Filtry





Audi Q7 3,0 TDI S-Line Quattro NEZÁV.T
Před 747 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, PO 1.PROVOZOVATELI SE S.KNIHOU SE SERVISEM JEN V AUDI SE VEŠKEROU DOKUMENTACÍ SE VŠEMI KLÍČI VČ. DO NEZ.TOPENÍ A VČ. COC LISTU. KOMPLETNÍ VÝPIS HISTORIE CEBIA !!! *FULL LED ADAPT.SVĚTLO... (více v detailu)
Olomoucký kraj
875 000
 Kč
Audi A4 3.2 FSI quattro
Před 750 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
Na tento vůz je nutné volat předem je v garáži.Možnost prohlídky na heveru.;
Hlavní město Praha
205 000
 Kč
Audi A5 2.0TDi100kW@PĚKNÉ KM@1.MAJITEL
Před 761 dny - TIPCARS
první majitel, servisní knížka, Pěkný vůz s příjemným nájezdem ... (více v detailu)
299 000
 Kč
Audi S8 BLACK PAKET, CERAMIC
Před 762 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
koupeno v D, nehavarované, Karbonové doplňky.100% GARANCE na původ vozu. GARANCE ujetých km. Keramické brzdy, Limitovaná série Black carbon, Nutno vidět. Zkušební jízda je u nás samozřejmostí. Možností je kontrola vozu v autorizov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 150 000
 Kč
Audi Q5 2,0TDI AUTOMAT 4X4 NAVI LED
Před 762 dny - Pardubický kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, PROHLÍDKU VOZU JE NUTNO TELEFONICKY DOMLUVIT!GARANCE UJETÝCH KILOMETRŮ!Údaje obsažené v této kartě mají informativní charakter. Tato indikativní nabíd... (více v detailu)
Pardubický kraj
850 000
 Kč
Audi S8 BLACK PAKET, CERAMIC
Před 762 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Karbonové doplňky.100% GARANCE na původ vozu. GARANCE ujetých km. Keramické brzdy, Limitovaná série Black carbon, Nutno vidět. Zkušební jízda je u nás samozřejmostí. Možností je kontrola vozu v autorizovaném servise nebo na STK ,VIN : W... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 150 000
 Kč
Audi A4 3.0 TDI
Před 763 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, AUTO JE NOVĚ PO SERVISE,OLEJE,FILTRY,ROZVODY,BRZDY,TOP STAV!RADÍO ALPINA!;
Královéhradecký kraj
279 999
 Kč
Audi A4 3.0 TDI
Před 763 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
AUTO JE NOVĚ PO SERVISE,OLEJE,FILTRY,ROZVODY,BRZDY,TOP STAV!RADÍO A... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
279 999
 Kč
Audi A6, 3.0 TDi Quattro AT / S-LINE
Před 763 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
PROSÍM VOLEJTE PŘEDEM - VŮZ U MAJITELE. Pravidelný servis doložený servisní knihou. NOVĚ PO VÝMĚNĚ OLEJE A FILTRŮ. při 177.200km velký servis vč. výměny oleje v převodovce + servis brzd. S-LINE sportpaket, alu disky orig. AUDI R20 Rotor, pohon 4x4 QUATTRO, NEZÁVISLÉ TOPENÍ s časováním a dálkovým ovládáním, ČTYŘZÓNOVÁ KLIMATIZACE, Bi-XENONY + LED denní svícení, KAMERA, NAVIGACE, KŮŽE, př. sedadla KOMFORTNÍ + VYHŘÍVANÁ + EL. NAST. S PAMĚTÍ, TEMPOMAT, AUDI Drive Select, senzor deště, ISOFIX, 2x slot pro SD kartu, P+Z PARK. SENZORY atd. Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, AUX,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobili... (více v detailu)
Plzeňský kraj
389 000
 Kč
Audi S5 3,0TFSI Q*360Kam*FaceLift*DPH
Před 767 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, nehavarované, servisní knížka, Špičkový technický stav i vzhled vozu, stav nového vozu. Kompletní servisní historie. Na voze provedena výměna přední části vozu na Facelift 2020. Tato úprava nebyla provedena z důvodu nehody, ale na přání zákazníka. Původní díly nárazníku i masky jsou k dispozici k vozu. Bezklíčové odemykání a startování, Full LED inteligentní přední světlomety, satelitní navigace MMI Plus, adaptivn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 299 000
