Filtry





Hlavní město Praha
155 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0, NOVÁ CENA, LPG, ČR,2.maj
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Ml... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Škoda Kamiq, 1.5 TSI, ČR,2.maj, Serv.kniha
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Kamiq je SUV, které nabízí pohodlnou jízdu a moderní technologie. Tento model je cenově dostupný a přitom nabízí dostatek prostoru a komfortu pro celou rodinu. Tato Škoda Kamiq je rodinné SUV původem z ČR. Je vybavena benzínovým motorem 1.5 TSI o výkonu 110 kW a objemu 1498 ccm. Poslední servis byl proveden 3. ledna 2024 a tovární záruka platí do 7. ledna 2025. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou sportovní a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí a podporu těla. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven vyhřívaným předním oknem pro ryc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
465 000
 Kč
Škoda Octavia, RS 2.0 TSI 169 KW PANORAMA
Před 59 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Top stav 1.Majitel Najeto 104.000 km Rok 2018 Facelift 2.0 TSI 169 KW 230 PS Servisní historie pouze Škoda 2 Sady ALU kol R18 letní 90 % vzorek a ALU R18 zimní 90 % vzorek Nový olej v DSG převodovce Nová STK Nehavarováno původní stav nelakováno Pravidelná výměna oleje v DSG převodovce Výměna oleje na 58.000 km Výměna oleje na 104.000 km Poslední servis výměna oleje na 101.000 km Dovoz Německo Přihlášení pouze 800 kč Možnost při prohlídce vozu napojení na diagnostiku a zdvižení na zvedáku. Možnost dovozu vozidla k vám domů po předchozí prohlídce vozidla u nás. Možnost ihned odjet po vlastní ose vystavím převozní SPZ., ABS, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatick... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
515 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6L, nová STK, známka, sleva!
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
- zcela nová STK - dálniční známka do 27. 2. 2025, ABS, Autorádio, Litá kola, Mlhovky, Nasta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0TDI DSG Facelift Matrix
Před 59 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Kompletní historie, pravidelný značkový servis Škoda,1.majitel, záruka na původ vozidla a najeté kilometry,velmi zachovalé, bez závad., ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Masážní sedadla, Mobilní připo... (více v detailu)
Ústecký kraj
579 000
 Kč
Škoda Superb 2.0TDI DSG Facelift Matrix
Před 59 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
Do provozu 2021 Aktivní full LED Matrix Elk. kožené sedačky/odvětraváné El. ovládané víko zav. prostoru Sedačky kůže Napa Vyhřívaní volant Muzika Canton Přední sedačka masáž Vyhřívaní přední sklo Dotykové ovládání palubního počítače Elk. sklopné tažné zařízení SOS assist Dynimic přepínání dálkových světel Tempomat SmartLink Elk. sedačky/Klima El. ovládané víko zav. prostoru Ambientní LED osvětlení/Barvy Sklápěcí Elk. zrcátka Bezklíčové ovládání Keyless Paměťová Elk. sedačka Dotykové ovládání palubního počítače 8 airbagů Alu kola Front asistent Dynamic FULL LED světlomety 7 rychlostních stupňů Navigace DISCOVER Pro Media 9.2´´/ Asistent dopravního značení Asistent nouzového brzdění Asistent rozpoznávání únavy Automatické svícení... (více v detailu)
Ústecký kraj
579 000
 Kč
Škoda Superb, Laurin&Klement 2.0 TDI
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Masážní sedadla, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Škoda Roomster, 1.2 TSI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Roomster je oblíbeným modelem v segmentu kompaktních MPV, který nabízí dostatek prostoru pro pohodlnou jízdu. S výhodnou cenou a širokou výbavou je tato Škoda ideální volbou pro rodiny i pro ty, kteří hledají praktické a komfortní auto. Tato Škoda Roomster je původem z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.2 TSI, který poskytuje výkon 63 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 2. ledna 2024. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje autom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
125 000
 Kč
Škoda Karoq, 2.0 TDI, Automat, Navi
