Opel Astra, 1.4 T, ČR,1.maj, Serv.kniha

Opel Astra, 1.4 T, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 31 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Astra Combi je populární volbou pro rodiny, díky své prostornosti a pohodlí. Přestože je cenově dostupný, nabízí širokou škálu výbavy a je známý svou bezpečností. Tento Opel Astra je vybaven výkonným benzínovým motorem 1.4 T. Motor o objemu 1399 ccm poskytuje výkon 92 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 13. ledna 2024. Tento vůz je po prvním majiteli a pochází z ČR. V interiéru najdete částečně kožená sedadla pro pohodlnou jízdu. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém udržování v jízdním pruhu přispívá k bezpečnosti j... (více v detailu)
Před 31 dny
Hlavní město Praha
280 000
 Kč

Podobné inzeráty

Opel Astra, 1.6 CDTI, Automat, ČR,2.maj
Opel Astra, 1.6 CDTI, Automat, ČR,2.maj
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Astra Combi je model, který je ceněn pro svou výhodnou cenu a komfortní jízdu. S kombi karoserií nabízí dostatek prostoru a je vhodný pro rodiny i pro delší cesty. Tato Opel Astra Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 CDTI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 100 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 9. května 2024. Tento vůz je původem z ČR a je vybaven automatickou převodovkou. V interiéru vozu najdete částečně kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost voz... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
290 000
 Kč
Opel Astra, 1.6 CDTI
Opel Astra, 1.6 CDTI
Před 1 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav odpovídá stáří auta. K autu sada zimních kol., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Originální ... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
220 000
 Kč
Opel Astra, 1.6 16V, Klima, El. okna
Opel Astra, 1.6 16V, Klima, El. okna
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Alarm, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Mlhovky, Palubní počítač... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
149 000
 Kč
Opel Zafira, 2.0 CDTI, Automat, Kůže, Navi
Opel Zafira, 2.0 CDTI, Automat, Kůže, Navi
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SAUTO
Opel Zafira je MPV, které je oblíbené pro svou prostornost a vysoký komfort. Tento model nabízí dostatek místa pro velké rodiny a je cenově dostupný. Tento Opel Zafira je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 CDTI. Motor o objemu 1956 ccm poskytuje výkon 121 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou, což umožňuje plynulou a snadnou jízdu. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený,... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
260 000
 Kč
Opel Astra, 1,4 16V 74kW Enjoy ČR 1.maj 16
Opel Astra, 1,4 16V 74kW Enjoy ČR 1.maj 16
Před 1 dny - SAUTO
Stav perfektní,Úvěr možný, V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. VIN: W0VBD6ED5JG054906. Pravidelný autorizovaný servis OPEL. Poslední servis: 63.845 km 21/05/2024. MOŽNOST PRODLOUŽENÍ ZÁRUKY JAKO U NOVÉHO VOZU., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání... (více v detailu)
Před 1 dny
249 900
 Kč
Opel Astra, 1.4 T, Serv.kniha
Opel Astra, 1.4 T, Serv.kniha
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Mlhovky, Multifunkč... (více v detailu)
Před 5 dny
Hlavní město Praha
157 000
 Kč
Opel Astra, 1,6 TDI 81kW,nafta, klima,
Opel Astra, 1,6 TDI 81kW,nafta, klima,
Před 1 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vozidlo v krásném a perfektním stavu, nekuřácký interiér, bez poškození, druhý majitel, nízká spotřeba 4 l, automat.klimatizace, bluetooth, multifunkční volat, po servisu oleje, filtrů. Ideální na dlouhé cesty i do města, kompaktní a přitom uvnitř velké auto. Příjemný posez s dobrým bočním vedením, 81kW má svižný zátah při vynikající spotřebě., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládá... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
297 000
 Kč
Opel Astra, OPEL Astra 1,4 i, benzín
Opel Astra, OPEL Astra 1,4 i, benzín
Před 1 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Koupeno v ČR - první majitel vozu, servisní knížka. Vozidlo užíváno jedním řidičem nekuřákem. Ve velmi dobrém stavu., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, LED denn... (více v detailu)
Před 1 dny
Ústecký kraj
220 000
 Kč
Opel Astra, 1.0 Turbo Selection
Opel Astra, 1.0 Turbo Selection
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
program Ostatní Další výbavy: Stabilizace podvozku - DSCT, Bluetooth,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky,... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
219 000
 Kč
Opel Astra, 1,5 CDTi 90kW AUT Elegance ČR
Opel Astra, 1,5 CDTi 90kW AUT Elegance ČR
Před 3 dny - SAUTO
Stav perfektní,Úvěr možný, V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. VIN: W0VBE8EV7N8036389. Pravidelný autorizovaný servis OPEL. Poslední servis: 37.552 km 19/02/2024. MOŽNOST PRODLOUŽENÍ ZÁRUKY JAKO U NOVÉHO VOZU. NEHAVAROVÁNO., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené ... (více v detailu)
Před 3 dny
379 900
 Kč
Opel Astra, 1.6 CDTI  SPORTS TOURER +
Opel Astra, 1.6 CDTI SPORTS TOURER +
Před 3 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, 2.MAJITEL,KOUPENO NOVÉ V SRN;VE 168 000KM NOVÉ ROZVODY,NOVÁ SPOJKA VČ.DVOUHMOTNOSTNÍHO SETRVAČNÍKU,SADA ZIMNÍCH ALU KOL, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent pro jízdu v koloně, Bezklíčkové ovládání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí svět... (více v detailu)
Před 3 dny
Karlovarský kraj
219 900
 Kč
Hyundai Tucson, 1.6 CRDi, ČR,1.maj, Serv.kniha
