená sedadla, přední vyhřívaná sedadla, isofix, parkovací senzory p+z, el. víko zavazadlového prostoru, ALU kola BMW R18, tažné zařízení ** Pravidelný servis. K vozidlu možno pořídit prodlouženou záruku až na 3 roky bez omezení počtu najetých kilometrů. Možnost výhodného úvěrového financování. Podrobné informace vám rádi poskytneme na tel.č. 728 666 111, 728 666 222, 728 666 333., ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zam... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399 000
 Kč
BMW Řada 5, 3.0
Před 141 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vůz není na adrese firmy 776 842 552,
Hlavní město Praha
760 000
 Kč
BMW Řada 5, 3,0 530d xDrive Touring
Před 142 dny - Ústecký kraj - SAUTO
MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS. Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Ostřikovače světlometů, Palu... (více v detailu)
Ústecký kraj
219 000
 Kč
BMW Řada 5, 530e xDrive Touring
Před 144 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Nabízíme VÝKUP, PROTIÚČET a KOMISNÍ PRODEJ vozidel všech značek, bez ohledu na stáří a počet najetých km. Pro ohodnocení Vašeho vozidla prosím kontaktujte: Martin Dušek +420 731 493 399/dusek@bmwliberec.cz. Nabídka není návrhem na uzavření kupní smlouvy dle § 173... (více v detailu)
Liberecký kraj
899 000
 Kč
BMW Řada 5, 520d xDrive MPaket, ČR, AT
Před 144 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% záruka na původ vozu. 100% záruka na najeté km. Vozidlo po 1.majiteli, zakoupeno nové v ČR. Pravidelně servisováno do posledních km v BMW. Velká výbava (M sport paket, M Aerodynamik paket, sportovní kožená sedadla - Alcantara, sportovní automatická převodovka W.Gearshift, M 18" Al.kola, M zadní spoiler, černá stropnice, Ambientní podsvícení Plus, navigace Professional, tempomat, PDC, Hifi Loudspeaker System, adaptivní Led světla, TPMS, M sportovní tlumiče, M sportovní kožený vyhřívaný volant, el.kufr, kamera, el.tažné zařízení, atd..). Možnost Vašeho vozu na protiúčet, nebo zajistíme výhodný úvěr., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná ... (více v detailu)
Středočeský kraj
629 990
 Kč
BMW Řada 5, 520d Touring Aut. Luxury Line
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
736 890
 Kč
BMW Řada 5, 2,0 520d Touring Luxury Line
Před 146 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Velmi hezký a zachovalý vůz s bohatou výbavou. Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně certifikace od nezávislé společnosti CEBIA., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
268 000
 Kč
BMW Řada 5, M/2015/ČR/2.MAJ/SERVIS BMW/DPH
Před 148 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
BMW 525xd - F10 - rok výroby 2015 M Performance - 160kw - najeto 259 000 km - bíla barva - hnědá kůže - bohatá výbava - odpočet DPH - původ ČR - 2 majitel . Auto je v perfektním stavu celou dobu garážováno a servisováno pouze v BMW . Cena je uvedena bez DPH - 355 000 kč . Cena včetně DPH - 429 550 kč . DOHODA MOŽNÁ U AUTA, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého ú... (více v detailu)
Hlavní město Praha
429 550
 Kč
BMW Řada 5 , 3.0 xDrive 530d Gran Turismo
Před 149 dny - 420_AUTO_CZ
2 x klíče.Sada Alu kol zima.8 rychlostních stupňů, 9x airbag, alu kola, aut. stavitelný volant při nástupu, autorádio, AUX, bezklíčové startování, denní svícení, el. sklopná zrcátka, hands free, isofix, LED matrixové světlomety, parkovací senzory přední, 2 x klíče.Sada Alu kol zima.8 rychlostních stupňů; 9x airbag; ABS; alu kola; aut. klimatizace; aut. převodovka; aut. stavitelný volant při nástupu; autorádio; AUX; bezklíčové startování; CD přehrávač; centrál dálkový; čtyřzónová klimatizace; dělená zadní sedadla; denní svícení; el. okna; el. seřiditelná sedadla; el. sklopná zrcátka; el. zrcátka; hands free; imobilizér; isofix; LED matrixové světlomety; mlhovky; multifunk... (více v detailu)