 Kč
Audi S5 3,0TFSI Q*360Kam*FaceLift*DPH
Před 767 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Špičkový technický stav i vzhled vozu, stav nového vozu. Kompletní servisní historie. Na voze provedena výměna přední části vozu na Facelift 2020. Tato úprava nebyla provedena z důvodu nehody, ale na přání zákazníka. Původní díly nárazníku i masky jsou k dispozici k vozu. Bezklíčové odemykání a startování, Full LED inteligentní přední světlomety, satelitní navigace MMI Plus, adaptivní tempomat, asistent jízdy v pruzích, asistent mrtvé... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 089 000
 Kč
Audi A4, 2.4 I
Před 768 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
NOVÉ-KOTOUČE - DESKY, OLEJ - FILTRY., ABS, Autorádio, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99 900
 Kč
Audi Q7, 3.0TDi V6 171kW, ČR,Kůže,Měchy
Před 769 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Do servisních úkonů nyní investováno cca 80 000 Kč. Nové rozvody, nová čidla měchů, nový regulátor výšky podvozku, komplet brzdové destičky, oleje a filtry, startér, alternátor, autobaterie. V technickém průkazu vedeno jako N1G nákladní - 5 míst. Průběh nájezdu kilometrů doložen výpisem z STK - viz. fotografie. 3x klíč, ABS, CD měnič, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dřevěné obložení, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavit... (více v detailu)
Kraj Vysočina
169 900
 Kč
Audi A5 3,0 TDI S-Line/4x4/El.střecha/
Před 771 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, Nové stabilizaní kosti,nová STK,MOŽNOST PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY NA MECHANICKÉ ČÁSTI AŽ DO 10/2025.Bang & Olufsen,VOZIDLO NESTOJÍ V AUTOBAZARU A JE NUTNÉ SI SJEDNAT SCHŮZKU,NA TOTO VOZIDLO... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 000
 Kč
Audi A5 2.0 TDI 110kW Sportback S LINE
Před 775 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Pojízdné - motor OK, převodovka OK, chladiče OK, 6 x airbag - 2 x KO, koupeno nové CZ, servi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
299 000
 Kč
Audi A6 2,0 TDI Avant 177PS Automat
Před 778 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CH, první majitel, servisní knížka, Výhodné financování od 0,Kč ! Ke každému vozu dárek ! Garance původu vozidla a počtu ujetých kilometrů ! Kupujte auta s garancí na počet ujet... (více v detailu)
Středočeský kraj
279 900
 Kč
Audi A6 2,0 TDI Avant 177PS Automat
Před 778 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Výhodné financování od 0,Kč ! Ke každému vozu dárek ! Garance původu vozidla a počtu ujetých kilometrů ! Kupujte auta s garancí na počet ujetých kilometrů a ne auta s nejasným původem ! Poslední s... (více v detailu)
Středočeský kraj
279 900
 Kč
Audi A5, 2.0 TDI 130 KW S-line
Před 782 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
358 000
 Kč
Audi A6 2.0 TFSI HYBRID KAMERA 360
Před 782 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v PL, servisní knížka, Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Nový motorový olej + filtry (vzduchový, palivový, pylový), nový olej v př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
359 900
 Kč
Audi A6 2.0 TFSI HYBRID KAMERA 360
Před 782 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Nový motorový olej + filtry (vzduchový, palivový, pylový), nový olej v převodovce, nové zadní brzdy (koutouče + d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
359 900
 Kč
Audi Q3 2,0 TFSI Quattro 204PS !
