Subaru WRX STI

Subaru WRX STI
Před 442 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, Maximální výbava daného ročníku. Sport, H&K,... (více v detailu)
Před 442 dny
Jihomoravský kraj
1 299 900
 Kč

Podobné inzeráty

Subaru Impreza, Subaru Impreza WRX STI RA
Subaru Impreza, Subaru Impreza WRX STI RA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Rok 1998. Najeto 117tis km. Motor komplet kovaný - pár tis km, keramická spojka Act - pár tis km. Nový odlehčení setrvačník. Převodovka dccd 6kvalt ze spec C po repasi 100km. (Nejlepší diferáky, nejkratší skříň.) Velké vstřiky 720cm, velký cooler, turbo mitsubishi TD 05 - pár tis km. Laditelná jednotka ECU link naladěno na cca 380 koní + als na tlačítko(velká rezerva skrz životnost) závodni jendotka na středový diff. Diff taky po repasi. Velký přední brzdiče, plovoucí kotouče na rotorech a závodn... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
740 000
 Kč
Subaru Outback
Subaru Outback
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
bez závad,je tam uplně nová převodovka CVT, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Mlhovky, Multifunkční volant, N... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihočeský kraj
266 200
 Kč
Subaru Outback, 2,5i Lineartronic, TOP stav
Subaru Outback, 2,5i Lineartronic, TOP stav
Přidáno včera - SAUTO
Prodávám doslova člena rodiny - opečovávaný, skvělý stav, převážný nájezd delší trasy. Světlá kůže - perfektní stav. Dovezeno 2015 ze Švédska, jsem 2. majitel. Nehavarované, garážované. Komplet servisní historie k dispozici. Pravidelně měněn olej v převodovce nad rámec servis. plánu. V 219tis. km (11/2022) komplet GO motoru u Subaru specialistů v Rynholci (nové písty, přetěsnění, iridium svíčky, rozvody). V 218tis. km nové přední brzdy, 209tis. km nové zadní brzdy, v 198tis. km komplet repase xenon. světlometů (nové paraboly). Nová STK 13.5.2024. Gumové koberečky a vana kufru., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovac... (více v detailu)
Přidáno včera
326 000
 Kč
Subaru Forester, Subaru Forester 2.0D
Subaru Forester, Subaru Forester 2.0D
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prodám Subaru Forester 2.0D, rok výroby 2015, najeto 254 000 km. Auto je v dobrém technickém stavu, pravidelně servisované. Karoserie je bez výrazných poškození, interiér je čistý a udržovaný. Výbava zahrnuje klimatizaci, vyhřívaná sedadla, parkovací kameru, sundávací tažné do 2 tun. Druhá sada kol (zimní) včetně senzorů tlaku. Cena k jednání. Pro více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové r... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Subaru Levorg, 1.6 GT-S, 4X4, Automat
Subaru Levorg, 1.6 GT-S, 4X4, Automat
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkč... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
348 000
 Kč
Subaru Forester, 2,0 4X4 AWD.EXECUTIVE.SLEVA!!
Subaru Forester, 2,0 4X4 AWD.EXECUTIVE.SLEVA!!
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Výbava: Executive+ hnědá kůže L30. K odběru IHNED. Barva: Cascade Green Silica. Testovací jízdy s vozem SUBARU FORESTER u Emil Frey, Pekařská 5, Praha 5. Napište nebo zavolejte a domuvte si termín Vaší jízdy. Prodloužená záruka na 5 let/ 200 000 km+ služba SUBARU ASSISTANCE v ceně vozu. Foto výbava Comfort. Za tým SUBARU Michal Suchý a Luboš Anděl, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná z... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
1 122 001
 Kč
Subaru Forester, 2,0 4X4 AWD, SLEVA!! Executive
Subaru Forester, 2,0 4X4 AWD, SLEVA!! Executive
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Výbava: Executive+ hnědá kůže L30. K odběru IHNED. Testovací jízdy s vozem SUBARU FORESTER u Emil Frey, Pekařská 5, Praha 5. Napište nebo zavolejte a domuvte si termín Vaší jízdy. Prodloužená záruka na 5 let/ 200 000 km+ služba SUBARU ASSISTANCE v ceně vozu. Foto výbava Comfort. Za tým SUBARU Michal Suchý a Luboš Anděl, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úh... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
1 110 000
 Kč
Subaru Forester, 2,0 4X4 COMFORT NAVI. SLEVA!
Subaru Forester, 2,0 4X4 COMFORT NAVI. SLEVA!
