7703C 7palcový Car Double Butt Univerzální MP5 BT

Prodáno
Hlavní město Praha
Vlastnosti: 1. Přehrávání 7palcového OLED HD videa 2. Podpora systému couvací kamery: pokud je připojena k couvací kameře, displej autorádia se automaticky přepne na detaily couvání, aby pomohl bezpečnému parkování 3. Autorekordér: můžete vyberte si autorekordér, auto má přehrávání 4. FM rádio: online hudba, hudbu můžete přenášet do autorádia přes FM s 18 přednastavenými rozhlasovými stanicemi 5. Mirror Link: podpora Android/IOS, přes telefon USB kabel lze synchronizovat
Hlavní město Praha
999
 Kč

Podobné inzeráty

Autorádio MP5
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Autorádio MP5. Velký dotykový LCD displej 4,1" Bluetooth. 1 DIN rozměr. ISO konektory. Dálkové ovládání. Velký a přehledný 4,1" dotykový LCD displej (1080P video formát). Multimediální rádio = Volá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
799
 Kč
Autorádio Macrom M-DL7000D
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám 2din autorádio Macrom M-DL7000D s příslušenstvím jako mikrofon pro handsfree a kabeláží pro zapojení. Základní funkce zde Apple Car Play. Android Auto. DAB+ autorádio. AM / FM autorádio s RDS, TP a AF. 1x zadní USB vstup podporuje audio i video formáty. 1x přední USB vstup. Bluetooth handsfree sada s importem telefonního seznamu a externím mikrofonem. Audio streaming přehrávání hudby pomocí Bluetooth bezdrátového přenosu A2DP. 6,8" kapacitní dotykový monitor. Vstup pro parkovací kame... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 800
 Kč
Panasonic DVD recorder
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
**Panasonic DMR-EH575 DVD rekordér s pevným diskem – na prodej** Nabízím DVD rekordér Panasonic DMR-EH575 ve velmi dobrém stavu. Tento přístroj je ideální pro záznam a přehrávání oblíbených pořadů, filmů a videí. Má vestavěný pevný disk (HDD), což umožňuje nahrávat obsah přímo na disk a přehrávat jej kdykoliv později. **Specifikace a vlastnosti:** - Pevný disk (HDD) o kapacitě 160 GB – nahrávání až 284 hodin obsahu. - Možnost přehrávání a nahrávání DVD (podporuje DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R a DVD+RW). - HDMI výstup pro kvalitní obraz na moderních televizích. - Funkce záznamu na pevný disk a... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
nový auto USB Bluetooth handsfree-kus
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
preferuji osobně, zásilkovna, balíkovna psát na email nebo volat USB auto Bluetooth kompatibilní adaptér přijímače přehrávače audio převodník LED digitální displej bezdrátový adaptér pro hands-free Vlastnosti: 1. Příjem, zavěšení, odmítnutí, opakované vytáčení hovorů a další funkce kompatibilní s Bluetooth. 2. Podpora přehrávání stereo hudby kompatibilní s Bluetooth. 3. LED digitální displej. 4. Podpora přehrávání hudby z karty TF (1G-32G, není součástí produktu). 5. Podpora hudby ve... (více v detailu)
Ústecký kraj
80
 Kč
Autorádio Pioneer MVH-S110UBG
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rádio je plně funkční, včetně kabeláže. Parametry: 4x50W MOSFET, čelní vstup USB, AUX, MP3/WMA/WAV/FLAC, filtr LPF/HPF, Android AOA 2.0, funkce Pioneer ARC, ASR, 5-ti pásmový ekvalizér, zálohování paměti po odpojení od akumulátoru, 1xRCA Pioneer MVH-S110UBG Autorádio s výkonem 4 x 50 W nabízí FM / AM tuner s podporou RDS. Disponuje bíle podsvíceným LCD displejem se zeleně podsvícenými tlačítky.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Autoradio android Škoda fabia 3
