motokrosové kalhoty JT RACING 30*

Před 8 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
nepatrná skvrnka,jinak velmi hezké a zachovalé textilní kalhoty,čisté,neodřené,plastový pásek pro úpravu pasu,barva černá/tyrkysová/oranžová,vel.30,obv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
590
 Kč

Podobné inzeráty

dětské monterky STRAUSS IMAGE 134/140*
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
nepatrné skvrnky a odřený kotník viz foto,jinak pěkné a zachovalé,vel.134/140,pas 65-80cm,délka od pasu dolů 79cm,vnitř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
pánský textilní motokomplet STREETFIGHTER 48
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
velmi hezký a zachovalý textilní komplet bunda + kalhoty,lze spojit zipem,výborný stav,neponičený a čistý,vše funkční,chrániče ramen,loktů a zad,chrániče kolen nejsou(kapsy na ně ano,barva černá,doplňky kolem chráničů z kůže. Bunda: vel.48: délka 63cm,délka rukávu od ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 890
 Kč
Dámské kalhoty na motorku
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Delka nohavice 104, dolejšek nohavice na zip a na suchy zip, kapsy na zip, Pas 86, boky 104
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Oblečení na motorku čtyřkolku XXL kalhoty + bunda
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Moto bunda a kalhoty na motorku, čtyřkolku značky RSA. Kalhoty velikost 5 XL a bunda velikost 3 XL. Prostě komplet na velkého chlapa cca 190- 200 cm a určitě přes 100 Kg váhy. Prodávám pouze jako komplet bunda + kalhoty za níže uvedenou cenu. Zimní snímatelná te... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 900
 Kč
BOLDER Adventure turismo -bunda + kalhoty xxl
Před 4 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
BOLDER Adventure turismo - textilní bunda + kalhoty xxl, málo jeté,zímní vlož... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 920
 Kč
Přilba Shark STREET DRAK Carbon
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Moto přilba od značky Shark model STREET DRAK ve velikosti XS a S. Je nová a nepoužitá a ve výborném stavu. Velmi lehká helma, která zaujme na první pohled. Renegade styl, čisté linie a špičkové zpracování skořepiny, jednoduché linie s ostrou maskou, prvotřídní zpracování detailů. Materiál skořepina z termoplastové pryskyřice, interiér z přírodních vláken bambusu, vyjímatelné a pratelné polstrování z antibakteriální textílie s bambusový... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Kalhoty RK Sports
Před 7 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodám nové kalhoty RK Sports textilní kalhoty,velikost 34 vlastnosti: dvě "zipové" upevňovací kapsy s klapkami. Zipové zapínání se zapínáním na zip a suchý zip. Nastavitelné pásky na suchý zip. Pružné pružné boky na opasek pro větší po... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 300
 Kč
dětské zimní monterky STRAUSS MOTION 158/164
Před 11 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
založená délka(jdou prodloužit) a nepatrně zašpiněné,neprané,jinak velmi hezké a zachovalé zimní kalhoty,vyteplené,fleecová podšívka,barva modrá chrpa/čer... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
pánské kapsáčové šortky BRANDIT 4XL
Před 11 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
velmi hezké a neponičené kraťasy kapsáče,barva béžová,boční pásky pro úpravu pasu,6 kapes,vel.4XL,obvod pasu až ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
180
 Kč
Kalhoty na motorku Roleff, vel. XL
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám textilní kalhoty na motorku Roleff, vel. XL. Neježděné, nepoužité. Vnější materiál: Kodra 500, membrána Wind-Tex termální, protiskluzový materiál mezi nohama a na hýždích, krátký a dlouhý zip, chrániče kolen EN 1621-1, odn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 800
 Kč
Rukavice FOX MX Dirt Bike Racing (nové) velikost L
Nové nepoužité rukavice na motocykl,skútr, kolo značka FOX. Velikost L, posílám balíkovnou nebo zásilkovnou.
500
 Kč
dámská kožená moto bunda HELD 36*
Před 14 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
velmi hezká a nepoškozená kožená bunda do pasu na motorku,podšívka,kapsy na chrániče ramen,loktů a zad,protektory nejsou součástí,na zip,barva černá/vyšívané ornamenty a logo,100% kůž... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990
 Kč
Textilní kalhoty Dainese Tempest 3 D-Dry, black, vel. 52
