Půjčovna Autopřepravníku na dvě auta

Před 912 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme kvalitní a masivní Autopřepravník na dva vozy, potřebujete si sami dovézt těžkou naloženou dodáv... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Půjčovna Autopřepravníku na dvě auta
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme kvalitní a masivní Autopřepravník na dva vozy, potřebujete si sami dovézt těžkou naloženou dodávku? nebo dvě voz... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Likvidace aut
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Odvezeme vám jakékoliv auto kterého se potřebujete zbavit, na ceně se můžeme dohodnout, přepsání by bylo taky možné.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Půjčovna Autopřepravníku na dvě auta
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme kvalitní a masivní Autopřepravník na dva vozy, potřebujete si sami dovézt těžkou naloženou dodávku? nebo dvě voz... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Aš + po celé ČR
Před 50 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Aš + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněné... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
levná autopůjčovna, půjčovna aut a dodávek
Před 53 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
komfortní auta k pronájmu za nízkou cenu od 338,-Kč/den a bez skrytých příplatků. Rychlé vyřízení s možností individuálního předání i mimo pracovní dobu. Dálniční známka a havarijní pojištění k osobním autům ZDARMA! CENA JIŽ OD: 1-2 dny --> 750,-Kč 3-6 dní --> 600,-Kč 7-13 dní --> 525,-Kč 14-21 dní --> 495,-Kč od 22 dní --> 338,-Kč V CENĚ PRO OSOBNÍ AUTA ZAHRNUTO: -> DENNÍ NÁJEZD 200KM -> DÁLNIČNÍ ZNÁMKA PRO ČR -> POVINNÉ RUČENÍ -> HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ -> NON-STOP ASISTENČNÍ SLUŽBY ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
338
 Kč
Ekologická likvidace aut Mariánské Lázně + celá ČR
Před 56 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Mariánské Lázně + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem opr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut Dvůr Králové nad Labem
Před 62 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Dvůr Králové nad Labem + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Pelhřimov + ČR
Před 68 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Pelhřimov + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Likvidace aut Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Před 75 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Brandýs nad Labem-Stará Boleslav + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od s... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Cheb + ČR
Před 184 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Cheb + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Děčín + ČR
Před 187 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Děčín + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněn... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Kroměříž + ČR
Před 179 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Kroměříž + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávn... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Třebíč + ČR
Před 185 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Třebíč + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávně... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Strakonice + ČR
Před 169 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Strakonice + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem opráv... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut Jindřichův Hradec
Před 138 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Jindřichův Hradec + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem op... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Kutná Hora + ČR
Před 168 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Kutná Hora + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem opráv... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Trutnov + ČR
Před 183 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Trutnov + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávně... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Likvidace aut Liberec + celá ČR
Před 313 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Liberec + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávně... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Praha + ČR
Před 186 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Praha + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Havlíčkův Brod
Před 178 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Havlíčkův Brod + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem opr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Tábor + ČR
Ekologická likvidace aut a vozidel Tábor + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněn... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní 12t odtah 7.5m+PATRO naviják pro přepravu aut (autopřepravník)
Před 283 dny - Ústecký kraj - YAUTO
pro přepravu aut (autopřepravník) nafta. odtahové vozidlo pro 2-3 vozy, Iveco Eurocargo 120E22 s pevnou sníženou plošinou a ele. navijákem 6t; nové koupeno v ČR. rok 2011, najeto cca 1 000 000 km, měněn motor Eur5, celková hmotnost 12t, střešní klimatizace, spací kabina,lednice; délka nástavby 7.5m, zadní náprava měchy, tažné zařízení 3.5t, maják, LED lišta; naviják Escape EVO 12500 LBS;... (více v detailu)
Ústecký kraj
402 930
 Kč
Další nabídky najdete zde: Auto-moto