Filtry





Ford Focus VOLAT 602 696111
Před 656 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Ford Focus 1.6 TDCI 85 kW nehavarovaný na prodej celý vůz nebo na náhradní díly nebo celý motor převodovka čerpadlo vstřiky starter alternátor poloosy náprava zadní přední blatník kapota dveře výfuk nárazník sklo přední boční sedáky část karoserie interier nádrž vše na Ford Focus Praha kousek jede sem i městská doprava jízdní řád v areálu k nahlédnutí protokol o ek... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Ford Mondeo VOLAT 602 696111
Před 656 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Ford Mondeo,1.8TDCI 92kW nehavarovaný na prodej celý vůz nebo na náhradní díly nebo celý motor převodovka čerpadlo vstřiky starter alternátor poloosy náprava zadní přední blatník kapota dveře výfuk nárazník sklo přední boční sedáky část karoserie interier nádrž vše na Ford Focus Praha kousek jede sem i městská doprava jízdní řád v areálu k nahlédnutí protokol o ek... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Ford Focus VOLAT 602 696111
Před 656 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Ford Focus 1.8 TDCI 80 kW nehavarovaný na prodej celý vůz nebo na náhradní díly nebo celý motor převodovka čerpadlo vstřiky starter alternátor poloosy náprava zadní přední blatník kapota dveře výfuk nárazník sklo přední boční sedáky část karoserie interier nádrž vše na Ford Focus Praha kousek jede sem i městská doprava jízdní řád v areálu k nahlédnutí protokol o ek... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Ford Fiesta VOLAT 602 696111
Před 656 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Ford Fiesta r.v.2010,1.4i 71 kW automatická převodovka nehavarovaný na prodej celý vůz nebo na náhradní díly nebo celý motor převodovka čerpadlo vstřiky starter alternátor poloosy náprava zadní přední blatník kapota dveře výfuk nárazník sklo přední boční sedáky část karoserie interier nádrž vše na Ford Focus Praha kousek jede sem i městská doprava jízdní řád v areálu k nahlédnut... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Ford Mondeo VOLAT 602 696111
Před 656 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Ford Mondeo r.v.2012,2.0TDCI,103 kW,euro5 nehavarovaný na prodej celý vůz nebo na náhradní díly nebo celý motor převodovka čerpadlo vstřiky starter alternátor poloosy náprava zadní přední blatník kapota dveře výfuk nárazník sklo přední boční sedáky část karoserie interier nádrž vše na Ford Focus Praha kousek jede sem i městská doprava jízdní řád v areálu k nahlédnutí proto... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Ford Mondeo VOLAT 602 696111
Před 656 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Ford Mondeo r.v.2009,1.8TDCI nehavarovaný na prodej celý vůz nebo na náhradní díly nebo celý motor převodovka čerpadlo vstřiky starter alternátor poloosy náprava zadní přední blatník kapota dveře výfuk nárazník sklo přední boční sedáky část karoserie interier nádrž vše na Ford Focus Praha kousek jede sem i městská doprava jízdní řád v areálu k nahlédnutí protokol o ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Ford Focus VOLAT 602 696111
Před 656 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Ford Focus 1.6 TDCI 80 kW nehavarovaný na prodej celý vůz nebo na náhradní díly nebo celý motor převodovka čerpadlo vstřiky starter alternátor poloosy náprava zadní přední blatník kapota dveře výfuk nárazník sklo přední boční sedáky část karoserie interier nádrž vše na Ford Focus Praha kousek jede sem i městská doprava jízdní řád v areálu k nahlédnutí protokol o ek... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Ford Focus VOLAT 602 696111