Prodám uplne nove testováno rádio Předem na učet, poštovné zdarma!! na maxidot ukazuje telefon vypnutí a radia ukazuje frekvence vše ukazuje jen radia!! video- https://www.youtube.com/watch?v=ncNGByf5Ic4&t=17s Android 9.0 Octa jádrový procesor je Rockchip PX5 RAM: SAMSUNG 4GB DDR3; ROM 32 GB testovane modely: Škoda Fabia 2014 2015 2016 2017 Tato hlavová jednotka spustit android 9,0 Oreo systém. Chytřejší, rychlejší a silnější. Zde si můžete stáhnout Spotify, YouTube apod z obchodu Google Play.2018Vestavěný navigační mapy Google, podpořit Waze, tady ... Podpora Online / offline 3D mapy a hlasové pokyny. Hrát podpora Hudba / Radio / Bluetooth pozadí při navigaci. Specifikace Konkrétní modely aut Skoda Fabia 2014-2017 Operační systém Android 8.0 Oreo Procesor Rockchip PX5 Octa jádro RAM Samsung DDR3 4 GB Paměť 32 GB wifi Ano Wifi / 3G / 4G hotspot Podpěra, podpora Ovládání na volantu Funkce Ano Menu Language Anglicky, německy, francouzsky, italsky, španělsky, portugalsky, ... (více v detailu)
8 200
 Kč
autorádio pro vozidla VW Passat B6, B7, CC a Passat CC
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční autorádio pro vozidla VW Passat B6, B7, CC a Passat CC Osobní předání ve Ostrava Možno zaslat Zasilkovnou MONTÁŽ NEPROVÁDÍM NEPODPORUJE DynAudio- štítek DynAudio na přídavném reproduktoru ve dveřích (vyskytuje se ve vysokých výbavách..) - nefungoval by vůbec zvuk !! NEPODPORUJE tovární parkovací kameru. 10,1" dotykový displej System:Android 8.1 Možnost nainstalovat jakoukoliv aplikaci z obchodu play – YouTube, Spotify, Facebook apod.. BLUETOOTH – možno bezdrátově telefonovat nebo pouštět hudbu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Autorádio MP5 CTC-6060 (6,2" LCD)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Autorádio MP5. Velký dotykový 6,2" LCD displej (1080 P). Bluetooth 4.2. Rozměr 1 DIN. ISO konektory. Multimediální rádio = Volání, přehrávání filmů, FM rádio, 2x U... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
899
 Kč
Zesilovač / AV Receiver pro domácí kino, Onkyo TX-SR876
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zesilovač / AV Receiver pro domácí kino, Onkyo TX-SR876, perfektní stav. Prodám levně zesilovač, AV reciever pro domácí kino značky Onkyo TX-SR876, plně funkční, v perfektním stavu. Skvělý poměr výkon/cena díky kvalitnímu zpracování a výbavě, která také zahrnuje dekodéry HD zvuku, 4 HDMI vstupy a certifikaci THX. Pouze dálkový ovladač je nutné nahradit univerzálním, původní je funkční, ale opotřebovaný. Specifkace produktu: DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, Dolby TrueHD, DD Plus, DTS ES, DD EX, DD, DTS FM tuner s RDS a 40 předvolbami HQV Reon-VX video procesor pro upscaling 1080p podpora x.v.Color, Deep Color audio převodníky Burr-Brown 192 kHz/24-Bit Audio DACs Audyssey MultEQ, Audyss... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 999
 Kč
Autorádio MP5 (6,2" LCD)
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Autorádio MP5. Velký dotykový 6,2" LCD displej (1080 P). Bluetooth 4.2. Rozměr 1 DIN. ISO konektory. Multimediální rádio = Volání, přehrávání filmů, FM rádio, 2x USB, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
899
 Kč
Multimediální centrum i4wifi Arris VIP4302
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kvalitně provedený set-top-box s podporou dekódování H.265 ve stylovém designu, který poskytuje ohromující zážitky při sledování videa ve vysokém rozlišení. Funkce TimeShift umožňuje pozastavit si právě vysílané pořady a pustit si je se zpožděním. Pro záznam pořadů a následné přehrávání skrze USB média je přítomen USB port. K přístupu na internet lze využít RJ-45 port. Součástí balení je B... (více v detailu)
