Měřič tloušťky laku s LCD displejem, HW300-PRO

Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Měřič tloušťky laku s LCD displejem, HW300-PRO, 0 ~ 2000um možnost vyzkoušet u mě na místě. Měřič tloušťky laku se pro ocelové i hliníkové laky. Automaticky zjišťuje vlastnosti podkladu a vypočítává tloušťku laku. Velký podsvícený LCD dis... (více v detailu)
Olomoucký kraj
450
 Kč

Podobné inzeráty

Meřič tloušťky laku GL - 1s
Před 16 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Meřič tloušťky laku GL - 1s
Liberecký kraj
500
 Kč
Měřič tloušťky laku s LCD displejem, HW300-PRO
Před 18 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Měřič tloušťky laku s LCD displejem, HW300-PRO, 0 ~ 2000um Měřič tloušťky povlaku se používá pro ocelové i hliníkové povlaky. Je určen k měření tloušťky nevodivého povlaku na kovovém povrchu a neferomagnetického povlaku na feromagnetickém kovu, např. tloušťkylaku na povrchu automobilu. Přístroj má zabudovanou magnetickou indukci a dvojitou sondu s vysokým stupněm citlivosti. Automaticky zjišťuje vlastnosti podkladu a vypočítává tloušťku povlaku. Tři režimy sondy: automatický režim (... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
NexDiag NexPTG Economic měřič tloušťky laku
Před 18 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ekonomická verze měřiče tloušťky laku NexDiag NexPTG Economic umožňující rychlé, přesné a intuitivní testování ocelových prvků vozidla. Měřič má SAPL Paint Coating System, díky kterému snadno odhalíte zásah do nátěru. Zařízení NexPTG jsou nejinovativnější bezdrátové tloušťkoměry na trhu. Zařízení NexPTG provádí 10 měření za sekundu a ukazuje velmi přesné údaje, navíc je lze použít pro kontrolu prakticky jakéhokoli vozu. NexPTG automaticky rozpozná a otestuje lakovaný povlak na oceli a pozinkové oceli. NexDiag NexPTG Economic a bezdrátový přenos informací na chytrém telefonu NexPTG má speciální aplikaci. Můžete si jej nainstalovat na jakékoli mobilní zařízení vybavené iOS nebo Android. Speciální aplikace vám umožní zkoumat lakovaný povlak s nebývalou přesností a precizností. Díky systému analýzy lakového laku můžete během okamžiku analyzovat lak na povrchu celého vozu a aplikace vám pomůže interpretovat výsledky měření. Žádné jiné zařízení na trhu takové možnosti nenabízí. NexPTG Ec... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Měřič tloušťky laku - GM998
Před 91 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám pouze rozbalený měřič laku GM998. Tento měřič se používá k měření povlaku nebo tloušťky povlaku různých kovových povrchů s vysokou rychlo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Měřič tloušťky laku - PROFI, nový !
Před 590 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Měření laku na plechu, pozinku, hliníku ! Nový. Přesné měření se sondou i v oblasti VIN, sloupků, prahů apod. Rozl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 390
 Kč
Měřič množství alkoholu v dechu.
Před 451 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Digitální měřič alkoholu v dechu AT /zcela nový na profi úrovni. Rozsah: 0,0 4... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
490
 Kč
Měřič tloušťky vrstvy laku 0-1800um
Před 88 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Měřič tloušťky vrstvy laku nebo jiného materiálu na kovovém povrchu (ocel,hliník). Typicky se používá pro kontrolu tloušťky laku nebo kitu na karoseriích automobilů pro identifikaci lakovaných a opravovaných míst. Specifikace: Rozsah měření: 01,8mm Rozlišení: 0,05mm Přesnost: 0,1mm Minimální... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Digitální měřič tloušťky laku
Před 235 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nový měřič tloušťky vrstvy laku nebo jiného materiálu na kovovém povrchu (ocel,hliník). Typicky se používá pro kontrolu tloušťky laku nebo tmelu na karoseriích automobilů pro identifikaci lakovaných a opravovaných míst. Rozsah měření: 0-2000UM Přesnost měření: (3%+1UM) Napájení: 2 x 1,5 V AAA baterie (nejsou součástí balení) Teplota použití: -10 stupňů Celsia až 50 stupňů Celsia Materiál: ABS Velikost: as... (více v detailu)
Zlínský kraj
520
 Kč
Další nabídky najdete zde: Náhradní díly a příslušenství