Sada Little dutch

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám sadu hrací deka hrazdička závěsné hračky náramek chrastítk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč

Podobné inzeráty

Velka hraci sada pro miminka
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám velkou hraci sadu pro miminko. Obsahuje hraci podložku s hrazdickou a velke mnozstvi zavesnych hracek, chrastitek, kousatek, knizky, hraci kostka s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Hrací deka s hrazdičkou
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásná hrací deka s hrazdičkami a hračkami pro miminko. Hebký mikroplyš. Vše se dá prát. Deka je v původní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Hrazdička Fisher Price TOP stav
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Fisher-Price hrací deka s hrazdičkou ve skvělém stavu. Součástí jsou závěsné hračky, motýlci, zrcátko, šustivý lísteček, viz foto. Hrazdička hraje a bliká, zájemci mohu poslat video. Deku i hračky je možné prát, umývat. Pro nás byla nepostradatelná, naš... (více v detailu)
Středočeský kraj
690
 Kč
hrací deka TINY LOVE
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám hrací deku Tiny Love Tales, s posuvnou hrazdičkou a hračkami /ježeček s melodií, zrcátko, kousátko, h... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Dětská hrací deka pro miminko
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětská hrací deka pro miminko s hrazdičkou, jako nová /vše čisté, neponičené/, má i zpevněné bočnice. Je snadno ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Dětská hrací deka
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Dětská hrací deka značky lupilu s hrazdičkou a zvířátky. Po jednom dítěti, používaná pár měsíců. Ve velmi ... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
Hrací deka
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hrací deku s dvěma hrazdičkami na zavěšení hraček. Deka je používaná, ale v pěkném stavu. Jen na jednom ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Hrací deka medvídek PlayTo
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám hrací deku značky PlayTo v podobě medvídka. Původní cena vysoká. Je nepoškozený, jen má na ruce malý flíček viz foto. Vše je vyprané. Na jedné ruce má rolničku a obě nohy ma... (více v detailu)
Liberecký kraj
650
 Kč
Skip Hop deka s hrazdičkou Kamarádi ze stromu
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hrací deku s hrazdičkou značky skip hop,všechny hračky funkční + přidávám jednu navíc.
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Prodám hrací deku s hrazdičkou Baby Fehn varianta Bruno
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Veselá barevná dětská hrací deka pro miminko. Hezky zpracovaný výrobek od německé firmy Fehn, který na pohled potěší i dospělého. Deka je skládací, hrazda odnímatelná, obsahuje 5 visících odnímatelných hraček s další funkcí + další prvky přímo zabudované do deky, které pomáhají stimulovat smysly vašeho miminka. Výrobek je používaný, chybí jedno plastové zrcátko se suchým zipem z ... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
Hrací deka Yookidoo Země robotů
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám hrací deku Země robotů zn. Yookidoo po jednom dítěti. Pro mě jednoznačně nejlepší pomocník k zabavení miminka. Spousty podnětů. Jezdící autíčko na hrazdě - lze zapnout uspávací nebo svižnější melodie, či jezdí bez zvuku.... (více v detailu)
Pardubický kraj
390
 Kč
Hrazdička hrací deka pro miminko
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabizim hrazdicku pro miminko znacky Baby Einstein ve velmi dobrem stavu. Ma hezke syte barvy, hraci deka lze vyprat v pracce. Na ramena hrazdicky lze pomoci plastovych C uchytu navesit spoustu hracek. Na jednom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Clementoni Baby Black&White hrací deka s hrazdou
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám hrací deku pro miminko s hrazdičkou a 4 závěsnými hračkami (šustící mráček, pískací ptáček, zvonící balón a zrcátko). Boky podložky jdou i zvednout (viz foto). Rozměr vnitřního prostoru cc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Little Dutch - závěsná hračka
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám závěsnou hračku pro miminko ve skvělém stavu. V ceně zboží není započítána cena dopravy, kterou hradí kupující.
Středočeský kraj
250
 Kč
Prodám sadu hliníkových kol 16typovým listem
