Filtry





Audi A4 allroad, 45 TFSI quattro S tronic *Navi
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technick... (více v detailu)
Hlavní město Praha
912 340
 Kč
Audi A4 Avant, 35 TDI Mild Hbrid*Navi*Led*
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
614 680
 Kč
Audi A5 3,0 TDI 176kW Quattro Xenon kupé
kupé nafta. První majitel Úvěr možný 241485. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 1. majitel... (více v detailu)
304 999
 Kč
Audi A3
Před 95 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Aktivní kapota, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Palubní počítač, Parkovací asis... (více v detailu)
Středočeský kraj
145 999
 Kč
Audi A8 4.2 TDI Long,Q,Matrix,TV, ČR
Před 95 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, 100% záruka na původ vozu. 100% záruka na najeté km. Velká výbava (prodloužená verze Long, 4x4, Matrix světla, vyhřívaná + ventilovaná el.ovládaná kožená sedadla s pamětí a masáží, automatická převodovka, vzduchový podvozek, panoramatická střecha, stropnice černá kůže - Alcantara, 3x el.roletka, zadní TV, Prémiové... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799 999
 Kč
Audi RS Q8 4,0 ABT,700PS,B&O 3D,lehce poš
Před 95 dny - TIPCARS
koupeno v CH, servisní knížka, Vůz lehce poškozen (zadní nárazník + dveře řidič viz.foto). Plná záruka u Audi do 2/2025, nebo 100tis.km. Bang & Olufsen 3D-advanced sound.... (více v detailu)
2 739 000
 Kč
Audi SQ7 4.0TDi ČR,PO SERVISU,100%KM
Před 95 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
NOVÉ VŠECHNY OLEJE A FILTRY, 2.MAJITEL, BÍLÁ PERLEŤ, 100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! VYNIKAJÍCÍ STAV I CENA !... (více v detailu)
Středočeský kraj
849 900
 Kč
Audi A4 2,0 TDI AVANT BI-XENON SERVIS
Před 95 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v A, servisní knížka, NOVÁ STK, PLNÁ SERVISNÍ HISTORIE, V 207 000 NOVÉ ROZOVDY, DALNÍČNÍ KILOMETRY. VELICE ZACHOVALÉ AUTO. NABÍZÍME MOŽNOST PROTI... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199 990
 Kč
Audi Q5 2.0 TDI, S-Line, 4X4
Před 95 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 prověřených vozů s možností koupě online... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Audi Q5 2.0 TDI, S-Line, 4X4
Před 95 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 prověřených vozů s možností koupě online... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Audi Q5 S-Line 2.0 TDI, 4X4
Před 95 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
servisní knížka, Prostorné a velmi hezky vybavené SUV. Po velmi solidním majiteli. SERVISNÍ KNÍŽKA k vozu. POHON 4X4. Panoramatická střecha. S-LINE. Spolehlivý dieselový motor. DLOUHÁ PLATNOST STK. Prodáno z důvodu koupě nového vozu. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických... (více v detailu)
Liberecký kraj
220 000
 Kč
Audi Q5, S-Line 2.0 TDI, 4X4
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Audi Q5 je luxusní SUV, které nabízí vysoký komfort jízdy a pokročilou technologickou výbavu. Její silný motor a precizní ovládání zaručují bezpečnost a pohodlí na dlouhých cestách. Tato rodinná Audi Q5 je vybavena výkonným naftovým motorem 2.0 TDI s pohonem 4x4. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 125 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje částečně kožená a sportovní sedadla pro pohodlnou a dynamickou jízdu. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Panoramatické střešní okno přidává na světlosti a prostoru v interiéru. Volant je kožený a multifunkční, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Audi RS 6 4,0 TFSi Quattro Ceramic B&O
Před 95 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, Záruka na počet ujetých kilometrů, Kompletní servisní historie vozu, Servis pouze autorizovaný Audi, Poslední ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 479 000
 Kč
Audi A4 2,0TDi QUATTRO LED KŮŽE XENONY
Před 95 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
nehavarované, servisní knížka, TOP STAV ! GARANCE POČTU KILOMETRŮ A PŮVODU VOZU ! NEKUŘÁK ! 2x KLÍČ, KRÁSNÝ LAK BEZ ŠKRÁBANCŮ A POŠKOZENÍ, PĚKNÝ ČISTÝ INTERIÉR, NA VOZE LETNÍ PNEU 17" PIRELLI + K V... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
499 000
 Kč
Audi A4, 2,0TDi QUATTRO LED KŮŽE XENONY
Před 95 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