513 000
 Kč
BMW Řada 5, 520d xDrive M-Sport
Před 150 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
M kombinace Alcantara/Veganza | Černá, exteriérový paket BMW Iconic Glow, 20" M kola z lehké slitiny Star-spoke Style 938 M Bicolour Jet Black / MT M Sportovní brzdy červené s vysokým leskem, M tmavě tónované světlomety/světlomety, tmavě stříbrný M akcent v kombinaci s, M specifické bezpečnostní pásy, HiFi zvukový systém Harman Kardon, BMW Individual vysoký lesk Shadow Line, Individual vysoký lesk Shadow Line s rozšířeným obsahem, Specifický doplňkový obsah v M, Specifický doplňkový obsah M, Elect... Termín dodání od 20.8.2024, ABS, Aktivní kapota, Ambientní LED osvětlení interiéru, Appl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 649 000
 Kč
BMW Řada 5, 520d xDrive M-Sport Harman Kar
Před 150 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Aktivní kapota, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, El. ovládání oken, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, ESP, Kožená sedadla, Kožené čalounění, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mobilní připoj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 629 000
 Kč
BMW Řada 5, 525xD - rozvody, oleje
Auto po velkém servisu - rozvody, oleje v motoru a převodovce, doplněná klima., ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. startér, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavit... (více v detailu)
299 900
 Kč
BMW Řada 5, 520d xDrive
Před 150 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Pro detailnější informace o vozidle nás neváhejte kontaktovat. Přímé spojení na jednotlivé prodejce naleznete zde: https://www.cartecgroup.com/prodej-ojete-vozy/ Případně můžete využít naší info linku, která vás s prodejcem propojí: +420 771 258 451, info@cartecgroup.com, Po - Pá | 8:00 - 18:00 Další výbavy: el. tažné zařízení,,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 639 000
 Kč
BMW Řada 5 520d xDrive kombi
Před 151 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
kombi nafta. Pro detailnější informace o vozidle nás neváhejte kontaktovat. Přímé spojení na jednotlivé prodejce naleznete zde: https://www.cartecgroup.co... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 639 000
 Kč
BMW Řada 5, 518d, NOVÁ CENA, Automat, Kůže
Před 151 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
BMW 5 Combi je luxusní vozidlo, které nabízí nejen prostornou karoserii, ale také prvotřídní komfort a vysokou úroveň výbavy. Tento model je ideální pro ty, kteří hledají spojení výkonu a elegance. Toto BMW 5 Combi je vybaveno automatickou převodovkou a pochází z ČR. Pod kapotou najdeme naftový motor 518d o objemu 1995 ccm, který poskytuje výkon 110 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
BMW Řada 5, 535 d - pravidelně servisováno
Před 152 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Perfektní stav i vzhled, měněný olej v převodovce pohon 4x4 Xdrive; Driving mode; přední světlomety Bi-Xenon; originál barevná navigace BMW s Bluetooth USB; tempomat; vyhřívaná přední sedadla; originál 19" alu BMW; pravidelně servisováno, český TP; perfektní stav; PROHLÍDKA PO TELEFONICKÉ DOHODĚ!, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED denní svícení, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
280 000
 Kč
BMW Řada 5 , 3,0 530D Touring Automat DPH
Před 154 dny - Středočeský kraj - 420_AUTO_CZ
Samozřejmostí je testovací jízda a prohlídka vozu vaším mechanikem s připojením na diagnostiku. Na místě vám sjednáme financování vozu pojištění i prodlouženou záruku. Rádi Vám po... (více v detailu)
Středočeský kraj
619 999
 Kč