NOVÁ SÁČKOVÁ MARKÝZA 310 GREY

Prodáno
Středočeský kraj
Hledáte rychle postavitelnou, pevnou a cenově dostupnou markýzu pro váš karavan? Před odjezdem již můžete markýzu zavěsit na karavan. Jakmile jste v kempu, stačí otevřít vak, rozvinout markýzu a napnout sloupky a nosníky. To znamená, že do dvou minut můžete být mimo slunce a ve stínu! Markýza má plátno z vysoce kvalitního PVC, ochrání vás před sluncem, ale markýza vás také udrží v suchu když prší. Markýza se vejde pouze do rovné části vašeho karavanu. Vždy s
Středočeský kraj
9 500
 Kč

Podobné inzeráty

Boční markýza "Dubaj" (500x180) a (300x180) béžová
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám rok staré dvě boční béžové markýzy - "Dubaj" (500x180 a 300x 180 cm) Markýza jsou téměř jako nové. pořizovací cena byla 500x180: 4790,- pořizovací cena byla 300x180: 3790,- Boční markýza "Dubaj" nabízí ideální ochranu před nízkým sluncem, rušivým větrem a očima sousedů. Vytvoříte si vlastní malý ráj, kde můžete klidně vypnout - bez strachu, že budete sledováni. Jednoduše vytáhněte markýzu z kazety a připevněte ji k stojanu. Vezměte si dobrou knihu a prožijte příjemné hodiny na terase nebo ve vlastní zahradě. Spolehlivě chrání před sluncem, větrem a očima sousedů Prožijte relaxační chvíle na terase nebo ve vlastní zahradě. Boční markýza "Dubaj" vás chrání před zvědavýma očima a před ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Markýza s vyklopeným ramenem 300x250cm
Před 12 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Sluneční clona s kloubovým ramenem Hledáte účinnou a robustní ochranu před sluncem na balkón nebo terasu? Pak je pro vás tato markýza ideální! Díky mechanismu kloubového ramene a ruční klice můžete rolety rychle a bez námahy zatáhnout a vysunout. Pevný kovový rám a odolná polyesterová tkanina zajišťují dlouhou životnost. Užijte si v létě rodinný brunch nebo útulný grilovací večer v chladivém stínu této vysoce kvalitní skládací markýzy! Markýza v jednoduché béžové barvě Ideální ochrana před sluncem na tera... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 790
 Kč
Nová posuvná zástěna HAPPY GREEN 300 x 160 cm Výprodej
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová posuvná zástěna HAPPY GREEN 300 x 160 cm Výprodej - původní cena 2499kč Zboží je nové, kompletně zabalené v krabici a nikdy nepoužité. Popis: Tato jednoduchá a zároveň stylová boční markýza vám pomůže na terase, balkoně nebo dvoře vytvořit útulný koutek v naprostém soukromí. Ochrání vás také před větrem a nízko položeným sluncem. Zástěna je vyrobena z polyesteru 180 g / m2 s PU nástřikem, který je odolný proti UV záření a netrhá se. Kazeta, z níž boční markýzu snadno roztáhnete, je ve vertikální pozici posazena na bytelné železné základně. Markýza rovněž disponuje funkcí automatického srolování. Její sestavení je jednoduché. Balení obsahuje montážní příslušenství. Boční makrýza je určená na váš balkon či zahradu Vyrobená z poly... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 699
 Kč
Markýza na karavan
Před 14 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám dva roky starou markýzu Fiamma F45S délky 400cm, výsuv 250cm plátno Royal Gray.Včetně příslušenství,bez držáků .Perfektním stav. Vzhledem k velikosti nezasílám, pouze osobní odběr ! Na SMS nereaguji. Markýza Fiamma F45, pouzdro bílé, plátno šedé Výrobce: Fiamma Manuální markýza Fiamma F45 pro mon... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 990
 Kč
Boční markýza
!!!NOVÁ NEROZBALENÁ!!! Zatahovací boční markýza je vybavená funkcí automatického zatažení a můžete ji roztáhnout do šířky až 10 m. Je vyrobená z polyesteru potaženého PU vrstvou, který chrání proti UV záření, netrhá se a je voděodolný. Balení rovněž obsahuje montážní př... (více v detailu)
2 650
 Kč
Nová boční markýza
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Elegantní clona pro soukromí na terase a balkonu, vychutnejte si snídani, oběd nebo jen odpočinek bez kontroly sousedy. Boční markýzu snadno vytáhnete až na délku 6 metrů a připevníte ke sloupku. Při složení, mechanismus automatického navíjení plynule navine látku zpět Clona je vyrobena z polyesterové látky s gramáží 280g/m?, která je opatřen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Prodám markýzu fiamma F45S
Před 41 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám markýzu značky fiamma F45S délka 3,5m / výsuv 2,5/ váha 25kg. Fiammu F45 je možné namontovat na většinu karavanů a obytných aut s rovnou stěnou ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Fendt Diamant 560 TG 2008, AUT MOVER+KLIMA+2 STANY
Před 61 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Obytný přívěs karavan Fendt Diamant 560 TG, r.v. 2008, čistý a suchý v krásném stavu po druhém majiteli. Prostorný luxusní karavan(šíře 250 cm) je vybaven automat el. pojezdy zn. Enduro s dálk. ovládáním+velká trakční bat. 115Ah+nab., střešní klimatizací zn. Dometic na D.O. a origo el. podlahovým topením. Velký kompletní skoro nový předstan Isabella Fórum o hloubce 3,5m vč. krytů kol(z roku 2022) s lehkou uhlíkovou konstrukcí(cena cca 80tis kč)+podlaha, menší cestovní předstan Isabella Capri ... (více v detailu)
Pardubický kraj
379 900
 Kč
Box Na Čtyřkolku 81L
Před 186 dny - HYPERINZERCE
Možnost prodeje na splátky od 0% akontace, schválení online do 15 minut. Možnost dopravy až k Vám domů po celé ČR. -Vnitřní prostor o objemu 81 litrů. -Součástí balení je montážní sada (4 třmeny) a celkem 4 klíčky, k montáži na zadní nosič. -Velký úložný prostor pro 2 integrální helmy. -Zavírání víka na dvě uzamyk... (více v detailu)
7 490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní auta