TOP STAV ! GARANCE POČTU KILOMETRŮ A PŮVODU VOZU ! NEKUŘÁK ! 2x KLÍČ, KRÁSNÝ LAK BEZ ŠKRÁBANCŮ A POŠKOZENÍ, PĚKNÝ ČISTÝ INTERIÉR, NA VOZE LETNÍ PNEU 17" PIRELLI + K VOZU SADA ZIMNÍCH PNEU YOKOHAMA , MOŽNÝ ÚVĚR - PROTIÚČET, PRO VÍCE INFO O VOZE VOLEJTE 773 400 011 JANOVICE U RÝMAŘOVA - Možnost sjednaní pojištění záruk od Colonnade Insurance S.A. až na 36 měsíců. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED, AUX, wifi hotspot,, ABS, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
499 000
 Kč
Audi A4 2,0TDi QUATTRO LED KŮŽE XENONY
Před 95 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
TOP STAV ! GARANCE POČTU KILOMETRŮ A PŮVODU VOZU ! NEKUŘÁK ! 2x KLÍČ, KRÁSNÝ LAK BEZ ŠKRÁBANCŮ A POŠKOZENÍ, PĚKNÝ ČISTÝ INTERIÉR, NA VOZE LETNÍ PNEU 17 PIRELLI + K VOZU SADA ZIMNÍCH PNEU YOKOHAMA , MOŽNÝ ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
499 000
 Kč
Audi Q8, 50TDI Facelift S-Line B&O OLED
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
AS231911Záruka na 4 roky / 120 000 km.Výbava: Barva: Metalíza Černá Mythos, 23" litá kola Audi Sport, Červeně lakované brzdové třmeny, Paket černé optiky, S line sportovní paket, Adaptivní pneumatický podvozek sport, Akční paket Technology, Řízení všech kol, Servomechanické dovírání dveří, 4zónová automatická klimatizace, Nezávislé topení, Světlomety HD Matrix LED s Audi laserovým světlem, Digitální OLED zadní světla, Adaptivní pneumatický podvozek sport v kombinaci s S line sportovním paketem, Asistenční paket plus, Asistenční paket City, Asistenční paket Tour, Audi pre sense 360°, Parkovací asistent plus pro vzdálené parkování vozu, 360° kamery, Zadní sedadla plus, Střešní ližiny v černé barvě, Sedadla sportovní vpředu s čalouněním v kombinaci mikrovlákno Dinamica Frequenz/kůže s vyraženým logem S, Dekorace z matného kartáčovaného hliníku, Prvky interiérové výbavy vrchní v kůži s kontrastním prošitím a spodní v kožence, Multifunkční 3ramenný kožený volant s pádly řazení a funkcí vyhř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 349 000
 Kč
Audi Q3, 40 TFSI, 4X4, Automat
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850 000
 Kč
Audi A4, Audi A4, 1.6
Před 95 dny - Ústecký kraj - SAUTO
K prodeji vozidlo Audi A4, 1.6, rok výroby 2007, najeto 180.000 km, barva tmavá modrá. První majitel, jasný původ. Stav vozidla viz fotografie. Interiér vozu a lak karoserie vykazují běžné opotřebení. Litá kola + sada zimní pneu na kovových discích. Pravidelná údržba. STK do 06/2025., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ov... (více v detailu)
Ústecký kraj
59 000
 Kč
Audi Q5, 45 TDI quattro tiptronic*Navi*
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
928 070
 Kč
Audi A8 4.2 TDI Long,Q,Matrix,TV, ČR sedan
Před 95 dny - Středočeský kraj - YAUTO
sedan nafta. 100% záruka na původ vozu. 100% záruka na najeté km. Velká výbava (prodloužená verze Long 4x4 Matrix světla vyhřívaná + ventilovaná el.ovládaná kožená sedadla s pamětí a masáží automatická převodovka vzduchový podvozek panoramatická střecha stropnice černá kůže - Alcantara 3x el.roletka zadní TV Prémiové stereo... (více v detailu)
Středočeský kraj
799 999
 Kč
Audi RS 6 4,0 TFSi Quattro Ceramic B&O Dynamik+ kombi
Před 95 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi benzin. První majitel Úvěr možný Záruka na počet ujetých kilometrů Kompletní servisní historie vozu Servis pouze autorizovaný Audi Poslední ser... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 399 000
 Kč
Audi A6, 50 TDI quattro Tiptronic Sport
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Matrix LED světlomety, Navigace, ACC, Bang Olufsen, tažné zařízení, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Nezávislé topení, N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 079 900
 Kč
Audi TT, 3,2VR 184kw manuál, quattro
Před 96 dny - Středočeský kraj - SAUTO
možná domluva na ceně u vozu. Prodám TT v RARITNÍ specifikaci – benzínový šestiválec VR6 s manuálem a 4x4 quattro! Auto je v super kondici v původním stavu! (mimo vzduchového filtru KN a koncovek výfuku) Za poslední 3 roky proinvestováno přes 90tis kč! Tankována pouze prémiová paliva. Prostě o něj było postaráno. Detaily o servisu doložím fakturami – specializovaný servis Racing Spirit. Mimo pravidelnou údržbu bylo děláno: svíčky, olej v diferenciálu, olej v převodovce, komplet zadní brzdy Brembo a brzdová kapalina, zadní brzdové třmeny, malá generálka přední nápravy (pružiny, tlumiče, uložení, stabilizátory, přední brzdy), nový termostat a výměna chladící kapaliny Výbava (mimo jiné) - tempomat - vyhřívaná sedadla - automaticky... (více v detailu)
Středočeský kraj
269 000
 Kč