Liberecký kraj
999
 Kč
OEM Audi A4 autorádio s GPS
Predám nové, OEM, 2DIN nepoužité autorádio s Androidom pre Audi A4 2012-2016 ročník so systémom Audi Symphony a Audi Concert. Systémy Audi Multimédia, Audi Chórus a Audi CD-Changer nie sú podporované. Autorádio má parametre: Systém Android, 4x jadro procesor, 2GB RAM, 32GB ROM, FM tuner originálny v pôvodnom rádiu, GPS navigácia, podpora MP3, MP4 a mnoho video kodekov, USB 2x, blutooth telefonovanie... (více v detailu)
2 500
 Kč
Android Autoradio Audi Audi A4 B6 S4 RS4 CARPLAY 2/32 GB
Prodám nepoužijte android radio pro AUDI A4 B6 S4 RS4 Android 13 RAM: 2 GB ROM: 32 GB CARPLAY / ANDROID AUTO Podpora Bluetooth, GPS, WIFI, RDS, DSP Dotykový displej FM Transmitter Chipset : C8227l, 4 Jádro, 1.3GHz Zosilovac AC7315 Radio čip NXP6856 Vystup před reproduktory 4*45W Podpora pro vystupny displej Audio formát APE/FLAC/WAV/MP3/WMA etc Video formát MKV/RMVB... (více v detailu)
3 100
 Kč
Pioneer USB MVH 07UBG s USB vstupem
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pioneer MVH-07UB. Rádio je osazeno MOSFET tranzistorem s výkonem 50 W pro každý ze čtyř kanálů. Celkový výkon rádia tím pádem dosahuje nádherných 200 W. Instalace rádia je velmi snadná, Media Receiver os společnosti Pioneer je až o 41% kratší než konvenční přijímače. Zapadne tak na své místo za všech podmínek. Rádio si bude skvěle rozumět s chytrými přístroji vybavenými operačním systémem Android. Stačí připojit chytrý telefon k přednímu panel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Univerzalne Android Autoradio 8/128 GB 8 Jadro 2.2 GHz
Prodám 2DIN autoradio v zabaleném stavu, odzkoušeno. POKUD ČTĚTE TENTO INZERAT TAK JE AKUTALNÍ ! ZABALENÉ V POUZDRU VHODNĚ I JAKO DÁREK V krabici ! BUDE MI RADIO PASOVAT? Nejlépe uděláte když si přeměříte rozměry otvoru na radio ve vašem autě a srovnáte s rozměry radí. K rádiu existují rámečky pro různé tipy aut. K řadí je univerzální ramik viz. foto. MUZU RADIO VRATIT ? Ano, můžete rádio do 1 měsíce v případě nespokojenosti V POVODNÍM STAVU S KRABICÍ vrátit. To je zároveň odpověď na otázku zda poskytuji záruku. Radio mě aktivně chlazení! Parametry: 8 GB RAM + 128GB ROM CPU 8 JÁDRO 64 Bit System: Android 13 Jazyk : Slovencina, Cestina atd... Mirror link: Android/IOS Wifi 2x USB kabel pro vivedení USB portu Display : 2.5D 7palcový kapacitní dotykový display s rozlišením 1024*600 Bluetooth 4.0 Podpora GPS : Sygic, iGO... jednoduše si stáhnete přes googlePay Podpora ovládání přes volant. Možnost připojení přední kamery. (není součástí balení) Zabudovaný mikrofon, možnost volání p... (více v detailu)
5 100
 Kč
univerzální 7" CarPlay/Android Auto
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji univerzální 7" CarPlay na sklo/palubovku ( kabelově -> spolehlivé, rychlé + nabíjí telefon ) / Android Auto díky kterému omladíte starší vůz o nové funkce. Podpora klasické FM rádio, mp3 z USB flashdisku/MicroSD karty stejně tak filmy. Hudbu lze řešit i přes Spotify ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
NABÍZÍM Prodám zesilovač Onkyo HTX -22hdx
