Filtry





Alfa Romeo Brera

8 výsledků

Alfa Romeo Brera , 2,4 JTD 210 k
Před 9 dny - Středočeský kraj - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel Zachovalé vozidlo nové pneu nové kotouče+destičky(přední+zadní)2x klíč momentálně bez investic.
Středočeský kraj
149 900
 Kč
Alfa Romeo Brera 3,2 JTS V6 PANORAMA Q4
Před 9 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo je nově nakoupeno na našem skladu v Dánsku. Další informace o vozidle a možnosti nákupu vozidla Vám rádi sdělíme. Cena je včetně všech služeb spojených s nákupem vozidla a dopravy do České republiky. Blížší informace Vám rádi sdělíme. Jsme DANISH EX... (více v detailu)
Hlavní město Praha
179 000
 Kč
Alfa Romeo Brera , 2,4 JTDM+ČERVENA KUŽE
Před 57 dny - Jihomoravský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel ABSOLUTNE BEZ KOROZE doživotni GARANCE NA PŮVOD k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME není v ceně vozu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
139 999
 Kč
Alfa Romeo Brera 2,4 JTDM+ČERVENA KUŽE !!
Před 57 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ceně vozu !!!; Údaje obsažené v této ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
139 999
 Kč
Alfa Romeo Brera 2,4 JTDM+ČERVENA KUŽE !!
Před 57 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ceně vozu !!!; Údaje obsažené v této ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
139 999
 Kč
Alfa Romeo Brera , 2,2 JTS automat panorama
Před 63 dny - Plzeňský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný
Plzeňský kraj
299 900
 Kč
Alfa Romeo Brera, 3.2 JTS V6 Italia Independent
Před 123 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Dobrý den, prodávám vozidlo značky Alfa Romeo Brera Italia independent (limitovaná edice) s motorem 3.2 V6 192kw s nájezdem 130 tis.km. Alfu jsem si přivezl před dvěma lety s lehkým poškozením přední části vozu, nárazník, mřížky a blatník. Bohužel jsem nebyl schopný dodnes dát Alfičku do 100% stavu, původně jsem si ji chtěl nechat jako investici. Na vozidle je třeba dodat přední chromové slzy, záslepku na tažné oko, rámeček spodní mřížky, podběh, zprovoznit zadní stěrač a udělat komplet brzdy, protože auto celou dobu stálo, přitom původní majitel dával brzdy nové!! K vozidlu je samozřejmě celá servisní historie, za poslední rok, než jsem vozidlo zakoupil bylo nainvestováno skoro 5 tisíc euro, vše mohu doložit fakturami z Německa. Co se týče motoru, tak jde krásně hladce a tiše, jízdní vlastnosti super až na ty brzdy, které tlučou lehce do volantu. Cena nízká z důvodu maličkých chyb, které je potřeba dodělat. Prosím bazary nevolat a pouze vážní zájemci., ABS, Alarm, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
299 000
 Kč
Alfa Romeo Brera, 2.4 JTDM 154kW
Před 208 dny - Středočeský kraj - SAUTO
2020 - Rozvody - Komplet filtry - Nové plynové vzpěry v kufru - Vodní pumpa - Dvě nové zimní pneu Pirelli - Přelakování zimní sady (na foto zlaté disky) - Nová baterie 2021 - Nová spojka včetně dvouhmoty - Oprava ruční brzdy - Výměna předních tlumíčů + uložení - Nástřik podvozku - Výměna oleje 2022 - Čištění DPF - Repas alternátoru 2023 - Vyvaření kapoty + přelakování a opravy laku kde byly hlubší oděrky - Kontrola vstřikovačů, jeden vyměněn - Výměna oleje (červen) - 4x nové letní pneu Nexen (září... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 000
 Kč
Prodáno
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 200k Sky Window, reg.
Před 37 dny - Hlavní město Praha
2. majitel, koupeno v IT, jasný původ, velmi pěkný zachovalý vůz, veškeré servisní záznamy vč. výměny rozvodů, nová STK a emise, DOPORUČUJEME“. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu §
Hlavní město Praha
128 800
 Kč