MQP bunda moto, s vyndavací vložkou

Před 79 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velmi dobrý stav, vel. větší S, chrániče ramen a loktů, vnitřní odepínací vložka lze nosit samostatně....
Hlavní město Praha
799
 Kč

Podobné inzeráty

Vložky do hliníkových kufrů BMW - sada 3 ks
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Vložky na doklady do hliníkových kufrů BMW R1200GS (Adventure), BMW R1250GS (Adventure), větší do bočních kufrů, menší do horního Topcas... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Harley Davidson Bunda L
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pánská, vel. L. nenošená, Výstuhy ramena a lokty, odnímateln... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900
 Kč
Bunda KTM....vel.M
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Značková textilka KTM,velikost M,Počáteční cena 7500,-.Top stav.Nepromokavá offroad bunda.Boční větrací přívody vzduchu.Vyjímatelná mikrofleecová podšívka.Vyjímatelné, integrované chrániče ramen a loktů.Nastavitelný TPR suchý zip na zápěstí.Podšívka ze síťoviny.Vnitřní kapsa se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Dámská kožená bunda na motorku, 4SR vel. 36
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám dámskou koženou bundu na motorku vel. 36, málo nošená, běžné opotřebení - vi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Bunda Neowell
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Textilní bunda, jen několikrát oblečená, je mi velká. Má odnímatelnou zimní vložku, chrán... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
pánskou koženou bundu na motorku
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím pánskou koženou bundu na motorku, použitá cca 4x poté byla uskladněná. velkost 52 odepínatelná tepelná vlož... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 399
 Kč
Textilní kombinéza Vanucci Aventura Terreni
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Textilní kvalitní kombinéza od značky Vanucci model Aventura Terreni ve velikosti 58 vhodná na postavu i o číslo menší. Je málo použitá, celkově velmi dobrý stav. Materiál vrchní 500D SympaTex, 100 % polyamid, dvojitý materiál na ramenou a loktech, vnitřní Thermo vložky, trvalá podšívka ze síťoviny, 100 % polyester, odnímatelné SUPER SHIELD chrániče na ramenou a ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 700
 Kč
Bunda s kapucí + minisukně, nové
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vel. 40 a 42 (máme 2 komplety, nové) semiš. bunda s odepínací vnitřní teplou vložkou včet. kapuce, zip, satén. podšívka s kapsičkou, knoflíky na rukávech, vn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Moto oblečení RSA - bunda + kalhoty
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám moto oblečení zn. RSA - bunda + kalhoty. Bunda o velikosti XXL, kalhoty 3X... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900
 Kč
Motokombinéza
Před 1 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Motokombinéza - textilní Polo, vel. L - výztuhy, odepínací vl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Bunda na motorku , vel. M
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám bundu na motorku značky mbw textilie AIRDURA® s vodě-a-větruodolnou funkcí prodyšná Reissa® membrána s vodě-a-větruodolnou funkcí 3M Scotchlite® reflexní prvky flexibilní panely na ramenou CE certifikované vyjímatelné chrániče ramenou a loktů vyjímatelný porotenový chránič páteře kapsa na CE chránič páteře Ventilační air-flow sys... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 000
 Kč
Moto bunda
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Psáno 3xl odpovídá 2xl chrániče loktů a zad
Ústecký kraj
800
 Kč
Textilní kombinéza Vanucci Aventura Terreni
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Textilní kvalitní kombinéza od značky Vanucci model Aventura Terreni ve velikosti – 58 vhodná na postavu i o číslo menší. Je málo použitá, celkově velmi dobrý stav. Materiál vrchní 500D CORDURA ®, 100 % polyamid, dvojitý materiál na ramenou a loktech, trvalá podšívka ze síťoviny, 100 % polyester, odnímatelné SUPER SHIELD ® chrániče na ramenou a loktech, chrániče, loketní nastavitelné, ISO 4916 be... (více v detailu)
5 700
 Kč
Pánská textilní moto bunda Dainese XL/58 #952
Pánská nošená bunda na foto Stav: 8 z 10 - bez poškození Velikost na etiketě: ? Aktuální, naměřená velikost: 58 ... (více v detailu)
dámská kožená moto bunda HELD 36*
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
