Filtry





Audi A6

534 výsledků

Audi A6, Audi A6 2.0 TDI
Vůz je koupen v ČR, vůz je nehavarovaný a pravidelně servisovaný, jsem 2.majitel. Na vozidle je vše funkční, stačí jen nasednou a odjet. Na autě je zaplacená dálniční známka pro ČR., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dojezdové rezervní kolo, Dřevěné obložení, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná p... (více v detailu)
240 000
 Kč
Audi A6 2.0TDi Avant kombi
Před 75 dny - Královéhradecký kraj - YAUTO
kombi nafta. Více informací k vozu, foto , aktuálnosti a možnostem Vám rádi sdělíme telefonicky,emailem,WhatsApp ...Protiúčet Vašeho vo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
580 000
 Kč
Audi A6
Před 76 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Dobrý den, prodám Audi A6 v dobrém stavů, auto poslední době málo jezdilo , STK platné 05.2025 ,,
Hlavní město Praha
97 000
 Kč
Audi A6 3,0 TFSi AVANT,tažné,vzduch kombi
Před 78 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
kombi benzin. Druhý majitel Koupeno nové v ČR 2.majitel servisováno aktuálně po velkém servisu (brzdy řemen kompresoru svíčky převodový olej) není možnost odpočtu DPH audio BOSE el. výklopné tažné vzduchový podvozek sportovní diferenciál 2. sada zimních kol po velkém servisu vozidlo v komisním prodeji - nestojí na prodejně pro prohlídku nás prosím kontaktujte s předstihem *Veš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
449 000
 Kč
Audi A6 3,0 TFSi AVANT,tažné,vzduch
Před 78 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Koupeno nové v ČR, 2.majitel, servisováno, aktuálně po velkém servisu (brzdy, řemen kompresoru, svíčky, převodový olej), není možnost odpočtu DPH, audio BOSE, el. výklopné tažné, vzduchový podvozek, sportovní diferenciál, 2. sada zimních kol, po velkém servisu, vozidlo v komisním prodeji - nestojí na prodejně, pro prohlídku nás prosím kontaktujte s předstihem *Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
449 000
 Kč
Audi A6, 3.0TDI 200KW AUT DPH QUATTRO
Před 78 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
AUDI A6 V6 FACELIFT - 3.0 TDI - 200 kW - QUATTRO - HEAD UP DISPLEJ - NAVIGACE - ZADNÍ KAMERA - PŘEDNÍ / ZADNÍ SENZORY - LED SVÍCENÍ - VYHŘÍVANÉ KOŽENÉ SEDAČKY - 2x KLÍČ - NEHAVAROVÁNO - KOMPLETNÍ SERVISNÍ HISTORIE - MOŽNOST PROHLÍDNOUT VAŠÍM MECHANIKEM - PERFEKTNÍ STAV CELÉHO VOZU - BEZ INVESTIC - STAČÍ NATANKOVAT A JEZDIT :-), ABS, Alarm, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Head-up display, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, LED adaptivní svět... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
585 000
 Kč
Audi A6, BI-TDI, TOP STAV, 3xSLINE
Před 79 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Prodám Audi A6 BI-TDI, Daytona Grey, Black Optic Package. Vůz je zaservisovaný a ve výborném stavu. 8stupňová ZF převodovka, LED denní svícení,F1 řazení pod volantem,V8 sound aktivní výfuky, Audiosystém, výhřevy sedadel,Original kola Audi Rotor R20 s novým obutím, 3x S-line, volant original Audi RS6, pasivní antiradar GPS lokát... (více v detailu)
Kraj Vysočina
429 000
 Kč
Audi A6, Audi A6 2.0tdi
Před 80 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, ESP, Multifunkční volant, Parkovací asistent, Parkova... (více v detailu)
Karlovarský kraj
249 000
 Kč
Audi A6 3,0 TDI 171KW QUATTRO NAVI sedan
Před 81 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
sedan nafta. Druhý majitel BEZ DPF ŘAZENI POD VOLANTEM BEZ KOROZE. NABÍZÍME MOŽNOST PROTIÚČTU VAŠÍM VOZEM! NA VÁMI VYBRA... (více v detailu)
Kraj Vysočina
159 990
 Kč
Audi A6, 3.0 TDI 200 kW
Před 81 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: OM190V01552. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatická uzávěrka diferenciálu, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Nezávislé topení, Origi... (více v detailu)
Středočeský kraj
579 990
 Kč
Audi A6, 3,0 TDI 171KW QUATTRO NAVI
Před 81 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Stav velmi dobrý, BEZ DPF, ŘAZENI POD VOLANTEM, BEZ KOROZE. NABÍZÍME MOŽNOST PROTIÚČTU VAŠÍM VOZEM! NA VÁMI VYBRANÝ VŮZ MOŽNOST PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY NA 3 ROKY! DALŠÍ SLUŽBY: POVINNÉHO RUČENÍ, FINANCOVÁNÍ VOZU, PRODEJ MIMO OTEVÍRACÍ DOBU., ABS, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, E... (více v detailu)