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám: 5.1-kanálový zesilovač s vestavěným subwooferem HDMI ® (Verze 1.4 na podporu 3D a Audio Return Channel) s Deep Color ™, x.v.Color ™, LipSync, Dolby ® TrueHD, DTS-HD Master Audio ™, DVD-Audio, Super Audio CD, Vícekanálový PCM, a CEC Audio a Video zpracování 1080p přes HDMI (3 vstupy a 1 výstup) Dolby ® TrueHD, DTS-HD Master Audio ™, Dolby ® Digital Plus, DTS-HD High-rozlišení Audio ™ Dekódovací VLSC obvod On-Screen Display (OSD) přes HDMI EX.Bass pro hlubší, Dynamic Bass 4 režimy DSP pro hraní: Rock, Sporty, akce, a RPG (Role Hraní her) (Poznámka... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 800
 Kč
Autorádio SCT 5052BMR
Před 4 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Sencor SCT 5052BMR, černáAutorádio Sencor SCT 5052BMR vám zpříjemní cestu autem na jakoukoliv vzdálenost. Disponuje perfektně vyváženým a čistým zvukem se zesilovačem o výkonu 4× 40 W. Přední panel je plně odnímatelný pro bezpečnost před krádeží. Zařízení s digitálními hodinami a komfortním ovládáním můžete podsvítit v 6 různých barevných variantách. Přístroj je také vybaven ekvalizérem pro maximální přizpůsobení a zaručení kvalitního zvuku právě přehrávané hudby. Autorádio Sencor umožňuje lad... (více v detailu)
Karlovarský kraj
999
 Kč
Sony DSX-A40UI Prodám s USB
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Sony DSX-A40UI Prodám s USB - 2 Přímé ovládání pro zařízení iPod/iPhone – Připojte přehrávač iPod, telefon iPhone, paměťovou jednotku nebo jiné zařízení USB a budete moci okamžitě přehrávat Noste skladby mp3 s sebou – Přehrávejte v automobilu tisíce skladeb mp3/WMA/AAC jednoduchým zapojením paměťového zařízení USB na přední straně jednotky. Vytočte tu správnou skladbu – S technologií Quick-BrowZer™ můžete rychle procházet mezi skladbami otáčením voliče. Až najdete tu, kterou chcete, poklepáním ji spustíte nebo pozastavíte Čtyři kanály výkonného zvuku – Díky čtyřem 55W kanálům budete mít výkonný zvuk, kterým naplníte celý automobil Málo světla? S červeným podsvícením kláves vždy vidíte na displej – Díky zářivému červenému displeji naleznete nastavení rychle i v noci Informace o hudbě – Sledujte název, interpreta, číslo skladby a jiné informace o každé skladbě pomocí značek RDS ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
Adaptér CarPlay/Android Auto BMW CIC
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Univerzální adaptér CarPlay/Android Auto umožňuje využití těchto funkcí a připojení k systému CIC ve vozech BMW. Určeno pro vozidla, které z výroby nejsou vybaveny funkcí CarPlay/Android Auto. Zároveň umožňuje přehrávání filmů a hudebních souboru z USB paměti a připojení přední a couvací kamery. Multifunkční integrace: • Bezdrátové / kabelové CarPlay • Bezdrátové / kabelové Android Auto • Mirrorlink • Přední + zadní kamera (CVBS) • Přehrávání USB multimédií Funkce: ⦁ Adaptér 2v 1 integruje funkce Apple CarPlay a Android Auto do jedné jednotky ⦁ Podporuje USB HD video (až 1080P) a hudební formáty (APE, WAV, FLAC, MP3, WMA, atd.) ⦁ Ovládání OEM tlačítky + dotykovou obrazovkou ⦁ Možnost připojení přední/z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 990
 Kč
Projektor PRO 4K Android 11
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím zcela nový, vyzkoušený inteligentní přenosný projektor Projektor Android 11 WIFI. Nastavení jazyka projektoru lze do češtiny! Na vyžádání zašlu video z pořízeného fotbalového záznamu. Hlavní funkce projektoru: Android 11 SMART TV systém - přístup k aplikacím z Google Play jako jsou: Youtube, Netflix, HBO, Spotify, prohlížeč Google Chrome. Je možné nahrát i vlastní aplikace např. iVysílání ČT. Díky Bluetooth technologii projektor bezdrátově propojí s vaším telefonem, tabletem nebo počítačem. Díky vestavěnému portu Audio, USB, HDMI, AV a USB můžete tento filmový projektor používat s USB diskem, televizorem, notebooky, reproduktory atd. Vestavěné WiFi 2.4/5 GHz - sledujte filmy ze svého smartphonu, tabletu nebo počítače bez nutnosti bezdrátového připojení projektoru. Funguje s Apple IOS, Android i Windows. Bluetooth 5.0 - umožňuje bezdrátově připojit audio systém jako reproduktory, soundbary nebo sluchátka. Menu přístroje v polštině. Je zde také možnost změnit jazyk softwar... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