Před 782 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Výhodné financování od 0,Kč ! Ke každému vozu dárek ! Garance původu vozidla a počtu ujetých kilometrů ! Kupujte auta s garancí na počet ujetých kilometrů a ne auta s nejasným původem ! Provede... (více v detailu)
Středočeský kraj
379 800
 Kč
Audi SQ8 OV,Ko 4,0TDI, HD Matrix, B&O,
Před 783 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, Alu kola 22, paket Technology, Ambientní osvětlení, paket Tour, Audi Phnone Box, Bang Olufsen, dvojitá akustická skla, Keyless Go, nezávislé topen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 890 000
 Kč
Audi A8, 50 TDi QUATTRO*NOVÉ*SKLADEM*
Před 785 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
DOSTUPNOST VOZU IHNED.Pokud hledáš vůz, který bude vynikat nejen svým výkonem a kvalitou, ale také svou výbavou, pak je Audi A8 přesně to, co potřebuješ. Tento vůz je vybaven 3,0litrovým motorem TDi a pohonem všech kol quattro, který ti poskytne výkon a spolehlivost, na které se můžeš spolehnout. Kromě toho se můžeš těšit na vysoce kvalitní materiály v interiéru, včetně koženého čalounění a panoramatického skleněného střešního okna, a sportovní vzhled s LED světlomety v exteriéru. Tento vůz je navíc vybaven řadou bezpečnostních a asistenčních systémů, včetně dynamického řízení všech kol a bezpečnostního paketu, a luxusními prvky, jako je 4zónová klimatizace a ovládací prvky v lesklé černé barvě. Navíc s nízkým nájezdem získáš vůz v perfektním stavu a s dostupností ihned. A s zárukou 4 roky nebo 120.000km se nemusíš bát o budoucnost svého nového vozu. Kromě toho je tento vůz vybaven řadou dalších vychytávek, jako je multifunkční vyhřívaný kožený volant, odvětrávání sedadel vpředu,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 399 000
 Kč
Audi A8 50TDi QUATTRO*sleva*
Před 785 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
DOSTUPNOST VOZU IHNED.Pokud hledáš vůz, který bude vynikat nejen svým výkonem a kvalitou, ale také svou výbavou, pak je Audi A8 přesně to, co potřebuješ. Tento vůz je vybaven 3,0litrovým motorem TDi a pohonem všech kol quattro, který ti poskytne výkon a spolehlivost, na které se můžeš spolehnout. Kromě toho se můžeš těšit na vysoce kvalitní materiály v interiéru, včetně koženého čalounění a panoramatického skleněného střešního okna, a sportovní vzhled s LED světlomety v exteriéru. Tento vůz je navíc vybaven řadou bezpečnostních a asistenčních systémů, včetně dynamického řízení všech kol a bezpečnostního paketu, a luxusními prvky, jako je 4zónová klimatizace a ovládací prvky v lesklé černé barvě. Navíc s nízkým nájezdem získáš vůz v perfektním stavu a s dostupností ihned. A s zárukou 4 roky nebo 120.000km se nemusíš bát o budoucnost svého nového vozu. Kromě toho je tento vůz vybaven řadou dalších vychytávek, jako je multifunkční vyhřívaný kožený volant, odvětrávání sedadel vpředu, komfo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 222 222
 Kč
Audi A8 50TDi QUATTRO*sleva*
Před 785 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
DOSTUPNOST VOZU IHNED.Pokud hledáš vůz, který bude vynikat nejen svým výkonem a kvalitou, ale také svou výbavou, pak je Audi A8 přesně to, co potřebuješ. Tento vůz je vybaven 3,0litrovým motorem TDi a pohonem všech kol quattro, který ti poskytne výkon a spolehlivost, na které se můžeš spolehnout. Kromě toho se můžeš těšit na vysoce kvalitní materiály v interiéru, včetně koženého čalounění a panoramatického skleněného střešního okna, a sportovní vzhled s LED světlomety v exteriéru. Tento vůz je navíc vybaven řadou bezpečnostních a asistenčních systémů, včetně dynamického řízení všech kol a bezpečnostního paketu, a luxusními prvky, jako je 4zónová klimatizace a ovládací prvky v lesklé černé barvě. Navíc s nízkým nájezdem získáš vůz v perfektním stavu a s dostupností ihned. A s zárukou 4 roky nebo 120.000km se nemusíš bát o budoucnost svého nového vozu. Kromě toho je tento vůz vybaven řadou dalších vychytávek, jako je multifunkční vyhřívaný kožený volant, odvětrávání sedadel vpředu, komfo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 222 222
 Kč