Kraj Vysočina
159 990
 Kč
Audi A6 2,8 V6 FSI QUATTRO
Před 81 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
dovoz Itálie, krásný a velice zachovalý vůz po prvním majiteli, bez koroze, pravidelně servisováno, aktuálně nový olej a filtr, dva klíče. MOŽNOST VYŘÍZENÍ SPOTŘEBITELSKÉHO ÚVĚRU BEZ AKONTACE!!! SNADNĚJI NEŽ V ... (více v detailu)
Zlínský kraj
179 900
 Kč
Audi A6, 2,8 V6 FSI QUATTRO
Před 81 dny - Zlínský kraj - SAUTO
dovoz Itálie, krásný a velice zachovalý vůz po prvním majiteli, bez koroze, pravidelně servisováno, aktuálně nový olej a filtr, dva klíče. MOŽNOST VYŘÍZENÍ SPOTŘEBITELSKÉHO ÚVĚRU BEZ AKONTACE!!! SNADNĚJI NEŽ V BANCE!!! SJEDNÁNÍ ÚVĚRU PŘÍMO NA MÍSTĚ BEZ RUČITELE!!! STAČÍ VÁM DOKLADY CO MÁTE U SEBE (OP + ŘP), VÝŠI SPLÁTKY SI U NÁS URČUJETE SAMI *NEJVÝHODNĚJŠÍ POVINNÉ RUČENÍ*, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dřevěné ob... (více v detailu)
Zlínský kraj
189 900
 Kč
Audi A6 , 3,0 55 TFSI quattro S LINE
Před 85 dny - Středočeský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel VIN-WAUZZZF22KN105720
Středočeský kraj
849 000
 Kč
Audi A6 40 TDI / 150 kW Sport Aut.
Před 86 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Odpočet DPH. Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, nehavarované
Hlavní město Praha
825 500
 Kč
Audi A6, 3.0 TDI Quattro
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
1. majitel, koupeno v čr, možný opdočet DPH, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 178 000
 Kč
Audi A6, 3.0 TDI, 4X4, Automat, Kůže
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Audi A6 je luxusní sedan, který je ceněn pro svůj výkon a komfort. S jejím sofistikovaným designem a pokročilou technologií na palubě je tato Audi A6 ideální pro ty, kdo hledají vysokou úroveň elegance a pohodlí. Tato Audi A6 je vybavena automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pod kapotou najdeme výkonný dieselový motor 3.0 TDI o objemu 2967 ccm, který poskytuje výkon 200 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Přístrojový štít je doplněn o head-up displej pro snadnou orientaci v rychlosti a dalších údajích. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Podvozek se vzduchovým pérováním a výškově nastavitelný umožňuje pohodlnou a hladk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Audi A6, 3.0 TDI, 4X4, Automat
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Nezávislé topení, Palubní počítač, Pamět nast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Audi A6, 40TDI 4x4 Tažné NezTop Kamera
Před 89 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost odpočtu DPH. Nabídka na dovoz - vůz prochází kontrolou a je dodán přibližně do 14 dní. Nehavarované, v českém jazyce a tovární záruce s možností prodloužení, případně spuštění nové záruky. Automaton - ručně vybraná kvalitní vozidla v záruce skladem & výhodné nabídky vozidel na dovoz. K dispozici je Vám každý den od 10 do 18 hodin tým specialistů na telefonu, emailu nebo osobně u nás v Praze. Těšíme se na Vaši návštěvu!, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asist... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999 000
 Kč
Audi A6 , 2,0 TDI/1.MAJ./
Před 92 dny - 420_AUTO_CZ
První majitel Garance najetých kilometrů možnost prohlídky v autorizovaném nebo Vámi vybraném autoservisu. Možnost prodloužení záruky od výrobce až na další 3. roky bez omezení najetých km. Možnost Vašeho vozu protiúčtem. Údaje obsažené v této kartě ... (více v detailu)
299 000
 Kč
Audi A6, 50 TDI quattro Tiptronic Sport
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Matrix LED světlomety, Navigace, ACC, Bang Olufsen, tažné zařízení, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Nezávislé topení, N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 079 900
 Kč
Audi A6 Avant 40 TDI S-tronic
Před 96 dny - CARS_CZ
Předváděcí vůz Porsche Plzeň. koupeno v DK nové vozidlo, servisní knížka, předváděcí vozidlo
999 000
 Kč
Audi A6 Avant 40 TDI S-tronic
Před 96 dny - CARS_CZ
Předváděcí vůz Porsche Plzeň. koupeno v DK nové vozidlo, servisní knížka, předváděcí vozidlo
999 000
 Kč