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, COMFORT NAVI skladem. K odběru IHNED. Foto výbava Executive. Barva: Cascade Green Silica. Testovací jízdy s vozem SUBARU FORESTER u Emil Frey, Pekařská 5, Praha 5. Napište nebo zavolejte a domuvte si termín Vaší jízdy. Prodloužená záruka na 5 let/ 200 000 km+ služba SUBARU ASSISTANCE v ceně vozu. Foto výbava Comfort. Za tým SUBARU Michal Suchý a Luboš Anděl, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. ... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
1 022 000
 Kč
Fiat Dobló, 1,3 MTJ 66kW, 1. maj, ČR
Fiat Dobló, 1,3 MTJ 66kW, 1. maj, ČR
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Vozidlo nestojí v našem dealerství, před návštěvou prosím volejte, koupeno v CZ, servisní knížka, ihned k odběru, první majitel , koupeno jako nové v našem autosalonu,velmi dobrý stav, k vozu zimní sada pneu, 2 klíče, tažné zařízení, rozvody řetězem, barva vozu - červená pastelová, kontakt na prodejce: Petr Boháč, tel. 737 221 554, Údaje obsažené v této kartě mají informativní charakter. Nejedná se o ná... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihočeský kraj
89 000
 Kč
Kia Cee´d, Exclusive 1.4 T-GDI, ČR,2.maj
Kia Cee´d, Exclusive 1.4 T-GDI, ČR,2.maj
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SAUTO
Kia Ceed Combi je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorný a komfortní vůz s atraktivním designem. Tento model nabízí širokou výbavu a je známý svou cenovou dostupností. Tato Kia Ceed Combi je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.4 T-GDI. Motor o objemu 1353 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 17. června 2024. Tento vůz pochází z České republiky. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro snadnou a pohodlnou nabíjení. Volant je multifun... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Peugeot 2008, 1.2 PureTech, ČR,2.maj
Peugeot 2008, 1.2 PureTech, ČR,2.maj
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SAUTO
Peugeot 2008 je moderní SUV, které nabízí pohodlnou jízdu a širokou škálu technologických vychytávek. Jeho cenová dostupnost a atraktivní design ho činí oblíbenou volbou mezi řidiči. Tento rodinný Peugeot 2008 je původem z ČR a je vybaven benzínovým motorem 1.2 PureTech. Motor o objemu 1199 ccm poskytuje výkon 81 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 4. června 2024. V interiéru vozu najdete částečně kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je v... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Renault Talisman, 1.6 dCi, Serv.kniha, Navi
Renault Talisman, 1.6 dCi, Serv.kniha, Navi
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SAUTO
Renault Talisman je sedan, který se vyznačuje elegantním designem a vysokou úrovní komfortu. Jeho cenová dostupnost a široká nabídka výbavy ho činí atraktivní volbou pro ty, kdo hledají stylový a pohodlný vůz. Tento Renault Talisman pochází z ČR a je vybaven úsporným dieselovým motorem 1.6 dCi. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 96 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 7. června 2024. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a moderní vzhled interiéru. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je auto... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Subaru Forester, 2.0D,STK2/2026
Subaru Forester, 2.0D,STK2/2026
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia. Dočasné foto., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlasové ovládání palubního počítač... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
65 000
 Kč
Škoda Superb, Elegance 2.0 TDI, Automat
Škoda Superb, Elegance 2.0 TDI, Automat
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je vysoce ceněná pro svůj luxusní interiér a pohodlnou jízdu. Její cena je přijatelná vzhledem k bohaté výbavě a vysokému komfortu, který nabízí. Tato Škoda Superb je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 125 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven střešním oknem pro více světla a v... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Fiat 500, 1.0BSG,CZ,1Maj,MAN
Fiat 500, 1.0BSG,CZ,1Maj,MAN
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prohlídku vozu si prosím dohodněte na telefonním čísle 800 111 234. VYKUPUJEME VOZIDLA VŠECH ZNAČEK - ZVÝHODNĚNÝ PROTIÚČET Jsme autorizovaný dealer s 25 letou tradicí těchto značek Toyota, Subaru, Suzuki a Kia. Emil Frey ČR se těší na Vaši návštěvu.Veškeré zobrazené informace mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu ustanovení §1732 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Žádáme Vás o osobní kontrolu poskytnutých údajů a vybavení vozidla před nákupem, protože i s naší maximální pečlivostí můžeme při odeslání inzerátu udělat chyby., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické s... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