velmi hezká a nepoškozená kožená bunda do pasu na motorku,podšívka,kapsy na chrániče ramen,loktů a zad,protektory nejsou součástí,na zip,barva černá/vyšívané ornamenty a logo,100% kůž... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990
 Kč
tank bag givi
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
prodám tank bag , magnety a popruhy na uchycení, lze odpojit vrchní část a nosit jako batoh, možn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Dámské květované letní šaty midi šifonové S 36
Nabízím dámské šaty vel. S, top stav. Svrchní část šifon, podšívka, rukávy jsou průhledné. V pase, ve výstřihu a v rukávech pružná guma, u krku vázačka. Výstřih lze nosit n... (více v detailu)
349
 Kč
Zimní bunda vel. 98 / 104
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou zimní bundu vel. 98/104. Všechny zipy jsou funkční. Reflexní prvky na předním díle i zadním díle, odepínací kapuce, vnitřní pás, chránič na ruce proti vniknutí sněhu, ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Dívčí zimní lyžařská bunda vel. 158
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dívčí zimní lyžařská bunda Wedze z Decathlonu, jejich vel. psaná 151/160 - odpovídá vel. 158. Rukáv od krku 73 cm/od ramene 60, délka přední díl 60 cm/za... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
599
 Kč
Dámská / dívčí zimní lyžařská bunda zn. Loap vel. S
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dámskou / dívčí zimní lyžařskou bundu zn. Loap, uvedena je vel. S (spíše XS-S nebo 152-158-164). Bunda je v naprostém pořádku, je nošená jen párkrát na horách a je jako nová!!! Vodní sloupec 5000 mm a prodyšnost 5 000 g/m²/24h Celková délka od ramen vpředu 67 cm Celková délka od ramen vzadu 70 cm Šířka v pase 45 cm Šířka dole 52 cm Délka rukávu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Helma na motorku Cassida Jawa Fibre Sport, vel. M
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám integrální retro helmu na motorku Cassida Jawa Fibre Sport, vel. M, barva: černo-stříbrno-červená. Ve velmi dobrém stavu, neodřená. Stav viz foto. Přilba je vyrobena ze sklolaminátu. Vzhled cílený na uživatele veteránů, retro nebo moderních klasických motocyklů. Grafická spolupráce s výrobcem motocy... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč
Nová moto kožená bunda MDM vel. S- křivák + zimní vložka
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nová moto kožená bunda MDM vel. S s odnímatelnou zimní vložkou. Celková délka:65cm , obvod hrudi:100cm, obvod pasu: max.90cm, délka rukávu od podpaží: 45cm, od ramene 65... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
SCHUBERTH C4 Komunikátor Vel. XXL 63 Vyklápěcí
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Modulární přilba. Vel. XXL 63 Pinlock. Komunikátor SC1 ADVANCED 3790,- Kč SC1 STANDARD 2990,- Kč SC1 Advanced + Přilba 5990,- Kč Přilba + SC1 STANDARD 5490,- Kč Přilba má integrovanou anténu pro optimální příjem přes Bluetooth a rádio. V přilbě jsou zabudované reproduktory i mikrofon. Nová komunikace SC1 výrazně zjednodušuje telefonování, používání navigace i poslouchání hudby. Nová protimlžící clona je větší a má ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
Dámská kožená moto bunda W-TEC Black Heart
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Měkká kozí kůže, pružné žebrované panely na bocích pro svobodnější pohyb, odnímatelná zateplená vložka, šité nápisy Black Heart vyjímatelné CE chrániče na loktech a ramenech příprava na zádový chránič (není součástí balení) odnímatelná vnitřní zateplující vložka (bez rukávů) 2 břišní kapsy na zip 2 hrudní kapsy na zip 1 vnitřní kapsa na suchý zip 1 vnitřní kapsa na suchý zip na zateplující podšívce neoprénové zakončení límce pružné žebrované panely na bocích rozšiřitelné konce rukávů pomocí zipu zapínání límce a rukávů na druk veš... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 490
 Kč
SCHUBERTH C4 Komunikátor Vel. XXL 63 Vyklápěcí
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Modulární přilba. Vel. XXL 63 Pinlock. Komunikátor SC1 ADVANCED 3790,- Kč SC1 STANDARD 2990,- Kč SC1 Advanced + Přilba 5990,- Kč Přilba + SC1 STANDARD 5490,- Kč Přilba má integrovanou anténu pro optimální příjem přes Bluetooth a rádio. V přilbě jsou zabudované reproduktory i mikrofon. Nová komunikace SC1 výrazně zjednodušuje telefonování, používání navigace i poslouchání hudby. Nová protimlžící clona je větší a má širší zo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Motocykly, skútry