Před 656 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Ford Focus 1.8 TDCI,KKDA nehavarovaný na prodej celý vůz nebo na náhradní díly nebo celý motor převodovka čerpadlo vstřiky starter alternátor poloosy náprava zadní přední blatník kapota dveře výfuk nárazník sklo přední boční sedáky část karoserie interier nádrž vše na Ford Focus Praha kousek jede sem i městská doprava jízdní řád v areálu k nahlédnutí protokol o ek... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Ford Mustang, Convertible 5.0 Ti-VCT V8 GT
Před 659 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
aut. převodovka, ; EL. STŘECHA OK, pojízdné - motor OK, automatická převodovka OK, chladiče OK, 5 x airbag OK, kožený multifunkční volant - řazení na volantu, spo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
499 000
 Kč
Ford Ranger, 2,2tdci*ALU*NAV*KAMERA*LIMITED
Před 660 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
6XAIRBAG*********DIGIKLIMA**********NAVIGACE**********4X4***********PARK.KAMERA*********VYHŘ.SEDADLA********LITÁ KOLA*********TAŽNÉ***********KŮŽE********* Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, AUX, denní svícení,, ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
599 000
 Kč
Ford Ranger 2,2tdci*ALU*NAV*KAMERA*LIMITED
Před 660 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
nehavarované, 6XAIRBAG*********DIGIKLIMA**********NAVIGACE**********4X4***********PA... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
599 000
 Kč
Ford Focus, 1-6 16V 1.MAJ!ČR!124 000KM!TOP
Před 661 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL, KOUPENO V ČR, ZACHOVALÉ AUTO BEZ KOROZE, NAJETO POUZE 124 529KM, PRAVIDELNĚ SERVISOVÁNO, ČISTÝ INTERIER - PROSTORNÝ KUFR - VERZE KOMBI, STK DO 04/2024, NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ BENZÍNOVÝ MOTOR 1.6i 74KW. K VOZU CERTIFIKÁT CEBIA - GARANCE NAJETÝCH KM. PROHLÍDKY VOZU JSOU MOŽNÉ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální... (více v detailu)
Plzeňský kraj
139 000
 Kč
Ford Tourneo Connect 1,5 TDCi Trend,ČR,1Maj,Temp.
Před 661 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
České auto s poctivým, snadno dohledatelným nájezdem KM!! Posuvné dveře na obou stranách vozu!! Výbava řady TREND - klimatizace, tempomat, vyhřivané čelní sklo, USB!! Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smys... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299 900
 Kč
Ford Tourneo Connect 1,5 TDCi Trend,ČR,1Maj,Temp.
Před 661 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, České auto s poctivým, snadno dohledatelným nájezdem KM!! Posuvné dveře na obou stranách vozu!! Výbava řady TREND - klimatizace, tempomat, vyhřivané čelní sklo, USB!! Tato indik... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299 900
 Kč
Ford S-MAX, 1.8 TDCi 92kW 7 MÍST
Před 662 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
POZOR - DOVOLENÁ - 19.7.- 21.7.2024 ZAVŘENO - PROHLÍDKY NEJSOU MOŽNÉ. OTEVŘENO PO-PÁ 8:30-12:00 a 13:00-17:30 SO 9-12 . Na kávu s Vámi se těší Lukáš. Najdete nás 5min od Třebíče směr Dukovany-Moravský Krumlov. Nákup vozidla v rodinné atmosféře. Zkušební projížďka samozřejmostí, prohlídka Vaším technikem, nebo návštěva Vámi vybraného autoservisu samozřejmostí. Nakupujte v klidu a dělejte si radost., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér... (více v detailu)
Kraj Vysočina
109 900
 Kč
Ford C-MAX, 1,6 TDCi
Před 662 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Stav dobrý, VOZIDLO NENÍ V AUTOBAZARU NA PROHLÍDKU VOLEJTE PŘEDEM TEL. 608976366 P.HOLAS. DĚKUJI., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Multifunkční volan... (více v detailu)
Ústecký kraj
89 000
 Kč
Ford Tourneo Connect 1.8 TDCi 81kW KLIMA
Před 663 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