319 900
 Kč
Audi Q8, 50TDI Facelift S-Line B&O OLED
Audi Q8, 50TDI Facelift S-Line B&O OLED
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
AS231911Záruka na 4 roky / 120 000 km.Výbava: Barva: Metalíza Černá Mythos, 23" litá kola Audi Sport, Červeně lakované brzdové třmeny, Paket černé optiky, S line sportovní paket, Adaptivní pneumatický podvozek sport, Akční paket Technology, Řízení všech kol, Servomechanické dovírání dveří, 4zónová automatická klimatizace, Nezávislé topení, Světlomety HD Matrix LED s Audi laserovým světlem, Digitální OLED zadní světla, Adaptivní pneumatický podvozek sport v kombinaci s S line sportovním paketem, Asistenční paket plus, Asistenční paket City, Asistenční paket Tour, Audi pre sense 360°, Parkovací asistent plus pro vzdálené parkování vozu, 360° kamery, Zadní sedadla plus, Střešní ližiny v černé barvě, Sedadla sportovní vpředu s čalouněním v kombinaci mikrovlákno Dinamica Frequenz/kůže s vyraženým logem S, Dekorace z matného kartáčovaného hliníku, Prvky interiérové výbavy vrchní v kůži s kontrastním prošitím a spodní v kožence, Multifunkční 3ramenný kožený volant s pádly řazení a funkcí vyhř... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
2 349 000
 Kč
Kia Sportage, 1.6 CRDi, 4X4, Automat, ČR
Kia Sportage, 1.6 CRDi, 4X4, Automat, ČR
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Kia Sportage je SUV, které se pyšní moderním designem a vysokou úrovní komfortu. Cena je přijatelná a výbava obsahuje mnoho moderních technologií pro bezpečnou a pohodlnou jízdu. Tato Kia Sportage je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 CRDi o výkonu 100 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 21. února 2024. Tato Kia Sportage je po prvním majiteli a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro vynikající viditelnost. Přístrojový štít je vybaven virtuálním kokpitem pro snadnou orientaci. Sedadla jsou kožená, vyhřívaná vpředu a odvětrávaná pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Vůz také nabízí možnost bezdrátového dobíjení telefonu pro pohodlné a rychlé na... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
700 000
 Kč
Land Rover Defender, 110*D240*FIRST-EDITION*7MÍST!!
Land Rover Defender, 110*D240*FIRST-EDITION*7MÍST!!
Před 2 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ZAKOUPEN NOVÝ CZ, VIN PRO KONTROLU: SALEA7BNXL2003249, TOP VÝBAVA - MODEL FIRST-EDITION, MET. TASMAN BLUE, 7 MÍST, PANORAMA, DVD NAVIGACE, KAMERY 360°, KEYLESS GO, VZDUCHOVÝ PODVOZEK, LED SVĚTLA, MUZIKA MERIDIAN, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT + JÍZDNÍ ASISTENTI, VYH. VOLANT, KOMFORTNÍ KLIMA, OSVĚTLENÍ AMBIENTE, CHLADÍCÍ BOX. ORIG. ZÁVĚS 3500 KG, ALU 19, ATD..... Další výbavy: zadní světla LED, wifi hotspot,, 360° monitorovací systém (AVM), Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Chladnička, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, E... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
1 199 000
 Kč
Volkswagen Tiguan, R-Line 2.0 TDI, 4X4, Automat
Volkswagen Tiguan, R-Line 2.0 TDI, 4X4, Automat
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Tiguan je SUV, které se může pochlubit vysokou úrovní bezpečnosti a pohodlí. Jeho cenová dostupnost a příjemná jízda ho činí oblíbeným výběrem mezi řidiči. Tento Volkswagen Tiguan je vybaven výkonným naftovým motorem 2.0 TDI s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 130 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Tento rodinný SUV nabízí bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven střešním oknem a panoramatickým stř... (více v detailu)
Před 5 dny
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Honda Jazz, Hybrid M1 - Málo najeto
Honda Jazz, Hybrid M1 - Málo najeto
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Spolehlivý Japonec - najeto 61 500 km. Jedná se automat s tempomatem. V květnu 2024 vyměněn olej a všechny filtry, nové stěrače. Levé zadní stahování okna nefunguje. Pravidelně servisováno. Poslední technická kontrola proběhla v srpnu 2022 a vůz prošel bez problémů. Další technická kontrola je plánována na srpen 2024. Dálniční známka do června 2025. V ceně je zahrnuta i sada zimních kol. Litá kola., ABS, Automat... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
199 900
 Kč
Mercedes-Benz GLE, 450*4M*AMG*PAN*WEBASTO*ZÁRUKA!
Mercedes-Benz GLE, 450*4M*AMG*PAN*WEBASTO*ZÁRUKA!