USB (SD) multimediální přehrávač
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
USB (SD) multimediální přehrávač do automobilu, přehrává video, hudbu a obrázky. CZ menu. Dálkový ovladač. Napájecí adaptér 230 V Externí senzor dálk. ovl. - výstup kompozitní video signál PAL / NTSC, stereofonní audio signál - výstup HDMI (Full HD) - video formát: MPEG1 (DAT / MPG / MPEG), MPEG2 (MPG / MPEG / VOB / TS / TP / M2TS), MPEG4-XVID (MKV / AVI / MP4 / M2TS), H.264 (MKV / AVI / MP4 / MOV / M2TS / TS / TP), WMV9-VC-1 (M2TS / WMV), Real Video ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
RADIO 8GB+128GB WIFI OCTAVIA 2, B6, TOURÁN SLEVA
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
AUTORADIO 8GB+128GB WIFI OCTAVIA 2, B6, TOURÁN,v ceně VŠE NA FOTO POZOR ČTĚTE. android 13 a SOUČÁSTÍ BALENÍ VŠE CO JE NA FOTO. Externí mikrofon i couvací kamera v ceně 2DIN RDS POZOR osazení je větší 8GB + 128GB autorádio CANBUS,WIFI,BLUETOOTH,GPS, ANDROID 13 jde PASSAT B6, ŠKODA OCTAVIA 2,fabia2,rapid, tiguan. Prodám nové dotýkové autorádio PRO VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT NA FOTO JSOU TYPY AUT DO KTERÝCH JDE. ČEŠTINA DISPLAY 7" (rozlišení 1024x600) CANBUS jednotka - propojení palubního počítace ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 749
 Kč
MAZDA dotykove autoradia Navi Android DVD USB SD BT WIFI
Predám NOVÉ dotykové autorádiá so ZÁRUKOU 2roky , komplet menu aj hlas nastavitelne do ČEŠTINY, jednoduchá MONTÁŽ prípadne montáž u nás. Najnovšie mapové podklady. Komunikácia s autom, ovládanie na volante, senzory, kamera, klimatronik, palubny PC, denny/nocny rezim, atd.. K rádiu je možné pripojiť cúvaciu kameru, DVR kameru, DVBT-TV tuner (možná montáž u nás). Autorádiá mám pre modely MAZDA (mám viacero modelov), jedná sa o nové nepoužité zariadenia. Rádio obsahuje aj handsfree cez BT. Rádio disponuje velkym dotykovym full hd kapacitnym led displejom. Rádio má OS Android (nie starý OS WINCE6.0, také už nepredávame, androidové modely sú neporovnateľne výkonnejšie, majú vnútornú pamať, funkčne dokonalejšie, prepracovanejšie, o niekoľko tried lepšie ako staršie wince. Pozor však na nekvalitné lacné android rádiá, nie všetky android rádiá sú OK, vačšinou nonEU verzie vyrobené s dorazom na co najnizsiu cenu ponúkané bez dokladu a bez záruky alebo len so slúbenou zárukou ale nereálnou bez d... (více v detailu)
Neuvedeno
Sony GT550UI autorádio CD MP3 USB
Před 8 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
výkon 4 × 52 W přehrává disky a formáty: CD, CD-R/RW, MP3, WMA, AAC pokud vás omrzí poslech CD má autorádio i FM tuner s RDS a 30 předvolbami USB vstup vám umožní následující věci: připojení vašeho přehrávače nebo telefonu Apple iPod/iPhone připojení flashového nebo MP3 přehrávače a přehrávání hudby z něj přední audio vstup jack umožní připojit externí zařízení přes 3,5 jack konektor Advanced Sound Engine pro perfektní poslech v automobilu s ekvalizérem EQ7, nastaviteln... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Náhradní díly a příslušenství