Hyundai Tucson, 1.6 CRDi, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Hyundai Tucson SUV je oblíbený pro svůj robustní vzhled a vysoký komfort jízdy. S jeho prostorným interiérem a moderní výbavou je ideální pro rodinné výlety. Tento rodinný Hyundai Tucson je původem z ČR a pochází od prvního majitele. Je vybaven úsporným dieselovým motorem 1.6 CRDi o výkonu 85 kW a objemu 1598 ccm. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 25. dubna 2024. Vybavení tohoto Tucsonu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, kožený a vyhřívaný pro maximální komfort při řízení. Systém udržování v jízdním pruhu přispívá k bezpečnosti jízdy. Konektivita za... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
380 000
 Kč
Hyundai i30, 1.6 CRDi, ČR,1.maj, Serv.kniha
Hyundai i30, 1.6 CRDi, ČR,1.maj, Serv.kniha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SAUTO
Hyundai i30 Combi je praktické a pohodlné auto, které nabízí dostatek prostoru pro rodinu či náklad. Jeho cenová dostupnost a vysoký komfort jízdy ho řadí mezi oblíbené vozy na trhu. Tento Hyundai i30 je vybaven úsporným dieselovým motorem 1.6 CRDi. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 2. února 2024. Vůz je po prvním majiteli a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, kožený a vyhřívaný, ... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Opel Astra, 1.4 T LPG, LPG, Kožené sedačky
Opel Astra, 1.4 T LPG, LPG, Kožené sedačky
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Mlhovky, Multifu... (více v detailu)
Před 5 dny
Hlavní město Praha
152 000
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Škoda Octavia, 2.0 TDI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je známá svou cenovou přijatelností a pohodlným cestováním. Bezpečnost a komfort jsou její klíčové vlastnosti, doplněné širokou škálou výbavy. Tato Škoda Octavia Combi je poháněna výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW a objemu 1968 ccm. Vůz pochází z ČR a je po prvním majiteli. Poslední servis byl proveden 8. prosince 2023 a je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení ... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TSI, ČR,2.maj
Volkswagen Golf, 1.4 TSI, ČR,2.maj
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je oblíbený pro svou univerzálnost a komfort. Tento model je cenově dostupný a nabízí širokou škálu výbavy, což ho činí vhodným pro různé typy řidičů. Tento Volkswagen Golf je vybaven výkonným benzínovým motorem 1.4 TSI. Motor o objemu 1395 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz pochází z ČR a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu a mají masážní funkci pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, kožený a vyhřívaný, což zvyšu... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Opel Astra, 1,6 CDTi 81kW Enjoy
Opel Astra, 1,6 CDTi 81kW Enjoy
Před 4 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Litá ... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
229 000
 Kč
Opel Astra, 1.6 BiCDTI
Opel Astra, 1.6 BiCDTI
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SAUTO
,
Přidáno včera
Hlavní město Praha
190 000
 Kč
Hyundai Tucson, 1.6 GDI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Hyundai Tucson, 1.6 GDI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Hyundai Tucson SUV je populární volbou pro rodiny, které hledají prostorný a pohodlný vůz. Jeho výhodou je také atraktivní cena a široká nabídka výbavy. Tento Hyundai Tucson je rodinné SUV s úsporným benzínovým motorem 1.6 GDI o výkonu 97 kW. Vůz je po prvním majiteli a pochází z ČR. Poslední servis byl proveden 13. května 2024 a vozidlo disponuje servisní knížkou. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto Tucsonu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, kožený a vyhřívaný pro pohodlné a teplé říze... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Opel Astra, 16-automat-combi-bohatá výbava
Opel Astra, 16-automat-combi-bohatá výbava
Před 1 dny - Ústecký kraj - SAUTO
- - - KLIKNOUT NÍŽE NA ZOBRAZIT VÍCE A ČÍST CELÝ INZERÁT - - - EKO.DAN SE NEPLATÍ,rv.2005,NOVÉ PNEU.+AKU.+NÁPLNĚ,rádio vdo.na cd.s rds,4xrepro,servo,klimatizace,abs,4xairbag,imob.venkovní teploměr,otáčkoměr,automatické svícení,kožený volant,vyhřívané sklo,2xprotipruvanové plexisklo,4xgum.koberečky,centrální zamikání na dálkové ovládání,el.okna,výšk.stav.pásy ... (více v detailu)
Před 1 dny
Ústecký kraj
34 900
 Kč
Opel Astra, 1.7 CDTI
Opel Astra, 1.7 CDTI
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Bi-xenony, ESP, Isofix
Před 1 dny
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Nissan Note, 1.6, ČR,1.maj, Serv.kniha
Nissan Note, 1.6, ČR,1.maj, Serv.kniha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Multifunkční v... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Škoda Fabia, 1.0 TSI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční volant,... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Opel Astra, 1.6 ECOTEC 77kW Tažné
Opel Astra, 1.6 ECOTEC 77kW Tažné
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Vůz dovezen od autorizovaného prodejce z Německa. Servisní kniha, pravidelný servis. Výměna rozvodů ve 100 000 km! Tažné zařízení, tempomat, klimatizace. Velice zachovalý vůz!, ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sta... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
99 900
 Kč
Ford Focus, 2.5 ST, Serv.kniha
Ford Focus, 2.5 ST, Serv.kniha
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Ford Focus Hatchback je oblíbený pro svou agilní jízdu a moderní technologie. Jeho kompaktní rozměry a pohodlné ovládání ho činí ideálním pro městské prostředí. Ford Focus je vybaven výkonným benzínovým motorem 2.5 ST. Motor o objemu 2522 ccm poskytuje výkon 166 kW. Vůz nabízí čtyři sedadla a disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou kožená, sportovní a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, c... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Opel Astra