3x retro moto rukavice se zápěstním lemem

Prodáno
Jihočeský kraj
3 páry retro moto rukavic se zápěstním lemem. Všechny páry nikdy nenošené, nikdy nepoužité. První dva páry mají velikost cca 9 - 10 (já používám rukavice vel. 10 a tyto obleču a zavřu pěst). Poslední pár
Jihočeský kraj
499
 Kč

Podobné inzeráty

Moto rukavice
Před 6 dny - SBAZAR
Prodám 2x nošené moto rukavice
990
 Kč
Moto rukavice Büse
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám rukavice Büse, vel. 9. Na pravé rukavici díra viz foto. Po... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Spyke Evo 2.0-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudíl
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L kalhoty ,56-XL bunda (rozměry poslední foto),cestovní touring kombinéza, vhodná pro někoho s větším objemem hrudi a rukou.chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Spyke,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře, tepelná vložka, reflexní prvky,kapsa 2x,mobil 1x.Perforova... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Alpinestars-Pánská kožená moto kombinéza,jednodíl
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza jednodílná,velikost 52-L (poslední foto rozměry),starší poctivá kombinéza i kůže v moc pěkném stavu,chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře(páteřák),perforovaná kůže komplet.Kombinéza není nikde poškozená be... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Moto přilba AIROH FORCE WAY FCW55 (vel.S)
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám moto helmu Airoh FORCE WAY FCW55, velikost S (55-56 cm). Přilba nebyla nikdy bouraná a nemá žádně viditelné poškození. Také má nové plexi s Pinlockem proti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
RST Tractech-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudíl
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kožená moto kombinéza, velikost 52-L(poslední foto rozměry, odpovídá velikosti 54-L), moto kombinéza dvoudílná,kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič holeně, chrániče kolen, slidery chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen. 2xkapsa bunda, reflexní prvky,perforovaná Kombi... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Moto přilba LS2 OF570 + W-Tec Yucato + rukavice
Před 18 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Koupené před rokem, sezóně používáno. Bez vad. Helma černá vel. XL, helma zelená vel. 55-56cm, rukavice XXL. Otevřená přilba LS2 OF570 Verso s plexi a integrovanou sluneční clonou. Je lehká, bezpečná, moderní a především maximálně všestranná. Pevná a bezpečná skořepina z materiálu Kinetic Polymer Alloy s vynikající absorpcí energie je opatřena výkonným větráním Dy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Damské moto rukavice
Před 22 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Rukavice Alpinestars Stella SR 3 black Rukavice byly použity jednou. Stav jako nové. Možnost předání v Brně a Praze.
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Zimní rukavice na motocykl skútr Worker nové
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nové rukavice na podzimní jízdu na moto nebo skútru. Poslední velikosti: M XL XXL Mohu poslat Zásilkovnou.
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Moto boty + rukavice
Před 24 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám motorkářské boty Street Racer Grid vel. 44 a motorkářské rukavice s karbonovou ochranou kloubů Shima STR-2 vel. m V... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 199
 Kč
Dainese Vintage-Pánská retro moto kombinéza
Před 28 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
retro moto kombinéza kožená, velikost 52-L(rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,všechny chrániče pěnové originál,kombinéza stará poctivá prá... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Moto rukavice veterán
Před 29 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám 1500kc pár nepoužité
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Nepoužité kožené retro moto rukavice
Před 31 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám nepoužité, kožené retro moto rukavice, velikost 9. K dispozici jsou dvoje. Cena za pár je 1290,-
Zlínský kraj
1 290
 Kč
Moto Triumph Scrambler 900
Před 35 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Triumph Street SCRAMBLER 900 2017 Nájezd: 24000 km, Zdvyh 900cm3, Výkon 40.1kw, Hmotnost 223kg, Na motorce je barevne upraveno pár drobností které se jednoduše dají vrátit do puvodního stavu. Puvodní stav je poslední foto. + Original zrcátka jsou taky s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