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám téměř nenošené textilní cestovní kalhoty Dainese Tempest 3 D-Dry black, vel. 52. Bez poškození a známek používání. Zakoupeno před dvěma lety. Za tu dobu jeto pár krát. Od nákupu jsem zhubnul o 15kg, tak že jsou moc velké na mě. Ideální pro postavu 178-188 cm, kolem 85-95 kg. Technické detaily: • Prodyšná voděodolná membrána D-DRY® a vnější voděodolná úprava • D-Stone™ textilie v oblastech s vysokou možností nárazu • Vyjímatelná vnitřní termo vložka • Větrací otvory na stehnech na zip • Přes 40% p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Enduro kalhoty Oneal Baja
Před 17 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Enduro kalhoty od značky Oneal Baja ve velikosti 36 (52). Jsou nové a nepoužité, výborný stav viz. foto. Speciální RACE střih kalhot respektující polohu jezdce při jízdě, pro enduro a freeride, nositelné přes boty, vodoodpudivý vnější materiál a kapsy odpuzující vod... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 600
 Kč
Dámské kalhoty na moto
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dámské motokalhoty zn. Nazran. Velikost "M" s chrániči kolen a stehen, s membránou a vyjímatelnou zimní vložkou. Vnit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Motokrosový chránič Racing
Před 19 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Celotělový motokrosový chránič Racing včetně ledvinového pásu ve veli... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Kalhoty na motorku Alpinestars Drystar Pants vel L
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám textilní kalhoty na motorku Alpinestars Halo Drystar Pants, vel. L. Neježděné, kalhoty byli jen vystavené. Chybí protikus háčku na jedné straně, pod drukem. Nebrání používání, zapnout jdou drukem - viz. foto. Vícesezónní kalhoty s inovativní technickou vnější vrstvou, Halo Drystar se přizpůsobí povětrnostním podmínkám s velkým otevíracím ventilačním panelem na stehnech, který poskytuje optimální úroveň proudění vzdouchu pro větší pohodlí, dokonce i ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč
dámská bunda HARLEY DAVIDSON M
Před 21 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
nápis na zádech trochu oloupaný,jinak hezká a zachovalá větrovka,originál,barva černá/oranžová/bílá,čistá,podšitá,stojáček,lehoučká,PC 5787,-Kč,vel.M,délka 65c... (více v detailu)
Plzeňský kraj
890
 Kč
Motokrosová helma FLY Racing Kinetic Crux, vel. XL
Před 22 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám nepoužitou motokrosovou helmu FLY Racing Kinetic Crux, vel. XL (60-61cm). Neježděná. Včetně krabice. Technický popis: polykarbonátová skořepina jádro z dvoukompozitního extrudovaného polyestyrenu pro lepší absorbci nárazu plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu e... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 900
 Kč
Kožené kalhoty alpinestars track - v. 28, pas 74cm
Před 24 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pozor - obvod pasu je pouhých 74 cm (na velmi štíhlou postavu) Délka: 90 cm Šířka v pase: 37 cm Délka od pasu k rozkroku: 28 cm Šířka nohavic v rozkroku: 21 cm Šířka v bocích: 46 cm Délka... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 350
 Kč
dámské pracovní kalhoty TOP CRAFT 36*
Před 26 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
velmi hezké a pohodlné cargo kalhoty,vhodné i na outdoor,top stav,robustní,elastické,8 kapes,v pase guma na knoflíčky pro úpravu pasu,větrací zipy na zadních s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
dámské džínové motokalhoty KOMINE S*
Před 26 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
velmi hezké a zachovalé riflové kalhoty na motocykl,chrániče kolen a boků,pružné,barva černá,vel.S,obvod pasu 70-76cm,délka 100cm,vnitřní dél... (více v detailu)
Plzeňský kraj
890
 Kč
Cestovní enduro boty FLM Waterproof
Před 26 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Enduro kotníkové boty FLM Waterproof v udané velikosti 39 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou minimálně použité a ve velmi dobrém stavu. Materiál kůže s matnou úpravou povrchu Polyuretanem, membrána Hipora: voděodolná větruvzdorná prodyšná, komfortní textilní výstelka (100% Polyester), certifik... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Motokrosový komplet SHIFT / JT Racing MX
Před 27 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nový motokrosový komplet od značky SHIFT / JT Racing MX ve velikosti 30 (M). Nepoužitý, or... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Motokrosový komplet SHIFT / JT Racing MX
Před 27 dny - HYPERINZERCE
Nový motokrosový komplet od značky SHIFT / JT Racing MX ve velikosti – 30 (M). Nepoužitý, o... (více v detailu)
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Motocykly, skútry