manuální převodovka, přední pohon, ; NELZE ODEČÍST DPH;. Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v D
Jihomoravský kraj
115 000
 Kč
Ford Focus 1.0EcoBoost 92kw
Před 663 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, AUX, LED denní svícení, manuální převodovka, přední pohon, startování tlačítkem, tónovaná skla, zadní pohon, ; Koupeno u autorizovaného dealera v SRN, první majitel, nehavarované, servisní knížka. Na vozidlo poskytujeme 2 rok... (více v detailu)
Ústecký kraj
209 999
 Kč
Ford Mustang, 5.0 GT, 324kW, manuál
Před 664 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Vůz Vám profinancujeme, pohodlně, rychle a bezstarostně. Měsíční splátku přizpůsobíme Vašim požadavkům s akontací již od 10% se splátkami až na 96 měsíců. Dané podmínky jsou všeobecné. Každá žádost se posuzuje individuálně. Samozřejmě zájemce nesmí mít záznam v registru dlužníků a nesmí mít insolvenci a exekuci. Kosmetické vady. Vůz po servisu kulisa řazení komplet, spojka komplet, přední tyčky stabilizátoru, uložení kardanu a diferenciálu. Vůz prošel kontrolou laku a kontrolou CEBIE. Nejsme prodejci, jsme služba. Vozidla jsou od soukromých osob kteří s nimi denně jezdí. Vozidl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
683 800
 Kč
Ford Transit, Trend pro in. vozík + topení
Před 668 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Motor po GO ,, ABS, Bluetooth, Boční nášlapy, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Nezávislé topení, Originální autor... (více v detailu)
Zlínský kraj
602 580
 Kč
Ford B-MAX, 1.0 EcoBoost TITANIUM, 2x kola
Před 668 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Pěkné a udržované vozidlo s hezkou výbavou " TITANIUM" zakoupeno jako nové v ČR. Plný pravidelný servis doložen servisní knihou a následně fakturami. Přiložen report CEBIA - vyznačující průběh nájezdu kilometrů. Sada originálních letních alu. kol, viz fotografie. 2x klíč, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
164 800
 Kč
Ford Transit Custom 2,0 TDCi 96kW L2 9míst 1.maj
Před 668 dny - CARS_CZ
V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. VIN:WF01XXTTG1JG20385. PRAVIDELNÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS FORD. Poslední servis: 1... (více v detailu)
529 900
 Kč
Ford Transit Custom, 2,0 TDCi 96kW L2 9míst 1.maj
Stav perfektní,Úvěr možný, V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. VIN:WF01XXTTG1JG20385. PRAVIDELNÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS FORD. Poslední servis: 180.414 km 30/10/2022. MOŽNOST PRODLOUŽENÍ ZÁRUKY JAKO U NOVÉHO VOZU. NEHAVAROVÁNO., ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED denní ... (více v detailu)
549 900
 Kč
Ford Transit Custom 2,0 TDCi 96kW L2 9míst 1.maj
Před 668 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. VIN:WF01XXTTG1JG20385. PR... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
529 900
 Kč
Ford Fiesta 74 kW, TITANIUM, DKLIMA, FACE
Před 669 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v B, nehavarované, vůz k vidění v obci Nučice, Praha - Západ, domluva ukázky předem na telefonu !, v případě zájmu volejte 774819918, soukromý prodej, výměny - nevolat, kontrola Vaším mechanikem samozřejmostí, 2. majitel, garance kilometrů a původu, carpass, protokol z Belgické STK, pravidelný servis, výbava TITANIUM, facelift model, silnější verze motoru 74 kW, nové přední tlumiče + brzdové kotouče + destičky + tyčky stabilizátorů, provozní informace: pěkný a udržovaný interiér po nekuřákovi, klidný chod motoru s plynulým zátahem v celém spektru otáček, spojka zabírá jak má, přesná kulisa řazení, neprosezená sedadla, neosahaný volant a ovladače, tichý a pevný podv... (více v detailu)
Středočeský kraj
134 999
 Kč