173 000
 Kč
Dámské goretex moto rukavice Held vel S
Před 36 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zateplené dámské rukavice se systémem GORETEX a zateplením 3M Thinsulate. Dlaňová část a prsty z kozinky. Hřbet rukavice doplněn reflexními prvky 3M Schotchlite. Ochrana kloubů potažena textilem. Vyslimený střih pro ženy. Pernamentní prodyšnost, odolnost vůči vodě a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 350
 Kč
Moto Guzzi V7 Racer
Před 38 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Moto Guzzi V7 Racer I, 35kW, první registrace 02/2011, naj.:9144Km - doloženo, servisní kniha, COC list, 2x klíč, led blinkry, modifikován zadní světlomet, nastavitelné páčky, výfuky M... (více v detailu)
Středočeský kraj
169 990
 Kč
Moto Guzzi V7 Racer
Před 38 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Moto Guzzi V7 Racer I, 35kW, první registrace 02/2011, naj.:9144Km - doloženo, servisní kniha, COC list, 2x klíč, led blinkry, modifikován zadní světlomet, nastavitelné páčky, v... (více v detailu)
Středočeský kraj
169 990
 Kč
Moto rukavice MBW
Před 39 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám tyto rukavice: velikost: M, pořizovací cena: 910kč. S rukavicemi bylo najeto asi 250km.
Karlovarský kraj
400
 Kč
Moto oblečení +helma
Před 45 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám bundu a mikinu na moto. Top stav. Nošené asi 2x, prodávám z důvodu těhotenství a dále nevyužiji. Velikost M ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Kawasaki VN 800
Před 51 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
S těžkým srdcem prodám svoji Kawasaki VN800 s výkonem 41kW, nájezdem 33.719km a platnou STK do 5/2027. V roce 2010 byla do ČR dovezena ze SRN, kde byla prvně registrována 8/1996. V ČR jsem druhý majitel, ale bohužel na ní nemám moc času - letos jsem se svezl 3x a je mi líto, aby jenom stála. První majitel v ČR prý také moc nejezdil a za posledních pár let má najeto jen pár km. Na motorce je předchozím majitelem udělaná nová řetězová sada a nové svíčky. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
75 000
 Kč
Padana PGS-Pánská(Dámská) moto kombinéza
Před 52 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná, velikost 486-S(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery ke kombinéze dle výběru , chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, chránič krční páteře, páteřový chránič, reflexní prvky, 2x kapsa bunda,všechny zipy v nap... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
4SR Speed Gold-Pánská(Dámská) moto kombinéza, kůže
Před 56 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M(poslední foto rozměry). Vylepšená, dvoudílná závodní kombinéza s lokální perforací a slidery ramen, pod kterými jsou umístěny viscoelastické chrániče ramen Sas-Tec . V kombinéze je také umístěn chránič předloktí, který nejen zmírňuje poranění, ale zabraňuje také přetočení rukávu v případě pádu. Flexibilitu a komfort zajistí celo-neoprenové manžety rukávů a dvojité jištění hlavního zipu: 1,2 mm silná hovězí kůže, stylové 4SR zipy, použití dvoji... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Spyke Evo 2.0-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudíl
Před 56 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
zánovní moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L kalhoty ,56-XL bunda (rozměry poslední foto),cestovní touring kombinéza, vhodná pro někoho s větším objemem hrudi a rukou.chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Spyke,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře, tepelná vložka, reflexní prvky,kapsa 2x,mobil 1x.Perforovaná kůže.Ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Revit Xena 2-Dámská(Dětská) moto kombinéza,dvoudíl
Před 56 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
zánovní dámská moto kombinéza dvoudílná, bílo-fuchsiová, velikost psaná 34 (ale dle tabulky poslední foto odpovídá velikost 38-XXS), hovězí useň, PWR|shell 500D stretch, Lorica. Podšívka a termo vložka z 100% polyester. Chrániče ramen a loktů SEEFLEX CE Level 2. Bezpečnostní šití, bezpečnostní švy. Úzký střih. Kalhoty - Strečové panely na kolenech, pod pasem zadní části kalhot, na nohavicích a v rozkroku. Krátký a dlouhý zip pro spojení s bundou.Přední zavíraní kalhot na háček a sponu nedovolí... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Motocykly, skútry