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám sadu hliníkových kol s typovým listem a středovými krytkami Ford, pneumatikami Goodyear EfficientGrip Performance Popis: Prodám sadu čtyř hliníkových disků ve stavu jako nových. Disky jsou bez jakéhokoliv poškození, nebyly vystaveny soli nebo hrubým podmínkám, pravidelně udržované. Součástí sady jsou pneumatiky Goodyear EfficientGrip Performance, které jsou známé svou vysokou kvalitou, tichým provoze... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Hrací deka s hrazdičkou Příšerky
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hrací deka s hrazdičkou Příšerky Velká hrací podložka s neobvyklými, žertovnými hračkami a množstvím nejrůznějších aktivit – chrastítko, kousátko, šustící tvary, pískátko, bezpečné zrcátko, odnímatelné oblouky. Na oblouky je možné připevnit také jiné oblíbené hračky dítěte. Bez použití oblouků je vhodná i pro přebalování. Zvednuté překládací díly vytvářejí útulnější prostředí, zvláště pro novorozence. Kontr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
Kinderkraft Hrací deka SmartPlay
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám málo používanou hrací deku Kinderkraft SmartPlay. Je vyrobena z měkkého polyesteru. K hraní slouží odnímatelná hrazdička se 7 rozvíjejícími hračkami. Na vaše miminko čeká zrcadlo, šustící kniha, 2 kousátka, chrastítko, pískací tygr, zvonící sloník. Hračky můžete na hrazdu různě připínat a odepínat podle v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
680
 Kč
Hraci deka Bright starts
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hrací deka je v krásném stavu nahoře medvídek je na baterie ,svítí a hraje melodie. Přidané námi hračky navíc. PC byla skoro 20... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Hrací deka s hrazdou a pianem
Před 11 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Hrací deka vhodná od narození. Miminko může sledovat hračky na hrazdičce a zároveň kopat nožičkama do piana, které vydává zvuky. Když je dítě větší, tak jde piano dát do vodorovné polohy a může u toho sedět.... (více v detailu)
Pardubický kraj
200
 Kč
Kinderkraft Hrací deka SmartPlay
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám málo používanou hrací deku Kinderkraft SmartPlay. Je vyrobena z měkkého polyesteru. K hraní slouží odnímatelná hrazdička se 7 rozvíjejícími hračkami. Na vaše miminko čeká zrcadlo, šustící kniha, 2 kousátka, chrastítko, pískací tygr, zvonící sloník. Hračky můžete na hrazdu různě připínat a odepínat podle ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
680
 Kč
Sada pro cestování 4 ks, heboučká
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Sada pro cestování. Obsahuje deku 80 x120cm, nafukovací polštářek k opření, obal na něj, masku. V super stavu, možná ještě nová. Materiál je heboučký a velmi příjemný plyš. Určitě skvělé při delším cestování autem, autobusem, le... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99
 Kč
Hrací deka Tiny Love růžová
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásná hrací deka pro miminka od narození. Použitá občas cca 8 měsíců. Nenese známky opotřebení. Reálné foto můžu vyfotit na vyžádání. Hrací deka s hrazdou MOVE&PLAY TINY PRINCESS od Tiny Love: 4 způsoby použití hrací deky v souladu s vývojem malého dítěte (fáze: ležení na zádíčkách - pasení koníčků - samostatné sezení) unikátní posuvný středový díl se 7 melodiemi, světelnými efekty a zavěšenou beruškou, s různorodými, snímatelným... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
KINDERKRAFT Deka na hraní Smartplay
Před 12 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám hrací deku KINDERKRAFT pro děti od narození. Deka je po jednom dítěti velmi zachovalá, vypraná. V sadě 7 hraček s různými estetickými a kognitivními vlastnostmi - zrcadlo, šustící kniha, 2 kousátka, pískací tygr chrastítko a zvonicí slon, dále pak polštář... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
KINDERKRAFT Deka na hraní Smartplay
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám hrací deku KINDERKRAFT pro děti od narození. Deka je po jednom dítěti velmi zachovalá, vypraná. V sadě 7 hraček s různými estetickými a kognitivními vlastnostmi - zrcadlo, šustící kniha, 2 kousátka, pískací tygr chrastítko a zvonicí slon, dále pak polštá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Hrací dečka
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Oválná hrací dečka pro miminka. Po jednom dítěti, v super stavu, akorát chybí jedno zrcátko a druhé je trochu ohlodané (byly prostě populární ). Výhodou dečky je oválný tvar (90x80 cm) - je delší než jiné d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Náhradní díly a příslušenství