Před 4 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ZAKOUPEN NOVÝ 11/2019 CZ, NOVÝ MODEL, ZÁRUKA 04/2025, VIN PRO KONTROLU: WDC1671591A105889, TOP VÝBAVA - MET. DESIGNO BRIGHT, NEZÁVISLÉ TOPENÍ, PANORAMA, SADA AMG, AMG ALU 21, SADA AMG NIGHT, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT + JÍZDNÍ ASISTENTI, KEYLESS GO, KŮŽE NAPPA + KLIMATIZ. SEDAČKY, MEMORY, DVD NAVIGACE, KAMERY 360°, MULTIBEAM LED SVĚTLA, ORIG. ZÁVĚS 3500 KG, WIDESCREEN COCKPIT + MBUX, MUZIKA BURMESTER, DOVĚRY, OSVĚTLENÍ AMBIENTE, VZDUCHOVÝ PODVOZEK, KOŽENÁ PALUBOVKA, KOMFORTNÍ KLIMA, NÁSTUPNÍ PRAHY, ATD.... Další výbavy: zadní světla LED, aut. stavitelný volant při nástupu, automatické parkování, el. tažné zařízení,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobiln... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
1 299 000
 Kč
Mercedes-Benz GLB, 35AMG*4M*PANOR*PRÉMIUM-PLUS*CZ
Mercedes-Benz GLB, 35AMG*4M*PANOR*PRÉMIUM-PLUS*CZ
Před 4 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ZAKOUPEN NOVÝ CZ, PLNÁ ZÁRUKA 2017, VIN PRO KONTROLU: W1N4M5BB2PW270493, TOP VÝBAVA - SADA AMG, AMG ALU 21, MET. MOUNTAIN, SADA PRÉMIUM PLUS, SADA AMG NIGHT, VOLANT AMG PERFORMANCE + OVLÁDÁNÍ AMG NA VOLANTU, PODVOZEK AMG RIDE CONTROL, PANORAMA, JÍZDNÍ ASISTENTI, KEYLESS GO, EL. KUFR, MEMORY, DVD NAVIGACE, KAMERY 360°, ALCANTARA, OBLOŽENÍ - KARBONOVÁ STRUKTURA, MULTIBEAM LED SVĚTLA, WIDESCREEN COCKPIT + MBUX, SOUND SYSTÉM, OSVĚTLENÍ AMBIENTE, SADA CHROM, DETERMÁLNÍ SKLA, ORIG. ZÁVĚS, ATD.., PŮVODNÍ CENA 1980000 KČ!! Další výbavy: zadní světla LED, automatické parkování, AUX, el. tažné zařízení,, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Děle... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
1 249 000
 Kč
Ford Puma, 1.0 EcoBoost mHEV, ČR,2.maj
Ford Puma, 1.0 EcoBoost mHEV, ČR,2.maj
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Ford Puma je kompaktní SUV, které nabízí dynamický design a moderní technologie. Je to vůz, který je ideální pro městské prostředí, ale zvládne i delší cesty s pohodlím. Tento Ford Puma je rodinné SUV s hybridním pohonem. Pohání ho benzínový motor 1.0 EcoBoost mHEV o objemu 999 ccm a výkonu 92 kW. Vůz pochází z ČR a poslední servis byl proveden 25. září 2024. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro výbornou viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a moderní vzhled interiéru. Sedadla jsou kožená, vyhřívaná vpředu a navíc masážní pro maximální pohodlí během jízdy. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz také nabízí možnost bezdrá... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Subaru Forester, 2,0 4X4 AWD.EXECUTIVE.SLEVA!!
Subaru Forester, 2,0 4X4 AWD.EXECUTIVE.SLEVA!!
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Výbava: Executive+ hnědá kůže L30. K odběru IHNED. Barva: Cascade Green Silica. Testovací jízdy s vozem SUBARU FORESTER u Emil Frey, Pekařská 5, Praha 5. Napište nebo zavolejte a domuvte si termín Vaší jízdy. Prodloužená záruka na 5 let/ 200 000 km+ služba SUBARU ASSISTANCE v ceně vozu. Foto výbava Comfort. Za tým SUBARU Michal Suchý a Luboš Anděl, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná z... (více v detailu)
Před 8 dny
Hlavní město Praha
1 122 001
 Kč
Subaru Forester, 2,0 4X4 AWD, SLEVA!! Executive
Subaru Forester, 2,0 4X4 AWD, SLEVA!! Executive
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Výbava: Executive+ hnědá kůže L30. K odběru IHNED. Testovací jízdy s vozem SUBARU FORESTER u Emil Frey, Pekařská 5, Praha 5. Napište nebo zavolejte a domuvte si termín Vaší jízdy. Prodloužená záruka na 5 let/ 200 000 km+ služba SUBARU ASSISTANCE v ceně vozu. Foto výbava Comfort. Za tým SUBARU Michal Suchý a Luboš Anděl, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úh... (více v detailu)
Před 8 dny
Hlavní město Praha
1 110 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Osobní auta