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Karoq je SUV, které se pyšní vysokým komfortem a širokou výbavou. Tento model je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení praktičnosti a elegance v SUV segmentu. Tato Škoda Karoq je vybavena automatickou převodovkou a úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 85 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto rodinného SUV zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční pro lepší ovládání vozu. Systém hlídání mrtvého úhlu a udržování v jízdním pruhu zvyšuje bezpečnost jízdy. Konektivita zahrnuje MirrorLink, Apple CarPlay a Android Auto, stejně jako Bluetooth pro snadné telefonování. Vůz ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500 000
 Kč
Škoda Scala Ambition Plus 1.0TSi 81kW 6° m
Před 59 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Kola z lehké slitiny 6,5 x 17 ET40 Propus Aero
Plzeňský kraj
409 000
 Kč
Škoda Kodiaq Active 1,4 TSI 110kW DSG 4×4
Před 59 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka
Liberecký kraj
499 000
 Kč
Škoda Scala Style 1,0 TSI 81kW DSG
Před 59 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Liberecký kraj
525 000
 Kč
Škoda Octavia Combi IV 1.5 TSI - 110 kW, Sty
Před 59 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Nabídněte nám Váš vůz protiúčtem. Snížíte si tak doplatek ceny Vašeho nového vozu.Vykoupíme V... (více v detailu)
Středočeský kraj
799 000
 Kč
Škoda Scala Fresh 1.0TSI 81kW
Před 59 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Nadstandardní výbava: Prodloužená záruka 5 let / 100 000 km, Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), zvedák voz... (více v detailu)
Zlínský kraj
499 000
 Kč
Škoda Fabia Combi 1.0 TSi 70kW Ambition PR
Před 59 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
308 900
 Kč
Škoda Octavia Combi 2.0 TDi 110kW Style
Před 59 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
457 900
 Kč
Škoda Octavia, 1.8 TSI, Serv.kniha
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia ve verzi Hatchback je oblíbeným modelem s výborným poměrem ceny a výkonu. Její komfort a široká výbava ji řadí mezi top volby pro každodenní použití. Tato Škoda Octavia pochází z ČR a je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.8 TSI. Motor o objemu 1798 ccm poskytuje výkon 118 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multif... (více v detailu)
Hlavní město Praha
115 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, ČR,1.maj, Klima
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Palubní počítač, Pos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Škoda Fabia, Fabia Style
Před 59 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavi... (více v detailu)
Ústecký kraj
389 900
 Kč
Škoda Scala, Scala SCALA AMBITION 1.6TDI…
Před 59 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Nastaviteln... (více v detailu)
Ústecký kraj
249 900
 Kč
Škoda Octavia 2,0 TDi 110kW STYLE PLUS DSG
Před 59 dny - CARS_CZ
Zvýhodněný balíček Prodloužené záruky a servisu na 5let nebo 100.000km za 9.900,- Kč, nebo s výhodným financováním za 0,- Kč ZÁKLADNÍ VÝBAVA ... (více v detailu)
868 896
 Kč
Škoda Octavia, 1.9 TDI - Litá kola!!!
Před 59 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Litá kola!!, ABS, Aktivní kapota, ESP, Protiprokluzový systém kol (ASR)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.6 TDI, Serv.kniha, Navi
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbená pro svou prostornost a komfort. S cenově dostupnou a bohatou výbavou je ideální volbou pro ty, kteří hledají praktický a elegantní vůz. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje sportovní sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí během chladných dnů. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Vůz je vybaven střešním oknem a panoramatickým střešním oknem, které poskytuje výhled na oblohu a příjemné světlo do interiéru. Přední okno je vyhřívané, což usnadňuje odstranění námrazy v zimních měsících. Volant... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Škoda Scala DRIVE 1,0TSI 85kW
Před 59 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
ID: 312163, Vůz ve výrobě, k prodeji ihned, termín možného předání Vám upřesní naši prodejci.
Plzeňský kraj
502 900
 Kč